Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Red Warrior написа:Огнянов може да играе и ляв бек, и сигурно там ще бъде използван. Сега не мога да кажа кои ще са титулярите и резервите, тъй като поне от половината футболисти ще придобия представа чак на контролите. Според мен, ако вземем и център-нападател поне 4-ма нови ще имаме в титулярния състав в сравнение с есента.
Teo написа:Red Warrior написа:Огнянов може да играе и ляв бек, и сигурно там ще бъде използван. Сега не мога да кажа кои ще са титулярите и резервите, тъй като поне от половината футболисти ще придобия представа чак на контролите. Според мен, ако вземем и център-нападател поне 4-ма нови ще имаме в титулярния състав в сравнение с есента.
Той Жереми може да играе като ляво крило и ляв бек, ама не става.. Огнянов левичар ли е
Red Warrior написа:Teo написа:Red Warrior написа:Огнянов може да играе и ляв бек, и сигурно там ще бъде използван. Сега не мога да кажа кои ще са титулярите и резервите, тъй като поне от половината футболисти ще придобия представа чак на контролите. Според мен, ако вземем и център-нападател поне 4-ма нови ще имаме в титулярния състав в сравнение с есента.
Той Жереми може да играе като ляво крило и ляв бек, ама не става.. Огнянов левичар ли е
Да. Последно играеше ляво крило, но преди беше ляв бек.
zlatan написа:а къде е Черни,няма го никъде.Позволявам си да пиша щото ми е много скучно и за това.
Мисля че при вас ще има поне още две-три нови имена все пак колега Стойчо ви е тренер.
Този Огнянов е всичко друго но не и централен-поне така беше при дините.
Отбора ви е как да ти кажа на средно ниво.
Играчите ви са само 5-Чочев,Милисавлевич,Гъргора,Валката Илиев,Менди,айде от уважение слагам и Мартин.
ЕМИЛ написа:Тия с белите екипи резервите ли ще са ?
Teo написа:Атакуващите ни футболисти стават много.. Григор, Антон, Марто, Марсиньо, Силва, Морейра,Косоко(който е в ЦСКА 50:50 докато не свърши подготовката) Гъргоров, като прибавим и чаканата 9-ка.. Стойчо все пак ще има голяма вариативност, но някой от по-малките май няма да помиришат терен пролетта.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта