turbogena написа:Тия комунистите са ебати наглите същества...
Не, тия говедата са ебати наглите същества. К*ра ли ми търсиш в тая тема с подобни изказвания?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
turbogena написа:Тия комунистите са ебати наглите същества...
boabbb написа:turbogena написа:Тия комунистите са ебати наглите същества...
Не, тия говедата са ебати наглите същества. К*ра ли ми търсиш в тая тема с подобни изказвания?Говорите за фашисти в България, а такива реално не е имало, така че ... Не е лошо честването, нека се отбележи събитието, все пак става въпрос за бивш шампион на България
stannn написа:angelofdeath нека го обясня по простичко. АС-23 е като баща на сегашния ЦСКА. Никой не им преписва успехите на сегашния ЦСКА. Няма как да стане. Все едно ти да преписваш успехите на баща си на твое име. Въпроса е, че едни индивиди от крайните квартали до такава степен ги тресе комплекса, че облъчват всичко живо с простотиите си, че едва ли не ЦСКА е виновен за озоновата дупка. Най -голямото зло в галактиката е ЦСКА, а не се виждат себе си, че от 1944-та до днес са си дали задниците на всички управляващи само и само да постигнат нещо. Уви има един отбор който им пречи и това е именно отбора с червени фланелки.
turbogena написа:boabbb написа:turbogena написа:Тия комунистите са ебати наглите същества...
Не, тия говедата са ебати наглите същества. К*ра ли ми търсиш в тая тема с подобни изказвания?Говорите за фашисти в България, а такива реално не е имало, така че ... Не е лошо честването, нека се отбележи събитието, все пак става въпрос за бивш шампион на България
Шампион ,с който нямате нищо общо! Не виждам какво чествате?
boabbb написа:Да, бе и вие нямате нищо общо с МВР, нали
turbogena написа:boabbb написа:turbogena написа:Тия комунистите са ебати наглите същества...
No Pyro No Fun написа:turbogena написа:boabbb написа:turbogena написа:Тия комунистите са ебати наглите същества...
А вие кви сте ... фашисти които качват бюста на Сталин на Мусала ли? Нищо общо с МВР и ДС, нали?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта