red 8 написа:Сашо Чакмаков очевидно иска да помогне на ЦСКА и го прави. Какво го кара да стои настрани от първия отбор. Явно Томов нещо крие. В момента имам доверие само на 100йчо Младенов.
На Чакмаков може да се вярва, а на Томов не

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
red 8 написа:Сашо Чакмаков очевидно иска да помогне на ЦСКА и го прави. Какво го кара да стои настрани от първия отбор. Явно Томов нещо крие. В момента имам доверие само на 100йчо Младенов.
djd написа:Не Чакмаков, а точно присъствието на Стойнето плаши Томов.
Но това е отклонение от основната тема. А тя сега е "Акциите".
Всички сме наясно, че пари от тази работа няма как да спечелим. Няма да ме е яд да дам стотина лева за ЦСКА. С тези пари може да се купи годишен абонамент и да остане нещо. Може да се купят екип, шапки, шалове, сувенири и т.н. Може и да се изпият.
Но ако изчезне клубът, тези неща ще ми останат само спомен (без пиенето).
Така че аз акции ще си купя, какъвто и ще да е Лупи.
angelofdeath написа:Томов обеща всички хора, които си купят акции да бъдат обявени на сайта на ЦСКА. Според мен обаче такива неща не са ли банкова тайна? Досега не вярвах на Томов, но в момента съм готов да му дам шанс в името на отбора. Клубът има нужда от пари и ако ние привържениците можем да се задействаме ще е добре. Не съм финансист, но Лупи едва ли може да открадне от парите за акции. Прекалено публична стана тази работа и всички ще я гледат под лупа. Аз, както писах и преди време ще си купя поне два минимални пакета. Не съм богаташ, но за годините, които съм преживял, животът ми е свързан тясно с ЦСКА и историята му. Затова искам да помогна, макар да е с малко, но е от сърце.
Потребители, разглеждащи този форум: Kolec, Янис Зику и 11 госта