SMS-кампания на "ЦСКА Завинаги"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: SMS-кампания на "ЦСКА Завинаги"

Мнениеот PFC Litex » 11 ное 2013 17:53

Тези пари на отиват за Лупи.
Изображение

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 11 ное 2013 17:54

Балкански Орел написа:И аз да съм и аз няма да дам пари на Томов и Лупи, както и на Шматков ако имаше такава инициатива, какво се учудвате.

ЦСКА Завинаги няма нищо общо с Томов. Това е отделна организация сключила договор с клуба единствено да менажира базите.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

На линия
Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 11 ное 2013 17:58

При това облъчване вчера да пратят само 1000 смс-а на мен ми се струва нереално но кой знае, може наистина да се
свидиме за 1 левче! Лесвкарите да помагат и те :mrgreen: .

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 11 ное 2013 18:00

Pichichi написа:При това облъчване вчера да пратят само 1000 смс-а на мен ми се струва нереално но кой знае, може наистина да се
свидиме за 1 левче! Лесвкарите да помагат и те :mrgreen: .

Днес гледах пресконференция на сини "гурута", които искат да копират сдружението ЦСКА Завинаги, което да помага на Левски. Нищо, нека, и в това ще са втори. :mrgreen:

Потребителски аватар
dragoni
Контакти:

Мнениеот dragoni » 11 ное 2013 18:05

Ники Александров да не е пропуснал някоя нула . :)

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 11 ное 2013 18:09

А не допускате ли варианта хората да не знаят за тази кампания а? Защото аз например ей сега разбрах за нея след като отворих темата. Сигурно има и други такива хора.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 11 ное 2013 18:11

bobonikolov написа:А не допускате ли варианта хората да не знаят за тази кампания а? Защото аз например ей сега разбрах за нея след като отворих темата. Сигурно има и други такива хора.

Радвам се, че съм ти помогнал. Все си мисля, че доста се рекламираше кампанията. На мача вчера дори футболистите излязоха с такива фланелки, а на електронните пана течеше също реклама.

На линия
Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 11 ное 2013 18:13

http://www.dmsbg.com/ публикуват всеки месец подробен отчет за коя кампания колко смс-а са пратени така че
в началото на декември ще има официално инфо колко смс-а са пратени за 20-на дни !

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 11 ное 2013 18:14

Red Warrior написа:
bobonikolov написа:А не допускате ли варианта хората да не знаят за тази кампания а? Защото аз например ей сега разбрах за нея след като отворих темата. Сигурно има и други такива хора.

Радвам се, че съм ти помогнал. Все си мисля, че доста се рекламираше кампанията. На мача вчера дори футболистите излязоха с такива фланелки, а на електронните пана течеше също реклама.

Аз по обективни причини не успях да гледам мача, защото бях в чужбина и не си бях вкъщи. Но сега лично аз ще пратя един СМС. И ако имам възможност поне по един на месец ще пускам.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 11 ное 2013 18:16

bobonikolov написа:
Red Warrior написа:

Аз по обективни причини не успях да гледам мача, защото бях в чужбина и не си бях вкъщи. Но сега лично аз ще пратя един СМС. И ако имам възможност поне по един на месец ще пускам.

+1948. И аз няма да обеднея с тези 1-2 лева на месец. Ако нещата се случват и хората виждат резултатите от кампанията съм сигурен, че ще набира сила като снежна топка. 8-)
Последна промяна от Red Warrior на 11 ное 2013 18:18, променено общо 1 път.

Върни се в “ЦСКА”