Вярвате ли на Титан?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

loituma
Контакти:

Re: Вярвате ли на Титан?

Мнениеот loituma » 05 юни 2009 14:42

Без съмнение ЦСКА е най-успелият отбор в България по един или друг начин, както и в Европа от българските отбори. И за Реал Мадрид се говори за отбор на властта, на бившия диктатор в Испания, който е затварял футболисти на Барса преди дербито в ареста и т.н. Въпреки това цял свят уважава успехите на реал включително и аз като фен на Барселона. Никой не го отрича това, но все пак какво са виновни за това феновете на Реал. И все пак никой не помни как даден отбор е победил ;) И на дали някой от нас знае за 9-те поредни титли на ЦСКА. Вярваме на приказките на някой си ;) И първото име на ЦСКА е АС-23 ;)

KA®O
Контакти:

Мнениеот KA®O » 05 юни 2009 14:42

"това лице Ганчев" дето "милеело" за ПФК Литекс АД, след една конфузна еврозагуба май беше спряло парите в ПФКЛАД и отбора бе прекръстен на Ловеч.
2001 бе на път да напусне защото не му даваха стадиона.

Едно сравнение м/у даденото от него за ФК и даденото му от общината в Ловеч заради клуба показва че е твърде на печалба.

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 05 юни 2009 14:48

danko_sot написа:Аз все още мисля, че те ще се справят и им вярвам! Та те ни извадиха от калта, бяхме затънали до шията в лайна. И за какво го направиха? Нито може да се надяват на някакви скорошни облаги, нито нищо. Хора тези хора, заслужават нашето уважение. Поне аз мисля така. За вас незнам!

Заслужават доверие, стараят се хората да оправят нещата, но и Томов хубаво и беше наредил. Само досега дадоха над 12 млн. лв. да му оправят бакиите.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 05 юни 2009 14:48

Докато феновете на ЦСКА вярвате на сляпо, то отборът Ви нищо добро не го чака.
Изображение

iohan.law
Контакти:

Мнениеот iohan.law » 05 юни 2009 14:54

danko_sot написа:Аз все още мисля, че те ще се справят и им вярвам! Та те ни извадиха от калта, бяхме затънали до шията в лайна. И за какво го направиха? Нито може да се надяват на някакви скорошни облаги, нито нищо. Хора тези хора, заслужават нашето уважение. Поне аз мисля така. За вас незнам!

"Скорошните облаги" е самата им търговска дейност свързана изцяло с обществени поръчки, а знаем те как се печелят. Така, че докато се занимават с чистене на боклук ще останат за да точат "държавни" пари. Дано да направят и читав отбор за ЕКТ, а иначе не им вярвам да го правят от любов за спорта.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 05 юни 2009 15:16

Angoff написа:Разбира се,че ще им вярваме...то само това ни остана а и идеите,които искат да реализират съвпадат с желанието на доста от феновете на ЦСКА включително и мен !!!

Модераторе на Литекс...аве,кой ви избира все такива мъдреци и мислители за модератори явно е по-тъп и от вас самите...благодарение на тази власт останахме без лиценз за Европа и почти се сринахме , "Българска Армия" и базата в Панчарево си е държавна собственост докато стадиона на геренци им го дадоха,че и втори искат,взеха ни базата на "Червено Знаме" за да правят мултифункционална зала...и,къде ни е келепира от тази партия и власт?
Мисли малко преди да пишеш тъпизми,прекалено праволинейно мислите,като някой програмирани и манипулирани роботи!

Кой ви пречи да вярвате ? Всеки си казва мнението ! Само дето не виждам някой да те обижда или да те нарича по някакъв начин, за да отговаряш така ?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 05 юни 2009 15:19

kartago написа:
Angoff написа:Разбира се,че ще им вярваме...то само това ни остана а и идеите,които искат да реализират съвпадат с желанието на доста от феновете на ЦСКА включително и мен !!!

Модераторе на Литекс...аве,кой ви избира все такива мъдреци и мислители за модератори явно е по-тъп и от вас самите...благодарение на тази власт останахме без лиценз за Европа и почти се сринахме , "Българска Армия" и базата в Панчарево си е държавна собственост докато стадиона на геренци им го дадоха,че и втори искат,взеха ни базата на "Червено Знаме" за да правят мултифункционална зала...и,къде ни е келепира от тази партия и власт?
Мисли малко преди да пишеш тъпизми,прекалено праволинейно мислите,като някой програмирани и манипулирани роботи!

Кой ви пречи да вярвате ? Всеки си казва мнението ! Само дето не виждам някой да те обижда или да те нарича по някакъв начин, за да отговаряш така ?

И аз не съм съгласен с модератора!Ние,феновете на ЦСКА,изобщо не вярваме на сляпо,както се изказа твоят колега!Титан погасиха 12 МИЛИОНА ДЪЛГОВЕ!Това за мене е достатъчно да им вярваме! ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 05 юни 2009 15:24

Никой не го оспорва ! Всеки има право на мнение, и всеки има право да не е съгласен с мнението на друг ! Но някой от нас да ви е обиждал, че не сте съгласни с нас ?!

djonik
Контакти:

Мнениеот djonik » 05 юни 2009 15:25

Този от Литекс не е далеч от истината. Не искам да се заяждам, но имам един въпрос към цесекарите. Нямате ли усещането, че тези от Титан са насила в ЦСКА? Никаква ангажираност с клуба, някаква келява декларация за мача в Ловеч и това е. Освен това финансовите проблеми продължават. Вярно, че медиите малко преувеличават, но е факт, че играчите не са взимали пари от 2 месеца, а преди това са взели три пъти по 500 лева заплати (премии обаче си взимат като попове). Освен това, напоследък много говорят за юноши и български играчи. Когато някой заговори така, това означава, че няма пари. Юношите са безплатни, за български играчи можеш да плащаш разсрочено години наред.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 05 юни 2009 15:32

kartago написа:Никой не го оспорва ! Всеки има право на мнение, и всеки има право да не е съгласен с мнението на друг ! Но някой от нас да ви е обиждал, че не сте съгласни с нас ?!

Добре де никой не ни е обиждал знам!Човека просто си исказа мнението по този начин за мнението на модератора на Литекс!Просто не е съгласен с 10-те коментара които модератора е пуснал в тази тема!Явно много е ''мъдрял'' като ги е писал тези неща! :lol: В кръга на шегата го казвам това естествено!Не го приемайте толкова лично бе хора!Какво толова.... ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”