Какво става с феновете ни?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
collector

Re: Какво става с феновете ни?

Мнениеот collector » 31 май 2009 22:53

И аз бях на дербито ,но не видях никой от сектор Г да си тръгва

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 31 май 2009 22:56

Empty написа:
WALENTINAAA написа:Кажи им цесекари , и ги остави на мира :oops:

Като отменят редовен гол....и аз да бях и аз щях да изляза.При положение, че вратите са широко отворени и няма полицаи какъв е проблема на един надъхан фен да излезе ...никакъв ;)

Относно "редовния гол", стига. Стига сте се водили по акла на луд.

Изображение
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 31 май 2009 22:57

като не ви наказаха както трябва след мача с Черно море феновете виждат че са ненаказуеми! И естествено ще продължават в същия дух! Ако бяха играли на неутрален терен не на терен 20 метра в страни от БА! Но синьото бфс клекна ;)

Потребителски аватар
paskaleevich
Контакти:

Мнениеот paskaleevich » 31 май 2009 22:59

Да върнат Батето, че със синьо управление не сме за никъде . Сорри тва не е за тука
Величието на Родината се гради върху костите на онези, които достойно живяха и умряха за нея.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 31 май 2009 22:59

Абе голяма работа като са отменили гола!''Левски'' са трагични а ние пък сме толкова ЗЛЕ че няма на къде!И без това си заслужиха титлата!Голям праз че я загубихме!Следващата година ще си я върнем къв е проблема! 8-) С няколко добри попълнение които се очертават пак ще сме шампиони! ;)
Ае лека на сички и честито на празнуващите! ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 31 май 2009 23:01

delqnski47 написа:Абе голяма работа като са отменили гола!''Левски'' са трагични а ние пък сме толкова ЗЛЕ че няма на къде!И без това си заслужиха титлата!Голям праз че я загубихме!Следващата година ще си я върнем къв е проблема! 8-) С няколко добри попълнение които се очертават пак ще сме шампиони! ;)
Ае лека на сички и честито на празнуващите! ;)

ето такива цесекари трябва да има ,да приемат поражението с дигната глава и да признят ,че все пак съперника е бил по-силен ,евала ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

angysarmy
Контакти:

Мнениеот angysarmy » 31 май 2009 23:01

Що стана бе ?!?! Засада немаше ли :o :o :o :o

Потребителски аватар
Ladko
Контакти:

Мнениеот Ladko » 31 май 2009 23:03

paskaleevich написа:Само в България полицайте ги е страх. В Бразилия аз съм гледал , че ги застрелват на трибуните

В Иран използват ядрено оръжие срещу привържениците, да знаиш ;) ... Проблема е в самите нас. Като ходим пияни и дрогирани ще е така.(не само в агитката на цска..)
Титлата е синя :)

Потребителски аватар
paskaleevich
Контакти:

Мнениеот paskaleevich » 31 май 2009 23:04

angysarmy написа:Що стана бе ?!?! Засада немаше ли :o :o :o :o

Имаше. Но съдята правеше и реплики на играчите на ЦСКА и на Мъри... седни си на мястото , положенията ще дойдат , ако скочиш за топка ще те изгоня..
Величието на Родината се гради върху костите на онези, които достойно живяха и умряха за нея.

Потребителски аватар
paskaleevich
Контакти:

Мнениеот paskaleevich » 31 май 2009 23:05

Ladko написа:
paskaleevich написа:Само в България полицайте ги е страх. В Бразилия аз съм гледал , че ги застрелват на трибуните

В Иран използват ядрено оръжие срещу привържениците, да знаиш ;) ... Проблема е в самите нас. Като ходим пияни и дрогирани ще е така.(не само в агитката на цска..)

Те не ги ли проверяват на входовете , не ги ли виждат ?!?!

Върни се в “ЦСКА”