Какво става с феновете ни?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Какво става с феновете ни?
И аз бях на дербито ,но не видях никой от сектор Г да си тръгва
Empty написа:WALENTINAAA написа:Кажи им цесекари , и ги остави на мира
Като отменят редовен гол....и аз да бях и аз щях да изляза.При положение, че вратите са широко отворени и няма полицаи какъв е проблема на един надъхан фен да излезе ...никакъв
Относно "редовния гол", стига. Стига сте се водили по акла на луд.

Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !
като не ви наказаха както трябва след мача с Черно море феновете виждат че са ненаказуеми! И естествено ще продължават в същия дух! Ако бяха играли на неутрален терен не на терен 20 метра в страни от БА! Но синьото бфс клекна 

- paskaleevich
- Контакти:
Да върнат Батето, че със синьо управление не сме за никъде . Сорри тва не е за тука
Величието на Родината се гради върху костите на онези, които достойно живяха и умряха за нея.
- delqnski47
- Контакти:
Абе голяма работа като са отменили гола!''Левски'' са трагични а ние пък сме толкова ЗЛЕ че няма на къде!И без това си заслужиха титлата!Голям праз че я загубихме!Следващата година ще си я върнем къв е проблема!
С няколко добри попълнение които се очертават пак ще сме шампиони!
Ае лека на сички и честито на празнуващите!

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
delqnski47 написа:Абе голяма работа като са отменили гола!''Левски'' са трагични а ние пък сме толкова ЗЛЕ че няма на къде!И без това си заслужиха титлата!Голям праз че я загубихме!Следващата година ще си я върнем къв е проблема!С няколко добри попълнение които се очертават пак ще сме шампиони!
![]()
ето такива цесекари трябва да има ,да приемат поражението с дигната глава и да признят ,че все пак съперника е бил по-силен ,евала

[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
Що стана бе ?!?! Засада немаше ли

paskaleevich написа:Само в България полицайте ги е страх. В Бразилия аз съм гледал , че ги застрелват на трибуните
В Иран използват ядрено оръжие срещу привържениците, да знаиш

Титлата е синя 

- paskaleevich
- Контакти:
angysarmy написа:Що стана бе ?!?! Засада немаше ли![]()
![]()
![]()
Имаше. Но съдята правеше и реплики на играчите на ЦСКА и на Мъри... седни си на мястото , положенията ще дойдат , ако скочиш за топка ще те изгоня..
Величието на Родината се гради върху костите на онези, които достойно живяха и умряха за нея.
- paskaleevich
- Контакти:
Ladko написа:paskaleevich написа:Само в България полицайте ги е страх. В Бразилия аз съм гледал , че ги застрелват на трибуните
В Иран използват ядрено оръжие срещу привържениците, да знаиш... Проблема е в самите нас. Като ходим пияни и дрогирани ще е така.(не само в агитката на цска..)
Те не ги ли проверяват на входовете , не ги ли виждат ?!?!