Мнениеот CSKA V-na » 18 май 2009 14:41
Наистина статията е малко крайна на моменти, но мисля че става ясно какво е имал предвид автора й. Съгласен съм с разделението на феновете на такива, които милеят за отбора си, но са и мъже и когато не вървят нещата изказват и ползотворна критика и други такива, които се отказват доста бързо от отбора си или почват яростно да го плюят. Мисля, че има разлика между двете неща. Тук искам да споделя нещо дето го четох днес във варненската преса. Накрая на мача, феновете толкова били огорчени от играчите, че като отбора дошъл да ги поздрави, те стояли прави и нищо не викали, не скандирали и не ръкопляскали. Е няма такава лъжа, точно след края на мача, отбора когато дойде да ни поздрави, въпреки че всички ни болеше и не бяхме доволни от играта на играчите, те бяха бурно посрещнати с аплодисменти и скандирания от страна на цялата публика на ЦСКА на стадиона, защото те са с фланелката на ....... ЦСКА и за този момент това са играчите на клуба. Не ми е ясно тези журналисти да не са гледали друг мач или да са си тръгнали по-рано от стадиона. Иначе на всякъде в медиите чета, че две думи по отношение на представяне на публиката и на двата отбора няма, бяха на висота и създадоха много добра атмосфера на стадиона, дано и следващия мач е така.