Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
danko_sot написа:Аз все още мисля, че те ще се справят и им вярвам! Та те ни извадиха от калта, бяхме затънали до шията в лайна. И за какво го направиха? Нито може да се надяват на някакви скорошни облаги, нито нищо. Хора тези хора, заслужават нашето уважение. Поне аз мисля така. За вас незнам!
danko_sot написа:Аз все още мисля, че те ще се справят и им вярвам! Та те ни извадиха от калта, бяхме затънали до шията в лайна. И за какво го направиха? Нито може да се надяват на някакви скорошни облаги, нито нищо. Хора тези хора, заслужават нашето уважение. Поне аз мисля така. За вас незнам!
Angoff написа:Разбира се,че ще им вярваме...то само това ни остана а и идеите,които искат да реализират съвпадат с желанието на доста от феновете на ЦСКА включително и мен !!!
Модераторе на Литекс...аве,кой ви избира все такива мъдреци и мислители за модератори явно е по-тъп и от вас самите...благодарение на тази власт останахме без лиценз за Европа и почти се сринахме , "Българска Армия" и базата в Панчарево си е държавна собственост докато стадиона на геренци им го дадоха,че и втори искат,взеха ни базата на "Червено Знаме" за да правят мултифункционална зала...и,къде ни е келепира от тази партия и власт?
Мисли малко преди да пишеш тъпизми,прекалено праволинейно мислите,като някой програмирани и манипулирани роботи!
kartago написа:Angoff написа:Разбира се,че ще им вярваме...то само това ни остана а и идеите,които искат да реализират съвпадат с желанието на доста от феновете на ЦСКА включително и мен !!!
Модераторе на Литекс...аве,кой ви избира все такива мъдреци и мислители за модератори явно е по-тъп и от вас самите...благодарение на тази власт останахме без лиценз за Европа и почти се сринахме , "Българска Армия" и базата в Панчарево си е държавна собственост докато стадиона на геренци им го дадоха,че и втори искат,взеха ни базата на "Червено Знаме" за да правят мултифункционална зала...и,къде ни е келепира от тази партия и власт?
Мисли малко преди да пишеш тъпизми,прекалено праволинейно мислите,като някой програмирани и манипулирани роботи!
Кой ви пречи да вярвате ? Всеки си казва мнението ! Само дето не виждам някой да те обижда или да те нарича по някакъв начин, за да отговаряш така ?
kartago написа:Никой не го оспорва ! Всеки има право на мнение, и всеки има право да не е съгласен с мнението на друг ! Но някой от нас да ви е обиждал, че не сте съгласни с нас ?!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта