valio_cska написа:BRF написа:valio_cska написа:Кой носи вина за състоянието на агитката на ЦСКА ? Кой съсипа сектор Г ? Всички Армейци виждаме че агитката не е същата като преди 2 3 години, защо се получи така, защо толкова падна нивото и станахме една посредствена публика ?
Моля фенове на Левски да не пишат тук. Това е само за фенове на ЦСКАи са си наши работи.
Само даваш поводи на говедата да си изливат комплексите в тази тема!Какво и е на агитката!?
Е МИ НЕ Е КАТО ПРИ ДУЧЕ СЕКТОРА Е РАЗДЕЛЕН НА ГРУПИЧКИ. СОФИЯНЦИТЕ МРАЗИТЕ НАС ОТ ЮЖНА БЪЛГАРИЯ КОИТО СМЕ ОТ ПЛОВДИВ ХАСКОВО, СТАРА ЗАГОРА ХАРМАНЛИ И Т.Н НАРИЧАЙКИ НИ ТУРЦИ ЦИГАНИ И .Т.Н
Ти луд ли си?Момчетата от Офанзива приветстват създаването на новата организация Южна Офанзива и относно присъствието на хората от провинцията поне от Офанзива аз не забелязвам да има някакви проблеми.Кой разцепи сектора?Естествено,че титан го разцепи,всички знаем,че титан си платиха на определена група хора,които в момента са най-влиятелните в сектора(НЕ ВИЗИРАМ ОФАНЗИВА) за да се направи преврат на Дучето и това тези,които ми казват,че всичко е наред трябва да се прегледат.Аз лично изпитвам пугнуса да съм на 10-20 или повече метра от хора,които правеха всичко възможно титан да остане в ЦСКА за да продължи хранилката.За да не ме обявят за човек на дучето ще кажа,че и там нещата бяха подобни само,че той поне има съвест,обича ЦСКА и започна да казва истината на титан за това се спряха парите и се огранизира махането му.Спомням си в един период преди 2-3 години в периода на Радуканов,когато младите момчета в сектора протестираха,Дучето се правеше на луд и с оня дето ходи на контра-протестите призоваваха ЦСКА да се подкрепя.В крайна сметка тъй начерените големи фенове в секторите са на хранилка и това е навсякъде,подуенци да не се правят на ударени сега не знам как е ама при ТОНЬО се цакаше 5-цифрено.