Трансфери в ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Re: Трансфери в ЦСКА!

Мнениеот Angoff » 16 юни 2009 18:26

153sd написа:Маркинъос качествен ДАДА :) :) :)

Качества има но само,когато си поиска играе...но ударите му от далеч и преките свободни,6 пъти по-добре ще ги бия от тоя недодялан плажен футболист !

Аз лично място не си намирам от яд зааради леката ръка с,която си хвърляме юношите на вятъра !!!
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 16 юни 2009 18:27

OBI4AM LEVSKI написа:къв е тоя цирк не е ясно :?: :shock: нямали пари,а правят селекция-я данъчните да се размърдат :idea:

Бягай от тука е :!: :!: :!:
Кой сме зели засега,че говориш :?: :?:
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 16 юни 2009 18:28

Angoff написа:
153sd написа:Маркинъос качествен ДАДА :) :) :)

Качества има но само,когато си поиска играе...но ударите му от далеч и преките свободни,6 пъти по-добре ще ги бия от тоя недодялан плажен футболист !

Аз лично място не си намирам от яд зааради леката ръка с,която си хвърляме юношите на вятъра !!!

Има нали той играеше плеймейкър когато станахме шампиони с 16т.Е да фауловете му са трагични,ама има класа!
Последна промяна от cska_90 на 16 юни 2009 18:31, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 16 юни 2009 18:30

Red_champions написа:
cska_90 написа:Ами като цяло ето и моето мнение!
От тези които си посочил,че трябва да останат съм съгласен за всички!
Определено Беконо,Маркес,Гардар нямат място в ЦСКА.Мартин Тошев трябва да остане-все пак е млад още.Маркинъос е единствения ни свестен офанзивен халф и незнам защо толкова го плюете-за мене има качества.Мигел също.
А кой трябва да се вземе долу горе това са играчите-то други няма или няма пари за тях.
Ако питате мене най-добре е да се вземат:Манолев,Камбуров и Попов ама пари за тях няма,това е ясно
От останалите много малко имат качества за ЦСКА и аз лично съм много обезпокоен за бъдещето.Дано не съм прав,ама само с българи няма да стане-кой добъер отбор играе без чужденци.Аз съм съгласен да само българи,ама да се казват Янев,Гъргоров,Димитров,Камбуров и т.н.,а не разни недоказани играчи от отбори,които едвам се спасиха.
От тези които си споменал :arrow: Ортега,Еривертон,Попара,Чавдаров-твърдо НЕ
:arrow: Кавдански,Стоянов,Галин Иванов-може,ама не вярвам кой знае колко да вдигнат класата.Към тях бих добавил и Делев,Коста Янев,Платини;
Светлъо Петров-ами незнам-добри спомени имам от него,ама сега не го знам-все пак игра три години из Азия-незнам,лично аз имам други разбирания за развитието ,ама като няма пари става.

Пич,а само моля те си кажи мнението защо Ортега не става?Просто ми е интерсно само аз ли го намирам за класен играч :) ?Защото никой не говори за него-нито Левски,нито ЦСКА,нито Литекс,а според мен е много добър.

Ами какво да ти кажа-не ми е направил кой знае какво впечатление-не вкарва много често-има качества,ама дали ще му стигнат за ЦСКА-незнам.Всъщност не е толкова лош-може да се пробва,но според мене един Платини е по-добър вариант!
Изображение

Потребителски аватар
Red_champions

Мнениеот Red_champions » 16 юни 2009 18:32

Да де,ама за Платини ще искат много пари,а и Левски ни изпревари вече с него. ;)
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

Потребителски аватар
153sd
Контакти:

Мнениеот 153sd » 16 юни 2009 18:34

кажете ми 1 мач този сезон който Маркиньос да е играл на ниво
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 16 юни 2009 18:39

153sd написа:кажете ми 1 мач този сезон който Маркиньос да е играл на ниво

Не помня мач ,по мач.
Добре,приемам,махаме го и кой ще играе на неговата позиция?????
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 16 юни 2009 18:40

Red_champions написа:Да де,ама за Платини ще искат много пари,а и Левски ни изпревари вече с него. ;)

Еми така е всичко хубаво на този свят се плаща!
Ти пък ако мислиш,че Левски е по-добре,не са вярвай ми- ;) ;) ;)
Изображение

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 16 юни 2009 18:44

Не се ли нагледахте на разните Удоджи,Маркиньос Лео Лима и Родриго Соуса и стотиците други с черен цвят на кожата минали през ЦСКА...не съм расист но просто от сто такива играча и ние да имаме само 2 попадение а именно 2-те кули Ибрахима Гай и Жоао Карлош ... нямат характера и дисциплината далеч от такива !
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
Red_champions

Мнениеот Red_champions » 16 юни 2009 18:50

Angoff написа:Не се ли нагледахте на разните Удоджи,Маркиньос Лео Лима и Родриго Соуса и стотиците други с черен цвят на кожата минали през ЦСКА...не съм расист но просто от сто такива играча и ние да имаме само 2 попадение а именно 2-те кули Ибрахима Гай и Жоао Карлош ... нямат характера и дисциплината далеч от такива !

Прав си :!:
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

Върни се в “ЦСКА”