Да изядем 11 телета !
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Да изядем 11 телета !
Идеята с телетата ми се струва малко...пресилена бих казал.Все едно ако моряците си организират нещо подобно във Варна,да убият в чест на празника 11 плебея ли?Тъпо,а?Иначе в бирен фест няма нищо лошо,просто зачеркнете простотията и се наслаждавайте.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
- Red_Girl
- Контакти:
Да не стане като при баскетбола.. Сините да се самопоканят и после да има.. Нито капка страх, само 1,5 км назад.

шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

Хапнете си, че на 26 менюто ще е малко по-различно. Както каза един ваш футболист след мача срещу Литекс вие програмата максимум за спечелване на едно от дербитата вече сте си я изпълнили. 

Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Щом ще има печени телета - идвам веднага! Любимото ми месо!
Хубава кайма става САМО от смесването на телешка със свинска 

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
- валидол за теб
- Контакти:

вкусТно
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.
- Red_Girl
- Контакти:
валидол за теб написа::mrgreen:
вкусТно
Почвай да я правиш.

шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

Виктор 1914 написа:Вие нямате пари бе, нямате лев да купите само таш*ците на телетата! Кви телета, кви пет лева?
Ние си падаме по женски теленца

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
Виктор 1914 написа:russia написа:Виктор 1914 написа:leski написа:Виктор 1914 написа:Вие нямате пари бе, нямате лев да купите само таш*ците на телетата! Кви телета, кви пет лева?
Ела и ти,.. ще се събере повече манджа.
А да дойдем да ви прожектираме филма "с.Студена и свинята посинена" ?
Може, ние ще ви пуснем "До Павлодар с теснолинейка" /или що е то теле в железница/, даже ще е на 3D за да ви е "по-дълбок" спомена!
Искате ли да ви донесем десертче, по една вафла "МУРА" ?
За нас само е едно десертче ,а за вас шведска маса с най-различни и екзотични манджи

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
Хайде на говеждотооооо,кой разбира тук се спира.