Талант на 30-31 години.![]()
Е,друго си е талант на 28,който е играл в "Син Сити"(защото в Ман.Сити беше 15-16-та резерва)!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Талант на 30-31 години.![]()
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
haha написа:Резервите на Лудогорец са звезди в ЦСКА.
Logical person написа:Ивайло Лудогорец написа:Хем беше повече резерва , хем нещо немога за заплатата да се разберат . Незнам ... Пожелавам му успех и редовна игра . Благодарим му за всичко .
В Лудогорец играчи които отказват да преподпишат ги закотвят на пейката. Могат да си го позволят, защото имат прилични заместници. Същото беше с бадема 6 месеца преди да му изтече договора, същото е и сега с Иван Стоянов.
Син до гроб_ написа:CSKA 78 написа:Талант на 30-31 години.![]()
Е,друго си е талант на 28,който е играл в "Син Сити"(защото в Ман.Сити беше 15-16-та резерва)!![]()
А кой каза ,че Божинов е талант или просто така на теб ти се иска за да може да си правиш глупавите сравнения? Не е в твой интерес да сравняваш клубовете и футболните качества на двамата, виж като хора разликата е от Земята до небето, ама той и Стоичков беше супер футболист, пък е уникален простак, тъй че, да не се отклоняваме от темата: талант ли редно да се нарече играч на 30-31 години? ( далеч съм от мисълта да защитавам Божинов, но започна титуляр в ДЕРБИТО на Манчестър и се контузи, явно Ериксон беше си наумил да го налага като такъв...шанс,после вече си пати от собствената си глупост).
BRF написа:Страшен гол вкара на г.ведата и яка радост тогава!Аз съм доволен от него и се радвам,че е при нас!Успех!
CSKA 78 написа:Син до гроб_ написа:CSKA 78 написа:Талант на 30-31 години.![]()
Е,друго си е талант на 28,който е играл в "Син Сити"(защото в Ман.Сити беше 15-16-та резерва)!![]()
А кой каза ,че Божинов е талант или просто така на теб ти се иска за да може да си правиш глупавите сравнения? Не е в твой интерес да сравняваш клубовете и футболните качества на двамата, виж като хора разликата е от Земята до небето, ама той и Стоичков беше супер футболист, пък е уникален простак, тъй че, да не се отклоняваме от темата: талант ли редно да се нарече играч на 30-31 години? ( далеч съм от мисълта да защитавам Божинов, но започна титуляр в ДЕРБИТО на Манчестър и се контузи, явно Ериксон беше си наумил да го налага като такъв...шанс,после вече си пати от собствената си глупост).
Правиш ли разлика между талант и млада надежда,защото таланта е непреходен!?
CSKA 78 написа:
Правиш ли разлика между талант и млада надежда,защото таланта е непреходен!?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта