Съществува ли още някаква интрига около 1.място?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
lionel_messi
Контакти:

Re: Съществува ли още някаква интрига около 1.място?

Мнениеот lionel_messi » 19 май 2009 20:49

Cronos написа:Интрига няма, Левски ще е новия шампион.

+1
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 19 май 2009 20:50

90 % на 10 % са шансовете на ЦСКА за титла ! Няма да ни е лесно,но в крайна сметка Левски ще е шампион !
Изображение

alfonso

Мнениеот alfonso » 19 май 2009 20:51

Даааа има интрига! С колко точки ще изостават Цска! Аз съм за 7!!! :mrgreen: Използувам случай да поздравя великите модератори ! Давайте момчета ,ако продължавате така ще получите всичко от живота а то за вас е - - - - - - - - - - -!!! :lol: Иначе обаче сигурно си мислите че местите нещо на някой!

bertolomeio
Контакти:

Мнениеот bertolomeio » 19 май 2009 21:01

Левски няма да загуби мач,най-много некой равен и то с Пирин!Но..... ние сме си виновни и все пак ще се надяваме до последно.Само ЦСКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 19 май 2009 21:08

Този сезон и двата гранда играята на огромно приливи и отливи,че всичко може да се очаква от тях!!!!Още тая надежди че титлата ще е Червена!

blue,lagoon

Мнениеот blue,lagoon » 19 май 2009 21:13

Aaaaaa ! Тази година единствената интрига е дали пък Черно море няма да настигнат Цска! Комсмолски привет за тружениците грижещи се за един по-чист форум! :mrgreen:

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 19 май 2009 21:16

В моите постове досега се изказах, на терена надежда да, но извън него никаква! Там са непобедими!

blue,lagoon

Мнениеот blue,lagoon » 19 май 2009 21:26

TheClub написа:В моите постове досега се изказах, на терена надежда да, но извън него никаква! Там са непобедими!
Има една дума: ДОСТОЙНСТВО! Прочети за нея! Как може да пишеш такива глупости като ви нашляпахме безапелационно? Имай малко морал поне!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 19 май 2009 21:31

blue,lagoon написа:Aaaaaa ! Тази година единствената интрига е дали пък Черно море няма да настигнат Цска! Комсмолски привет за тружениците грижещи се за един по-чист форум! :mrgreen:

Добре си ни дошЕл Син(запетая) Лагуне :mrgreen: Кво става бе мен!що така се случи при тебе?Едва ли си някой клонинг на тоя Син Лагун дето го познавам та затова те питам! :mrgreen:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

blue,lagoon

Мнениеот blue,lagoon » 19 май 2009 21:39

delqnski47 написа:
blue,lagoon написа:Aaaaaa ! Тази година единствената интрига е дали пък Черно море няма да настигнат Цска! Комсмолски привет за тружениците грижещи се за един по-чист форум! :mrgreen:

Добре си ни дошЕл Син(запетая) Лагуне :mrgreen: Кво става бе мен!що така се случи при тебе?Едва ли си някой клонинг на тоя Син Лагун дето го познавам та затова те питам! :mrgreen:
Ами ти просто не ме познаваш бре! Как така реши,че ме познаваш? А ако запетаята те прави щастлив,значи имаш възвишени цели и мечти! :mrgreen: Всъщност като се замисля да,една запетая поставена на точното място би могла да прави щастливи някои! А иначе,нали точно това съм целял бре! ;) Би трябвало да си разбрал,че Левскарите сме жилави и умни пичове! ;)И понеже сега разбрах от Спай-хелп-програмъра си кой ме баннал,искам да пожелая на модератор Цска:-Никога да не видиш Цска шампион ! Естествено,че си ме баннал за мнение,без да обидя никой! Ама нармално е за теб! Боли ви,много ви боли! Така ще е! :mrgreen:
Последна промяна от blue,lagoon на 19 май 2009 21:46, променено общо 1 път.

Върни се в “ЦСКА”