Венци Христов е играч на ЦСКА София
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Венци Христов е играч на ЦСКА София
ми добре е ко? 100 мача в А група...27 гола. добре е, като се има предвид, че някои за 15 мача вкарват 1-2 гола:)
Интериорни врати - Врати хармоника
Само и само да си е в София , ще си провали кариерата , ама щом го е решил .
Тоя ми прилича на поредната "Глава" от прехваленото отборче на Бирои. Но, ако има качества, ЦСКА е по-добрият вариант за него. Поне ще може да реализира по-качествен трансфер на запад, защото е ясно, че от Бирои няма как. Нищо чудно да отиде в ЦСКА под наем.
mtaraduda написа:Интересно ми е как играч за над 300 000лв отива в отбор без 1 стотинка. Иначе като цяло тоя изглежда като играч, който да бъде използван при игра на контра атака, тоест не е за някой по - голям отбор.
А не ти ли е интересно един отбор колко пари даде за Тодор Христов, Иво главата и Везалов (бог да го пази)

james написа:Само и само да си е в София , ще си провали кариерата , ама щом го е решил .
Така ще си я провали, че нищо чудно още лятото да играе някъде на запад.
radewski написа:mtaraduda написа:Интересно ми е как играч за над 300 000лв отива в отбор без 1 стотинка. Иначе като цяло тоя изглежда като играч, който да бъде използван при игра на контра атака, тоест не е за някой по - голям отбор.
А не ти ли е интересно един отбор колко пари даде за Тодор Христов, Иво главата и Везалов (бог да го пази)![]()
![]()
на Берое???
Колкото са били договорени. Не помня берое да са се оплакали?
j0rka7aa написа:Айде сега вече може спокойно да се пръснете от яд![]()

Така си мислехте, че ни е яд за Нджонгата, ама се оказа, че не е баш така

Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
- Red Warrior
- Контакти:
bobo_13 написа:ми добре е ко? 100 мача в А група...27 гола. добре е, като се има предвид, че някои за 15 мача вкарват 1-2 гола:)
27 гола в селките отбори, които е играл не са малко. В ЦСКА зад него ще има качествени халфове и крила, които ще го захранват с топки. Щом Любо го извика в националния отбор, значи не е менте.
Последна промяна от Red Warrior на 21 яну 2014 16:16, променено общо 1 път.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
mtaraduda написа:radewski написа:mtaraduda написа:Интересно ми е как играч за над 300 000лв отива в отбор без 1 стотинка. Иначе като цяло тоя изглежда като играч, който да бъде използван при игра на контра атака, тоест не е за някой по - голям отбор.
А не ти ли е интересно един отбор колко пари даде за Тодор Христов, Иво главата и Везалов (бог да го пази)![]()
![]()
на Берое???
Колкото са били договорени. Не помня берое да са се оплакали?
Смеят ли да плачат??? Нали ще им спрат кранчето от държавния тец. Само за твое инфо Везалов (бог да го пази)

Venko123 написа:james написа:Само и само да си е в София , ще си провали кариерата , ама щом го е решил .
Така ще си я провали, че нищо чудно още лятото да играе някъде на запад.
Със сигурност Венци го изпускаме лятото, ако направи силна пролет това е ясно!
Поне ЦСКА за него ще бъде трамплин в голям западен клуб!
Всеки добър футболист предпочита да играе в ЦСКА, заради това нещо!