ПРОСТО ТРЯБВАШЕ ДА ВЛЕЗЕМ НА ТЕРЕНА И ДА ГИ ИЗГОНИМ ВСИЧКИТЕ МИЖИТУРКОВЦИ
ЛЮБО ПЕНЕВ-ВЪН,СТОЙЧО-ТРЕНЬОР
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЛЮБО ПЕНЕВ-ВЪН,СТОЙЧО-ТРЕНЬОР
ЧЕСТИТА ТИТЛА ЛЕВСКАРИ !
ЖАЛКО ,ЧЕ НЕ МОЖАХ ДА ОТИДА НА МАЧА
НО ОПРЕДЕЛЕНО СУПАТА НЕ СТАВА! (МОЕ МНЕНИЕ ) ВИЖТЕ ИГРАТА И СМЕНИТЕ , ТАКТИКИ ИИ НАЙ-ВЕЧЕЕ - ИГРАЧИИИИ

Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®

САМО ЦСКА !

творъдо за стойчо младенов!Кькви юнуши какви 5 лева!сега след сътресенията през миналата година класирането с оглед на футболистите е добро и закономерно,но Любо въобще да ни си прави илюзии,че без качествени и ОПИТНИ попълнения ще стане шампион дори и с реал мадрид.Затова твърдо подкрепям политиката на Стойчо Младенов.Мащабна селекция.Неможе всички да се окажат добри попълнения,ще има и разочарования,но факт е че тези от които ставаше нешо при Стойчо бяха продадени веднага(ВИЛИ,ТУНЧЕВ,ПЕТРЕ,НЕИ,ВУЯДИНОВИЧ,БАДЕМА,ГАРСЕС,ИЛИЕВ).некъдърните стигат само за второ място.
нека стойчо стане ама с тези футболисти не да накупи 100кила футболисти ако е добър ще може и с тези
-
levski_1914
- Контакти:
Стоичо е наи добрия вариант за цска но има изисквания скъпа селекция и цялостно влияние върху трансферите вероятно догодина пак любо ще е начело. Левски заслужено е шампион.
успех в лига европа на цска .
А преди месец като написах Любо оставка и да върнат Стойчо всички ме нападнаха
mmaryan написа:нека стойчо стане ама с тези футболисти не да накупи 100кила футболисти ако е добър ще може и с тези
Така и ще стане.
Яд ме е на онези който не дават време на Любо,нито съм му фен нито нищо.Просто защото залага на юноши,което е бъдещето.
А и днес 100% се уверих и що за отбор са Литекс,щом бият с голям зор.

levski_1914 написа:Стоичо е наи добрия вариант за цска но има изисквания скъпа селекция и цялостно влияние върху трансферите вероятно догодина пак любо ще е начело. Левски заслужено е шампион.
Момчета без мая хляб нестава,колко и добър хлебар да си.Без футболисти отбор също нестава.Аз съм сигурен ,че с тези футболисти и Стойчо и Кройф немогат да станат шампиони още повече,че такава слаба конкуренция не е имало никога.
Е нали много беше добър, ала-бала. Говорехте за групи тук и там, пък сега не ставал?! Това ми звучи като "Аз не гледам БГ футбол". Публиката им селска, отбора и треньора какви да са?
НЕ МИ ГОВОРЕТЕ ,ЧЕ С ЮНОШИТЕ ЩЕ СТАНЕМ ШАМПИОНИ ...АЙДЕ МОЛЯ ВИ СЕ ! ВИЖТЕ ГИ КАК ИГРАЯТ ! ТАКА ЩЕ Е В СЛЕДВАЩИТЕ 2-3 ГОДИНИ (СЛЕД ТОВА МОЖЕ И ДА СТАНЕ НЕЩО )
ТРЯБВАТ КЛАСНИ ИГРАЧИ !
ПРИЗНАЙТЕ СИ ,ЧЕ В МАЧОВЕТЕ С левски , ЧЕРНО МОРЕ , ЛОКО СФ И ЛИТЕКС БЯХМЕ ЖАЛКИ

ТРЯБВАТ КЛАСНИ ИГРАЧИ !
ПРИЗНАЙТЕ СИ ,ЧЕ В МАЧОВЕТЕ С левски , ЧЕРНО МОРЕ , ЛОКО СФ И ЛИТЕКС БЯХМЕ ЖАЛКИ
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !

САМО ЦСКА !

mite.1979 написа:levski_1914 написа:Стоичо е наи добрия вариант за цска но има изисквания скъпа селекция и цялостно влияние върху трансферите вероятно догодина пак любо ще е начело. Левски заслужено е шампион.
Момчета без мая хляб нестава,колко и добър хлебар да си.Без футболисти отбор също нестава.Аз съм сигурен ,че с тези футболисти и Стойчо и Кройф немогат да станат шампиони още повече,че такава слаба конкуренция не е имало никога.
Зимата нали говорахте, че то мноо гляма селекция сте направили-на тово му викам : Фурнаджийска лопата.