Трябва ли отново да потрошим БФС?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Red_Girl
- Контакти:
Re: Трябва ли отново да потрошим БФС?
Винаги съм "ЗА" тая сграда да се потроши. И всички да са в нея. 

шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

Не е истина как всичко се връща на тоя свят...крайно време беше да започнете да си плащате за това, че до преди години ви подкрепяха по възможно най-гнусния начин. 

- DrAvalanche
- Контакти:
Мед ми капе на сърцето. Секундчо рИве, Котев рИве, цялата розова дружина рИве.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

- blue avalanche
- Контакти:
- Red Warrior
- Контакти:
BadBoy написа:Red Warrior написа:Миналия път не бях съгласен с погрома над сградата на БФС, защото виновни бяха боклуците, но сега мисля, че си го заслужават напълно. Ако оставим нещата така ще продължат да ни мачкат. Оставка на Перуката, оставка на съдийската комисия и целия нелигитимен футболен съюз!
За това, че си затвориха очите и не ви изхвърлиха ли ще го трошите?
Шефовете ви здраво ви манипулират.
Имало поръчка, но нямало да кажат от кой е, е защо няма да каже, нали сте ощетени?
Вече ти казах, ако каже име могат да го съдят за клевета. Хората в тези среди се познават и веднага се разчува като има поръчка. Не случайно от ЦСКА предупредиха още преди мача какво ще стане.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
-
Добър ден чорбета, рИветьи ли? 

Red Warrior написа:BadBoy написа:Red Warrior написа:Миналия път не бях съгласен с погрома над сградата на БФС, защото виновни бяха боклуците, но сега мисля, че си го заслужават напълно. Ако оставим нещата така ще продължат да ни мачкат. Оставка на Перуката, оставка на съдийската комисия и целия нелигитимен футболен съюз!
Имало поръчка, но нямало да кажат от кой е, е защо няма да каже, нали сте ощетени?
Вече ти казах, ако каже име могат да го съдят за клевета. Хората в тези среди се познават и веднага се разчува като има поръчка. Не случайно от ЦСКА предупредиха още преди мача какво ще стане.
Последно клевета ли е или истина?
Котев се е пояснил, че всичко се е случило , откакто победите Левски, то ест режат ви за тяхна сметка.

Последна промяна от BadBoy на 03 ное 2013 16:57, променено общо 1 път.
Как пък веднъж не се случи някой друг освен съдиите и световния заговор да е виновен за загуба на цска???
За спестения червен картон на Янчев - игра с ръка спираща излизане срещу вратаря - защо не ревете?
За спестения червен картон на Янчев - игра с ръка спираща излизане срещу вратаря - защо не ревете?
Последна промяна от restless на 03 ное 2013 16:57, променено общо 1 път.
Red Warrior написа:BadBoy написа:Red Warrior написа:Миналия път не бях съгласен с погрома над сградата на БФС, защото виновни бяха боклуците, но сега мисля, че си го заслужават напълно. Ако оставим нещата така ще продължат да ни мачкат. Оставка на Перуката, оставка на съдийската комисия и целия нелигитимен футболен съюз!
Е чай де, то нали не е клевета?

-
Red Warrior написа:Миналия път не бях съгласен с погрома над сградата на БФС, защото виновни бяха боклуците, но сега мисля, че си го заслужават напълно. Ако оставим нещата така ще продължат да ни мачкат. Оставка на Перуката, оставка на съдийската комисия и целия нелигитимен футболен съюз!
Само че тоя път е далеч по-вероятно жандармерията да ви напука кратуните ако пак пробвате нещо подобно