Кой "разби" Сектор Г?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Re: Кой "разби" Сектор Г?

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 30 яну 2014 21:26

valio_cska написа:
BRF написа:
valio_cska написа:Кой носи вина за състоянието на агитката на ЦСКА ? Кой съсипа сектор Г ? Всички Армейци виждаме че агитката не е същата като преди 2 3 години, защо се получи така, защо толкова падна нивото и станахме една посредствена публика ?

Моля фенове на Левски да не пишат тук. Това е само за фенове на ЦСКАи са си наши работи.

Само даваш поводи на говедата да си изливат комплексите в тази тема!Какво и е на агитката!?

Е МИ НЕ Е КАТО ПРИ ДУЧЕ СЕКТОРА Е РАЗДЕЛЕН НА ГРУПИЧКИ. СОФИЯНЦИТЕ МРАЗИТЕ НАС ОТ ЮЖНА БЪЛГАРИЯ КОИТО СМЕ ОТ ПЛОВДИВ ХАСКОВО, СТАРА ЗАГОРА ХАРМАНЛИ И Т.Н НАРИЧАЙКИ НИ ТУРЦИ ЦИГАНИ И .Т.Н

Ти луд ли си?Момчетата от Офанзива приветстват създаването на новата организация Южна Офанзива и относно присъствието на хората от провинцията поне от Офанзива аз не забелязвам да има някакви проблеми.Кой разцепи сектора?Естествено,че титан го разцепи,всички знаем,че титан си платиха на определена група хора,които в момента са най-влиятелните в сектора(НЕ ВИЗИРАМ ОФАНЗИВА) за да се направи преврат на Дучето и това тези,които ми казват,че всичко е наред трябва да се прегледат.Аз лично изпитвам пугнуса да съм на 10-20 или повече метра от хора,които правеха всичко възможно титан да остане в ЦСКА за да продължи хранилката.За да не ме обявят за човек на дучето ще кажа,че и там нещата бяха подобни само,че той поне има съвест,обича ЦСКА и започна да казва истината на титан за това се спряха парите и се огранизира махането му.Спомням си в един период преди 2-3 години в периода на Радуканов,когато младите момчета в сектора протестираха,Дучето се правеше на луд и с оня дето ходи на контра-протестите призоваваха ЦСКА да се подкрепя.В крайна сметка тъй начерените големи фенове в секторите са на хранилка и това е навсякъде,подуенци да не се правят на ударени сега не знам как е ама при ТОНЬО се цакаше 5-цифрено.

biso62
Контакти:

Мнениеот biso62 » 30 яну 2014 21:39

Няма ниьо неизменно! Все пак се радвам,че имаме висока посещаемост на мачовете,независимо от антипропагандата срещу нашия клуб.Е,нормално е без финанси да не сме толкова мащабни,но по важното е да подкрепяме момчетата,ръководството(каквото и да е то,опитва се да прави нещо за клуба),ЦСКА Завинаги(на което съм член).Това е пътят.Истинските фенове се познават в трудни времена,а не само когато слънцето грее!(също като и приятелите).И именно заради това и ние,и "сините" ще сме традиция,а не фирмените тимчета, които ако не са първи просто са забравени на секундата.Изключение за ботевистите,но и там е регионално.

biso62
Контакти:

Мнениеот biso62 » 30 яну 2014 21:46

Ще помоля коментарите,дори и на привържениците на сините опоненти да са цивилизовани.Печем се на един и същ огън. И ако не сме заедно срещу това,което става в нашия футбол жална ни майка.Защото в Лудогорец българите са единици,в "канарите" се напълни с мамалигари! Да им ...на традициите и на достойнството! Затова ако искаме да има БГ футбол-да сме заедно срещу парвенющината,простащината,Чукотковската история.Защото в БГ само ние и Левски могат да изградят и лансират таланти.Видяхме школата на Литекс и Ботев какво произведе! Смях и изказ,че са неподготвени за големи неща.Защото можеш да изкараш човека от селото,но не и селото от човека!

biso62
Контакти:

Мнениеот biso62 » 30 яну 2014 21:54

Тук не визирам Литекс.И преди писах,и сега го твърдя,че това е отбор,който играе интересен,атрактивен и наивен футбол.И ако са на тази позиция по скоро е въпрос на късмет,амбиция,а не заради кой знае какви футболни умения или треньорски гений.Всъщност освен мача в Разград не изиграха едни читав такъв срещу останалите от седмицата.И са лидери не защото са най добри,а заради куп други фактори. Ако не ги подпират оттук нататък няма да са и в евротурнирите,независимо от точковият им актив в момента.

Потребителски аватар
nicromanser
Контакти:

Мнениеот nicromanser » 30 яну 2014 21:57

сектор Г не е разбит, защото той не е някакво изкуствено създание, той е идея и винаги ще го има. САМО ЦСКА.
[center]ЕДИН ГОСПОД БОГ И СИНА МУ ИСУС ХРИСТОС
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ
[/center]

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 30 яну 2014 22:35

Ако ние сме жалка публика, дето сме с най-голяма посещаемост не знам другите какви са? Наистина при Дучето организацията беше по-добра, имаше харизма, за разлика от сегашните, които не знаем дори как се казват. Аз излязох от сектор "Г" преди 10 години и оттогава се подвизавам в "А" и "В" за са си гледам спокойно мачовете. Според мен им беше рано на младите момчета да поемат отговорността за сектора, но там имаше и намеса на боклуците.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Калигула
Контакти:

Мнениеот Калигула » 30 яну 2014 22:39

valio_cska, основната причина за отлива на фенове в агитката на цска е това, че сектор Г е пълен с представители на българския ъндърграунд, наркодилъри, наркомани, хора с присъди(добре знаеш кой е г-н Цимбик, Росен животно и други).Тези хора не обичат твоя отбор, те са просто наемници, които са с този, който им плаща и изпълняват неговите заповеди.Не са един или два случая на пребити фенове, които са пребити, само защото са си позволили да скандират срещу собствениците на клуба ( преди Титан , а сега и Лупи). Логично е, че повечето нормални хора няма как да стоят рамо до рамо с подобни същества. От там идва всичко. Ето и в този форум виждаш. Веднага ще те обявят за "говядо", само защото не споделят твоето мнение, а ако си очаквал да разговарят с теб или конструктивен спор... объркал си феновете, пич. В началото призова да не пишат фенове на Левски , но сам виждаш, че единствените нормални и смислени коментари са написани точно от левскари.

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 30 яну 2014 22:53

Калигула написа:valio_cska, основната причина за отлива на фенове в агитката на цска е това, че сектор Г е пълен с представители на българския ъндърграунд, наркодилъри, наркомани, хора с присъди(добре знаеш кой е г-н Цимбик, Росен животно и други).Тези хора не обичат твоя отбор, те са просто наемници, които са с този, който им плаща и изпълняват неговите заповеди.Не са един или два случая на пребити фенове, които са пребити, само защото са си позволили да скандират срещу собствениците на клуба ( преди Титан , а сега и Лупи). Логично е, че повечето нормални хора няма как да стоят рамо до рамо с подобни същества. От там идва всичко. Ето и в този форум виждаш. Веднага ще те обявят за "говядо", само защото не споделят твоето мнение, а ако си очаквал да разговарят с теб или конструктивен спор... объркал си феновете, пич. В началото призова да не пишат фенове на Левски , но сам виждаш, че единствените нормални и смислени коментари са написани точно от левскари.

Тва за Лупи и пребитите фенове заради него е страхотна глупост :lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 30 яну 2014 23:00

Много неща са глупости.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 30 яну 2014 23:12

Калигула написа:valio_cska, основната причина за отлива на фенове в агитката на цска е това, че сектор Г е пълен с представители на българския ъндърграунд, наркодилъри, наркомани, хора с присъди(добре знаеш кой е г-н Цимбик, Росен животно и други).Тези хора не обичат твоя отбор, те са просто наемници, които са с този, който им плаща и изпълняват неговите заповеди.Не са един или два случая на пребити фенове, които са пребити, само защото са си позволили да скандират срещу собствениците на клуба ( преди Титан , а сега и Лупи). Логично е, че повечето нормални хора няма как да стоят рамо до рамо с подобни същества. От там идва всичко. Ето и в този форум виждаш. Веднага ще те обявят за "говядо", само защото не споделят твоето мнение, а ако си очаквал да разговарят с теб или конструктивен спор... объркал си феновете, пич. В началото призова да не пишат фенове на Левски , но сам виждаш, че единствените нормални и смислени коментари са написани точно от левскари.

Във всяка една агитка има всякакви хора не слагай всички на едно място.
Единствените на който им плащат и изпълняват поръчки са фенове от южната трибуна.
За пребити фенове от собствените си такива отново само в южната трибуна може да видиш - ако извикаш псувня по Батков и Тоньо!
Предадоха си любовта, като оставиха един изпечен буфер да ги командва!

А това, че играеш на ''умряла лисица'' само в първото ти изречение знам към кой симпатизираш, но е друга тема на разговор това.

Върни се в “ЦСКА”