Честито Армейци най после истинска звезда ще доиде!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
pivcoto
Контакти:

Re: Честито Армейци най после истинска звезда ще доиде!

Мнениеот pivcoto » 12 май 2009 22:10

UltraBlue написа:Абе вие наред ли сте бе - на колко години е тоя и вижте къде играе :lol: :lol: :lol: Колкото Кое направи нещо за цска, толкова и тоя 8-) Само не мога да ви разбера какво се радвате толкова- идва някакав пален пенсионер на почивка, а вие се радвате все едно идва Лео Меси ;) Не мога да ви разбера аз вас :roll:

Остави ги да се кефят,братле,само гледай после сеир :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 12 май 2009 22:12

H.K. написа:Ей!Само да не се окажеш някой които се бъзика :) ;)
А иначе по темата-Ако наистина дойде...олеле
Но то какви ли играчи не "дойдоха" вече :roll:

Зор ми е да се базикам, най малкото след събота, а доколкото до това че бил на години, вие какво очаквате да дойте някои известен младок за малко пари е няма как да стане, нито средствата имаме нито можеме да го мотивираме да играе тука!

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 12 май 2009 22:15

pivcoto написа:Остави ги да се кефят,братле,само гледай после сеир :lol: :lol: :lol:

Ама аз все си мисля че има и нормални сред тях, но тая им реакция направо ме шокира :roll: Вземат 33 годишен играч, който отдавна е изиграл най-силните си мачове и вече само печели от името си ;) Че аз съм убеден , че гърците имат повече пари от цска и ако все пак ставаше за нещо, щяха ли да го продават :?: Ама то си е техен проблем де- те така се радваха и на Кое 8-) Осъзнавате ли че по тоя начин ставаме като азиатските отбори, които вземат дърти играчи :roll: До там ли я докарахме- ужас :shock:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 12 май 2009 22:18

Трябва си известно име в един отбор който иска да атакува Европа, малко или много това си е реклама, а доколкто до Кое след като той игра като дефанзивен халф срещу левски , ЦСКА спечели с гол на Янев, същата година станахме и шампиони невиждам нещо несполочливо в тоя трансфер.

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 12 май 2009 22:19

H.K. написа:А на колко години е?

Álvaro Alexander Recoba Rivero (born March 17, 1976 in Montevideo),

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 12 май 2009 22:19

Beck's написа:
H.K. написа:Ей!Само да не се окажеш някой които се бъзика :) ;)
А иначе по темата-Ако наистина дойде...олеле
Но то какви ли играчи не "дойдоха" вече :roll:

Зор ми е да се базикам, най малкото след събота, а доколкото до това че бил на години, вие какво очаквате да дойте някои известен младок за малко пари е няма как да стане, нито средствата имаме нито можеме да го мотивираме да играе тука!

Ама братле, тебе какво те топли името му, като играта ще му е съвсем различна от тази, която си гледал по телевизията :?: :roll: Нима не предпочиташ на негово място някои младо Българско момче, което ще се развие и ще те радва после сумати време :?: Аз не сма фен на цска, хич и не ги обичам, но като оставим това на страна, смятам че 10000000000 пъти по добре за вас ще е да вземете Спас Делев от пирин, отколкото тоя пенсионер, дето само парите ще го вълнуват :roll:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Guerilla
Контакти:

Мнениеот Guerilla » 12 май 2009 22:20

Явно ПФК всъщност е съкращение от Пенсионерски Футболен Клуб .... :lol: :lol: :lol:
Доколкото в кочинката може да се говори за футбол въобще... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Разликата между говедо и бик трудно се вижда през свински очи...

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 12 май 2009 22:22

Beck's написа:Трябва си известно име в един отбор който иска да атакува Европа, малко или много това си е реклама, а доколкто до Кое след като той игра като дефанзивен халф срещу левски , ЦСКА спечели с гол на Янев, същата година станахме и шампиони невиждам нещо несполочливо в тоя трансфер.

ОК, то си е ваша работа , какво ли се дивя аз 8-) Дано само в Левски д ане се случи това 8-) Ама после само д ане ревете, как нямате играчи като Гонзо, дето са готови да умрат на терена, но да ви бием 8-)

angulo
Контакти:

Мнениеот angulo » 12 май 2009 22:23

ЦСКА, водят преговори за ТОРЕС , разбрах го от добре осведомен източник близък до Л.Пенев

Върни се в “ЦСКА”