cska_90 написа:Ами като цяло ето и моето мнение!
От тези които си посочил,че трябва да останат съм съгласен за всички!
Определено Беконо,Маркес,Гардар нямат място в ЦСКА.Мартин Тошев трябва да остане-все пак е млад още.Маркинъос е единствения ни свестен офанзивен халф и незнам защо толкова го плюете-за мене има качества.Мигел също.
А кой трябва да се вземе долу горе това са играчите-то други няма или няма пари за тях.
Ако питате мене най-добре е да се вземат:Манолев,Камбуров и Попов ама пари за тях няма,това е ясно
От останалите много малко имат качества за ЦСКА и аз лично съм много обезпокоен за бъдещето.Дано не съм прав,ама само с българи няма да стане-кой добъер отбор играе без чужденци.Аз съм съгласен да само българи,ама да се казват Янев,Гъргоров,Димитров,Камбуров и т.н.,а не разни недоказани играчи от отбори,които едвам се спасиха.
От тези които си споменал

Ортега,Еривертон,Попара,Чавдаров-твърдо НЕ

Кавдански,Стоянов,Галин Иванов-може,ама не вярвам кой знае колко да вдигнат класата.Към тях бих добавил и Делев,Коста Янев,Платини;
Светлъо Петров-ами незнам-добри спомени имам от него,ама сега не го знам-все пак игра три години из Азия-незнам,лично аз имам други разбирания за развитието ,ама като няма пари става.