има феърплей

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Re: има феърплей

Мнениеот TheClub » 16 май 2009 23:37

brossy написа:
daju написа:а вие не вие не купувате ЗАЩОООО! кой ви каза

Ама ви бихме и трябваше да ви затворим устата.Обаче сте като лук,колкото повече ви газят толкова по-големи малоумници ставате.Кой сега е номер 1

ЧЕРНО МОРЕ!!!
ДАВАЙТЕ СИНИ РАЗБИРАЧИ КЕФЕТЕ СЕ !!!

CSKA V-na
Контакти:

Мнениеот CSKA V-na » 16 май 2009 23:38

Няма значение на кое място трябва да бъдем, но и аз попитах в една друга тема, къде са хората които обясняваха, как Ч.Море щяло да "легне" на ЦСКА или съдията щял да направи еди какво си и да подпре ЦСКА. Е май не стана така, мача бе загубен заради желанието за победа на единия отбор и липсата на такова от другия..., но не и поради някой трети фактор извън футболния терен.Но тези хора сега не казват нищо или може да ги няма във форума......

blue lagoon

Мнениеот blue lagoon » 16 май 2009 23:38

TheClub написа:Левскари жалки сте! Ние заплатите не можем си платим мачове да купуваме.... Лупи оставил милиони кредити ние мачове... Не сме леWCки които им помга чорни,... Ние сме ЦСКА и не сме долни подлоги като леФски и нямаме тази медийна подкрепа като вас. Е да ние не сме отбора на народа.... Това е .... :P
Ами вие затова не можете да платите заплатите си,защото плащате на противниците си! Сега обаче се наложи да изиграете два мача и се осрахте! Жалки сте!

brossy
Контакти:

Мнениеот brossy » 16 май 2009 23:40

TheClub написа:
brossy написа:
daju написа:а вие не вие не купувате ЗАЩОООО! кой ви каза

Ама ви бихме и трябваше да ви затворим устата.Обаче сте като лук,колкото повече ви газят толкова по-големи малоумници ставате.Кой сега е номер 1

ЧЕРНО МОРЕ!!!
ДАВАЙТЕ СИНИ РАЗБИРАЧИ КЕФЕТЕ СЕ !!!

Боли те нали.Знам Лошо да си чорбар.На мен пък мие много кефффффффффф да гледам ЦСКА велик футбол играят.

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 16 май 2009 23:42

Ако не друго поне днес се видя коя е агитка номер 1 в България. 90 мин не спряхме да подкрепяме отбора независимо, че падахме от 10 мин. А какво направиха феновете на "отбора на народа" на същия стадион? Мълчаха все едно са на театър. Типично за тях
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 16 май 2009 23:44

Кеф ли ти е смешко, защото аз се кефех като ви ебаха в европа тамере и вие ръкопляскахте... Жалко нали,.... Дойде Бате и Гонзо се насра... видя се че може да играе само в българското дойде ли европа пикае у гащите. Дойде жилина ах колко е добре... А да не се връщам по назад това само за две години.. Ако се върна назад всички евро грандове са минали през леглото ви (герена) ;) Яд ме е да, защото такива смешковци като вашето жалко отборче могат да станат първи, но все пак не отричам загубаата от вас. Яд ме е за днешната повече, защото си пролича еврооблика на морето - лежане 80 минути.... и две три сносни атакаки + 1 гол това е :geek:

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Мнениеот maximalniq » 16 май 2009 23:44

stannn написа:Ако не друго поне днес се видя коя е агитка номер 1 в България. 90 мин не спряхме да подкрепяме отбора независимо, че падахме от 10 мин. А какво направиха феновете на "отбора на народа" на същия стадион? Мълчаха все едно са на театър. Типично за тях

А какво направихте на вечното дерби?70-та минута и мача за вас свърши... :) :) :)
Изображение

Потребителски аватар
psiho
Контакти:

Мнениеот psiho » 16 май 2009 23:45

Няма феърплеи Ристосков даде смешна дузпа за ЦЕЦКА
Аз не ще го предада
за нищо на света
за Левски аз на всичко съм готов

Потребителски аватар
plamen93
Контакти:

Мнениеот plamen93 » 16 май 2009 23:46

1 2 3 4 5 6 7 GOOL :lol:
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ ( 7:1 , 7:2 , 5:0 ) 15 от Гонзо 14 от Наско :D

brossy
Контакти:

Мнениеот brossy » 16 май 2009 23:47

stannn написа:Ако не друго поне днес се видя коя е агитка номер 1 в България. 90 мин не спряхме да подкрепяме отбора независимо, че падахме от 10 мин. А какво направиха феновете на "отбора на народа" на същия стадион? Мълчаха все едно са на театър. Типично за тях

Приличаше ми на Албанска публика.Хвърляха камани и бомби.Това Европейско ли е?

Върни се в “ЦСКА”