Пътят към победата
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: Пътят към победата
не се надъхвайте че и с левски бяха едни приказки още преди месец ще ви смачкаме на 09 05 дъра -бъра и във варна ще сте същите бат сашко кривака ще ви изкриви както го правеше като играеше за синята лавина!!!!!!!!!!
go6o ku4ev написа:не се надъхвайте че и с левски бяха едни приказки още преди месец ще ви смачкаме на 09 05 дъра -бъра и във варна ще сте същите бат сашко кривака ще ви изкриви както го правеше като играеше за синята лавина!!!!!!!!!!
Само, че бат'ти Сашко нема да играе за 5 картона!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
-
- Контакти:
в грешка си виж инфо от днес пак сте назад с информацията -треперите ли
А бе ти идиот ли си? Партията умря преди 20 години, миналата година и казармата закриха. Задавал ли си си въпроса защо аджиба нейното "порочно творение" - ЦСКА продължава да съществува, а на всичко отгоре продължава да бъде и шампион на България, продължават на мачовете на отбора да идват хиляди фенове и да го подкрепят?!? Лично ти как си го обясняваш за себе си? Да, сори за стадиона, че са решили да го направят национален....ама иначе националите пък трябваше да играят в Подуене, което щеше да е доста по-тъпо....така че това е положението....Баба ти Цола Драгойчева такова теренче ви е избрала....UltraBlue написа:gugushito написа:изкефих се ,пич, все едно аз съм го казал.... просто трябва тия със свещената фланелка да разберат ,че в България има един отбор и всичко друго е допълнение !!!! сега ако станем шампиони , подуенци двойно ще страдат ...така ,че тия 4 мача трябва да дадат всичко от себе си !!!!!
ахахаха, в една друга теме те питах нещо, ама още чакам отговорКато го раздаваш историк, поинтересувай се малко и тогава викай на някой подуенец и тем подобни
А вие достатъчно страдахте, че купената ви титла да горчи накрая
UltraBlue написа:gugushito написа:изкефих се ,пич, все едно аз съм го казал.... просто трябва тия със свещената фланелка да разберат ,че в България има един отбор и всичко друго е допълнение !!!! сега ако станем шампиони , подуенци двойно ще страдат ...така ,че тия 4 мача трябва да дадат всичко от себе си !!!!!
ахахаха, в една друга теме те питах нещо, ама още чакам отговорКато го раздаваш историк, поинтересувай се малко и тогава викай на някой подуенец и тем подобни
А вие достатъчно страдахте, че купената ви титла да горчи накрая
Абе не почвай и ти ,че миналогодишната ни титла е купена.Поне тебе те имам за точен и ми писна от разни дето твърдят,че ако Левски е първи значи всичко е редовно и се играе най-честния сезон ,а в момента в които ЦСКА излезе начело,сезона се превръща в опорочен и най-фалшивия и купен в историята-

-
- Контакти:
ти тихо за стадионите че вашия е най голямата трагедия и там на панчареевско езеро ви е мястото като не можете да играете футбол ходете на плаж
go6o ku4ev написа:ти тихо за стадионите че вашия е най голямата трагедия и там на панчареевско езеро ви е мястото като не можете да играете футбол ходете на плаж
Нашият стадион е най-хубавият,като не ти харесва ходи си на този в село Подуене

Прави чест на фенклуба че застана зад отбора , един мач не може да заличи чудесният сезон който направиха , като се има предвид откъде тръгнаха през лятото.
На Дучето не съм му голям фен , но покрай дербито беше на висота, организацията на хореографията и изобщо.
На Дучето не съм му голям фен , но покрай дербито беше на висота, организацията на хореографията и изобщо.
Бате Борате,
кой е БАТЕ?
БАТЕ,БАТЕ!
кой е БАТЕ?
БАТЕ,БАТЕ!
-
- Контакти:
вашия стадион е най хубавия -ти значи не си идвал на нашия и ли не си добре -армията е ебати -гробницата
Абе говежди глави...ТОВА Е ТЕМА САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗА ФЕНОВЕТЕ НА ЦСКА !!!
Какво правят никовете ви тук?
Какво правят никовете ви тук?
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/4E/D6/6e0c1dc501344ed6.jpg[/wrapimg] [wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/FF/FC/64e86229cbd8fffc.jpg[/wrapimg]