"Какви бездушници, с малки сърчица - срам ме е от вас!"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

warhead
Контакти:

Re: "Какви бездушници, с малки сърчица - срам ме е от вас!"

Мнениеот warhead » 19 ное 2013 14:40

milanov69 написа:Не тъжи толкова за "великият ,червен фен", защото такова животно няма ! Червен ..да , но чак пък велик !!!! И се успокойте, скоро пак ще си режете гредите !

Друго си е да си съблечем треньора нали!? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

samo_levski
Контакти:

Мнениеот samo_levski » 19 ное 2013 14:50

ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:Споделям мнението на 101%.Ако след мач на ЦСКА можеш да говориш или не те болят слепоочият от това,че си КРЕЩЯЛ 95 мин...значи си пял за другия отбор.

Трябва да разберете, че хората ходят на стадиона да ГЛЕДАТ футбол, след това идва пеенето и подкрепата. Когато няма футбол на терена за кво да ходиш на мач? Да показваш безсмислени трансперанти и да гърмиш бомби?
На Левски - ЦСКА имаше свръх малко нормални фенове, преди всичко ходенето на стадиона и гледането на футбол по телевизията трябва да ти носи наслада и емоции. Когато насладата и емоцията я няма на терена по-крайните почват с простотиите, за да си докарат тая емоция, а пък обикновения фен си пуска диема/ филм +/ бтв екшън/ евроспорт2, кой квото предпочита и си ги докарва тия емоции. Тва е.

Като тука говоря и за двата отбора и за двете агитки.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 19 ное 2013 14:54

Дрогантите от секТОР "Беее" да си коментират жалкия отбор и да не бучат тука. Тая тема е супер малоумна - какви са тия кретении? Искате да накарате хората да ходят на мач? Ми, айде да не е в събота, в която се отработват дни и да не е сутринта, а ? Левски - ЦСКА посред ден :o На запад гледат да е по-късно да вдигнат посещаемостта, тука другаря Ушев не иска да охранява мача на тъмно :? Другарю Ушев, защо сте 80000 с по 1 мозъчна гънка ( от шапката :mrgreen: ) ? Нали ви е опасна професията и взимате по 20 заплати на пенсиониране? От къде идва опасността? Задавяне със семки?
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 19 ное 2013 14:54

Според мен това е доста пресилено изказване,въпреки всичко и не съм много сигурен ,дали този ,който го е написал е фен на ЦСКА ;) Усещането ми на фен,който някога е бил в агитката ,е че се получи някаква апатия след последния мач с „Лудогорец“-и то не от резултата,а най-вече от играта на отбора,която за мене беше симулативна-казах го веднага след мача,казвам го и сега,не си спомням за 30 години ,гледане на футбол,някой така категорично да ни е надигравал на „Армията“ ,като причината за това е изцяло в нашия отбор :!: Извинявам се много,но „Лудогорец“ все пак не са извънземни („Берое“ едва не ги отстрани за купата), а и ако са чак толкоз добри има си начини на водене на мача срещу такива отбори,които те превъзхождат категорично!Та ние с отбор на „два петъка“ стояхме по- добре в Разград! :( Просто липсваше желание за игра,хъс,въпреки пълния стадион,ето това дразни и отблъсква запалянковците,а на хората им писна да ги лъжат,независимо какви са причините за това!
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Мнениеот RIR » 19 ное 2013 15:08

И ние бяхме малко. Всичко под 20-25 хиляди Левскари за дербито трябва да се счита за малко.

И причините се трупат постепенно през годините - тъпата игра, липсата на успехи, агресията на стадиона (която ако си във В или А не виждам какъв проблем е), протестите и т.н.

Всичко това са оправдания за хората, които не обичат достатъчно отбора си.

Гледайте на реванаша какво ще е - рано в делничен ден и вероятно студ. Аз отсега се чудя как се отлюспя от работа, но мисля, че там ще бием всички антирекорди по посещаемост. :cry:

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 19 ное 2013 15:34

Всеки има право на мнение, но само Господ е съдник за делата ни. Не споделям мнението.

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 19 ное 2013 15:35

ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:
milanov69 написа:Не тъжи толкова за "великият ,червен фен", защото такова животно няма ! Червен ..да , но чак пък велик !!!! И се успокойте, скоро пак ще си режете гредите !

Поне режем нашите греди,на нашия стадион зарди нашите играчи.Имаме мнение и го отстояваме.Не ходим да чупим и трошим чужди зали и да драскаме по тях.Не влизаме да се снимаме за ФБ посред нощ на чуждите стадиони или да причакваме хората по безнзиностанции и ресторанти,и после да си правим хореографията с това.Сега вдяваш ли,а измет???

Това мнение е доста смешно... почти всичко от гореизброеното е правено от "великият червен фен" ;)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

pomiqr69

Мнениеот pomiqr69 » 19 ное 2013 15:52

Аз ходя на мач, за да гледам, а не да викам. Подкрепата ми я получават с билетчето, с което съм им платил заплатите.

Chivas
Контакти:

Мнениеот Chivas » 19 ное 2013 15:59

Според мен темата не е само за "великия червен фен" , а като цяло за феновете в България.. Оправдания винаги се намират, за да не се отиде на стадиона, а истината знаете ли каква е ? Много е проста - българите нямаме футболна култура, а България не е футболна държава! Да, всички харесваме спорта, всеки е специалист и го разбира много! Но нямаме футболна култура - вижте Южна Америка - бедни хора, но обичат и живеят с отборите си, стадионите са винаги претъпкани, а сезонните карти са продадени за години напред...
ЦСКА - На терена и в живота !!!

Берое срещу мафията
Контакти:

Мнениеот Берое срещу мафията » 19 ное 2013 16:02

Не им ли омръзна на "червените" да бъдат залъгвани ту с и нвеститори от Англия, ту с Катарци, ту с Азиатци. Няма такова нещо. Всички тези хора биха инвестирали във футбол от Украйна (виж им стадионите), Русия (дори спечелиха домакинство на Олимпийски игри)...... Най доброто решение е да се спретне едно отборче от В група и да се положат здрави основи. Имам чувството че от ЦСКА си вярват на собствения маркетинг. А това са само думи. Дали извъднъж няма да се окаже че няма пари за заплати, за охрана на мачове и пр...?

Върни се в “ЦСКА”