Идиотия!?!?!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Re: Идиотия!?!?!

Мнениеот TheClub » 15 юни 2009 15:13

turbogena написа:Момчета не се ядосвайте и ние с тоя Борат не сме по различни :(

Да ама както сте тръгнали, скоро заради тия калпави ръководства и по титли ще ни минете.. За новото поне засега не знам дали да съм доволен де...

delqnski47 написа:
TheClub написа:Да ама в материала се споменава, че пичовете не искат под наем, а искат да бъдат продадени.....

Единствено чипев не иска(пък и за него не е сигурно,защото няма негов цитат да казва тия думи и може информацията да е изсмукана през пръстите)!Броят на Меридиан Мач си го купих днес и пише само за него!А тая информация в спортал може да е променена,не съм я чел,но главното което пие във вестника е че ще ги развиват в чужбина(имам чувството че Любо ше ги прати в Испания да тренират) и после както с Иван ше ги !
В спортала не вярвай много много какво пишат само ще ти кажа!Те са като Меридиан Мач:от време на време пиша глупости щото няма какво да измисят ;)

Прав си, че много лъжи се пишат, но я се замисли: Ще го прати в Испания, момчето ще направи супер сезон, вместо тук да го направи и няма да иска да се върне...

Дано Манчев остане. Това е към коментара на ЦСКА90. ДАНО ОСТАНЕ“...

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 15 юни 2009 15:20

POPCORN написа:абе пълна идиотия бе.Нямям обяснение.Вече съм престанъл и да се ядосва,ЦСКАТО винаги сме си били такива.Все нещо не е наред, или футболистите ще сгафят или ръководството и така нататака.Водиме със 7 точки Левски стават Шампион с 4-5 преднина.Ставаме шампиони с 16 точки имаме супер качествен отбор, Лупши ни прецака.Водиме четери точки преднина, Левкси ни бият, а в тия четери мача не може да вкараме гол.За какво говориме повече.Такаава си ни е орисията.винаги ще си бъдеме така.Затова и Левски всяка година си прави ташак с нас.Нито вярвам на Пенев нито на ръководството нито на никой.Продаваме си добрите играчи и после, ще искаме да влизаме в Лига Европа.Еми ще влеземе ама след 10 години, не сега!Пълен цирк сме!То затова и другите ни ебават!

Със всичко съм съгласен,но до там за Пенев и ръководството!Според мене е твърде лекомислено(без да се обиждаш колега) да се дава оценка на треньор изкарал полови сезон в отбор и ръководство,което и то така като треньора!Аз ако питате мене съм твърдо зад нашия треньор и по точно зад Титан:
1.За пръв път от 20 години вече имаме нормална политика!Какво ще рече това:треньора ни вече не е само треньор,а и ГЛАВЕН МЕНИДЖЪР!За тия дет не знаят що е туй ''мениджър'',аз ще им кажа!Пенев определя трансферите в ЦСКА!НИКОЙ ДРУГ!Никой не може да му каже и ''гък'' в тази област,защото Титан сам му дали пълни правомощия!Не като Томов,който въртеше Стойчо на пръста си и си правеше трансферите без негово съгласие!Или пък както Божков с Йешич:Помните ли тия 7 точки дето бяхме пред ''Левски'' оная зима!А помните ли когато Божков разпродаде отбора само и само ''Левски'' да си взмеат титлата!А помните ли че тогава Божков обвини треньора за слабата игра!Правете изводи......
2.Някой си мислят,че щом като Титам и Пенев дойдат при нас и ОП...всичко с магическа пръчка ще се промени!Еми не става драги ми господа!Титаните си казаха,че няма да разчитаме на гръмки трансфери(което ме успокоява впредвид задълженията ни)!И покриха цели 12 МИЛИОНА!За мене тия 2 точки дето ги хаписах са достатъчни за моето доверие спрямо тях! ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Sheisse
Контакти:

Мнениеот Sheisse » 15 юни 2009 15:22

На Любо егото....Скандалите с Лазаров, Тодоров, Мороз, щял да се връща на терена....Ако си беше останал чичо му-хем титла, хем Тошев например да е продаден в западен клуб.

Потребителски аватар
gonzofenka
Контакти:

Мнениеот gonzofenka » 15 юни 2009 15:23

POPCORN написа:абе пълна идиотия бе.Нямям обяснение.Вече съм престанъл и да се ядосва,ЦСКАТО винаги сме си били такива.Все нещо не е наред, или футболистите ще сгафят или ръководството и така нататака.Водиме със 7 точки Левски стават Шампион с 4-5 преднина.Ставаме шампиони с 16 точки имаме супер качествен отбор, Лупши ни прецака.Водиме четери точки преднина, Левкси ни бият, а в тия четери мача не може да вкараме гол.За какво говориме повече.Такаава си ни е орисията.винаги ще си бъдеме така.Затова и Левски всяка година си прави ташак с нас.Нито вярвам на Пенев нито на ръководството нито на никой.Продаваме си добрите играчи и после, ще искаме да влизаме в Лига Европа.Еми ще влеземе ама след 10 години, не сега!Пълен цирк сме!То затова и другите ни ебават!

НямЯм?????престанЪл??????и да се ядосва(не ядосваМ)????ЛупШи???четЕри?????такаАва??? :oops: :twisted: :roll: :o Ужас!Четете какво сте написали,преди да го изпратите :!: :!:
Изображение НАЙ-ЗЛАТНАТА ЧАСТ ОТ ЕДИН ГОЛДЪН РЕТРИВЪР Е НЕГОВОТО СЪРЦЕ :)

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Мнениеот emarkon » 15 юни 2009 15:27

welcome to the jungle-Цска

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 15 юни 2009 15:27

Деца...успокойте се,това са някакви журналистически бъртвежи спрете да вярвате на информации от вестниците и четете само Гонг.бг по простата причина,че тук информацията се проверява най малко от 3 източника и тогава се публикува!

Сега да размислим малко...Шефовете обявяват,че ще разчитат на школата и на БГ играчи , е аджеба от къв х.й ще им е да продават или уволняват най-добрите си проспериращи играчи при положение,че имат по 10-15 мача миналия сезон и показват развитие ?
Няма логика и дори напротив,след привличането на Светослав Петров и останалите в отбора Тодор Янчев и Владимир Манчев тези младежи ще се градят,като играчи покрай тях ! ... ако дай боже до тях сложим и Спас Делев,Иван Стоянов и Орлин Старокин а,защо не и Мартин Камбуров(Локото пропускат евротурнирите) стягаме боеспособен отбор за титлата а и да ви кажа честно това е пътя към успеха !

Здравко Лазаров е вече на 33 години...аз от,както се помня не съм виждал толкова стар играч в отбора с изкл на Тодор Янчев но той е емблема на отбора в последните 10 г. и капитан...просто никога не сме разчитали на такива играчи и при една по дълга контузия ( а на техните години са чести) увисваме...по-добре там да играе Тонев или Зехиров и двамата са мн добри таланти,аз лично се радвам,че Лазаров ни напусна а и никога не съм му харесвал фалшивата отдаденост към отбора !
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 15 юни 2009 15:27

Theclub виж ся това е мое предположение!А това за Испания,според мене ще се върнат,защото те там ще си изкарват пробен период и ще бъдат в школите на Валенсия примерно или някъде другаде!На испанците не им трябват наши юноши!Те си имат,знам го това ;) А и няма лошо да ги продадем!Ако Валенсия го поиска,Любо няма да ги даде 100%!Но ако предложат някаква дебела сумичка няма лошо,пък и юношата едва ли ще се задържи при нас,като му кажат ''Аре приятел....вземаме те при нас в Испания''!
За всичко си има рискове приятел ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 15 юни 2009 15:28

delqnski47 написа:

Със всичко съм съгласен,но до там за Пенев и ръководството!Според мене е твърде лекомислено(без да се обиждаш колега) да се дава оценка на треньор изкарал полови сезон в отбор и ръководство,което и то така като треньора!Аз ако питате мене съм твърдо зад нашия треньор и по точно зад Титан:
1.За пръв път от 20 години вече имаме нормална политика!Какво ще рече това:треньора ни вече не е само треньор,а и ГЛАВЕН МЕНИДЖЪР!За тия дет не знаят що е туй ''мениджър'',аз ще им кажа!Пенев определя трансферите в ЦСКА!НИКОЙ ДРУГ!Никой не може да му каже и ''гък'' в тази област,защото Титан сам му дали пълни правомощия!Не като Томов,който въртеше Стойчо на пръста си и си правеше трансферите без негово съгласие!Или пък както Божков с Йешич:Помните ли тия 7 точки дето бяхме пред ''Левски'' оная зима!А помните ли когато Божков разпродаде отбора само и само ''Левски'' да си взмеат титлата!А помните ли че тогава Божков обвини треньора за слабата игра!Правете изводи......
2.Някой си мислят,че щом като Титам и Пенев дойдат при нас и ОП...всичко с магическа пръчка ще се промени!Еми не става драги ми господа!Титаните си казаха,че няма да разчитаме на гръмки трансфери(което ме успокоява впредвид задълженията ни)!И покриха цели 12 МИЛИОНА!За мене тия 2 точки дето ги хаписах са достатъчни за моето доверие спрямо тях! ;)

Абе бате хубаво, ще си говориме пак.Според мене няма да е кой знае каква промяната.Сега се опитват да ни затворят очите, че налагат млади, защотото нямаме пари.Ама ще ги видиме.С тия играчи за Европа нищо не може да направиме, нито за България.Не може така да се отнасяш с футболиста , който есента беше най-добър.И сега като дойде мач с Черно море и те да ни бият и да се пъфкаме , че всички сме ги изпуснали.Дано да греша за Пенев, ама мисля, че още не е готов за тренер :)
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 15 юни 2009 15:29

Той затова ли Електричката се подхлъзна при дузпата?? :) :) виж ти каква била работата! Сега сериозно-никога не е бил играч за ЦСКА,направи един добър мач и това е! Да си го вземат "византийците" халал да им е :) Относно трансферната политика в ЦСКА-верно е пълна мъгла до момента-на кого ще разчитат,кого ще взимат май и Любо още не е наясно! Дано привлекат нещо качествено,че с този отбор в момента пробив в Лига Европа звучи нереално.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 15 юни 2009 15:30

gonzofenka написа:

НямЯм?????престанЪл??????и да се ядосва(не ядосваМ)????ЛупШи???четЕри?????такаАва??? :oops: :twisted: :roll: :o Ужас!Четете какво сте написали,преди да го изпратите :!: :!:

Първо не го проверявам, защотото нямам време, като тебе да си седя пред компа нон стоп.второ не казвам,че съм много добър по български, но повечето ми грешки са от бързане.трето много мраза някой,който гледа това, верно, че трябва да е грамотно но все пак всички разбират нали?Тука обсъждаме спортни пролбеми, а не кой как пише.Нито ми пука някой дали прави грешки докато пише нито нищо.Ако пък толкова искаш да не правя грешки , вземи ела да ми дадеш няколко урока?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “ЦСКА”