ЦСКА ще съди Крум Савов и Тодор Кирков
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА ще съди Крум Савов и Тодор Кирков
Какво се е случило сега, просто от интерес питам не че нещо ?
- vratar4eto
- Контакти:
В документа пише ли за несъответствия - пише! Е за какво ще ги съдят. Да осъдят и тези, които си търсят парите от ЦСКА, че им уронват престижа
П.С. Последният път, когато Томов се скъсваше от декларации и ПР акции беше седмици преди отнетия лиценз. Дали и този път не ви пускат по пързалката, за да ви се харесат и пак "синьото" БФС да е виновно, си преценете сами. Останалото ще го прецени съда - за този случай едва ли, но Сашето още е подсъдим.

П.С. Последният път, когато Томов се скъсваше от декларации и ПР акции беше седмици преди отнетия лиценз. Дали и този път не ви пускат по пързалката, за да ви се харесат и пак "синьото" БФС да е виновно, си преценете сами. Останалото ще го прецени съда - за този случай едва ли, но Сашето още е подсъдим.
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Колкото Апашо казва истината винаги, толкова и Крум е журналист
Твърд хикс тук.

Нека и от ЦСКА да съдят някого де, поне веднъж да са от другата страна. 

ЕМИЛ написа:Очаквам на Тошко Кирката да му се скъса сърцето от мъка .
Ти като какъв се изказваш не мога да разбера? Или какво като си левскар, не може да се каже браво на нещо адекватно от другия лагер, или какво някви мижитурки, които се правят на журналисти, трябва си правят гавра с хората? Колок глупости пишат по адрес не само на ЦСКА, но и на Левски, ама дай да се хейти, щото ЦСКА го е направил. Аз казвам браво на Ал. Тодоров.
- Daniel Levski
- Контакти:
На Лупи пак му порасна носа, хванаха го
пак в явна далавера.

Последна промяна от Daniel Levski на 10 мар 2014 23:05, променено общо 1 път.
daniel875 написа:Младежи, аз съм приятно изненадан от слабия ЦСКА в последния мач. Мислих, че сте доста по - силен отбор. Този път ще ви победим, въпреки Здравков. Този отбор, ако бъде оставен да играе, ще изглежда по - добре. Сухият представа си няма от футбол.
И ти.
Янис Зику написа:daniel875 написа:Младежи, аз съм приятно изненадан от слабия ЦСКА в последния мач. Мислих, че сте доста по - силен отбор. Този път ще ви победим, въпреки Здравков. Този отбор, ако бъде оставен да играе, ще изглежда по - добре. Сухият представа си няма от футбол.
И ти.
Лупи ви крои шапка, но повечето май не схващате. Няма да има Европа нито за вас, нито за нас. Ние няма да се класираме, а вас ще ви набута Томов. Толкова ли не го разбрахте?
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
Браво !! Яко съд !!
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
Avrameca написа:Браво !! Яко съд !!
Май забравяй, че Кирков е отявлен цесекар. Крум Савов е локомотивец. Тези борби са само пред нас. Всичко е театър. Накрая ще се разберат под масата.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!