Вън Португалците и Бразилците от ЦСКА !!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

RedForever
Контакти:

Re: Вън Португалците и Бразилците от ЦСКА !!!

Мнениеот RedForever » 10 май 2009 15:00

Всичките чужденци са пълни дупки! В дербито ЦСКА игра общо 20мин. Хора, колкото и да боли, част от титулярите продадоха мача и затова загубихме! Гледайте отново мача и сами ще се убедите как ЦСКА спряха да играят след 15мин и оставиха Левски да правят каквото си искат! Това не е ЦСКА от предните 25 мача! Маркиньос, Удоджи, Иванов и Котев са заподозрени, че са продали мача! Удоджи не е футоболист, който всеки мач да играе титуляр! Маркиноьс откакто е в ЦСКА има няма 5 мача изиграни на ниво! Той е много добър футболист, но НЕ ИСКА ДА ИГРАЕ! Така не може да я караме повече! Любо Пенев трябва да стегне тези футболистчета и да станем Шампиони, защото го можем!!! За мен ЦСКА даде мача на Левски! Тошко, Пифа, Руи, Виданката, Миши, Машадо(който единствен в края на мача играеше), Минев, Тонев и Лазаров бяха хората, които се раздадоха на терена и показаха, че заслужават червената фланелка! Дано Любо се позамисли и остави Маркиньос извън групата и пусне младият Ники Чипев срещу моряците! Също така може да махне и Иванчо Иванов и да пусне някой друг юноша!!! САМО ЦСКА!!!

Потребителски аватар
Хан Крум

Мнениеот Хан Крум » 10 май 2009 16:37

Няма смисъл от такъв подход , ясно е повечето чужденци не са нивото на клуба , както и българите . Разделянето на отбора на българи срещу чужденци само ще го направи по-слаб , а не могат да се купят 20 класни футболисти наведнъж , за безпари . Много от тези ще продължат да играят . Пък и юношите на ЦСКА които играха вчера бяха между най-слабите . Ако ще залагаме на тях , трябва да сме готови да ни бият като тъпани близките 3,4 години .
Така или иначе битката за титлата предстои и от такива истерии има само вреда.

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 10 май 2009 21:02

И аз съм на мнение, че не бива да се правят драми...

Вярно е, че този слаб мач беше точно сещу сините, но какво да се прави... :cry:
Но да казва някой че мача е продаден - това са пълни глупости...

Аз бях на стадиона и не видях някой от нашите да играе като продажник...

За мен трима са играчите, които играха много слабо в този мач за нашия отбор ( но това не ги прави автоматично продажници :evil: ) - казах ги и вчера и пак ще ги кажа - Руи Мигел, Маркиньос и Виданов!

Любо направи фатална грешка като не пусна Данчо Тодоров титуляр - а пусна Павката Виданов, който се вижда че след контузията още изобщо не е във форма и прави много опасни грешки отзад...така се наложи Данчо Минев да се връща постоянно отзад да го покрива а от това загубихме един халф в битката за средата на терена....

Аз смятам, че двама са чужденците, които нямат място в ЦСКА от това, което се вижда от играта им - Руи Мигел и Фелипе Машадо....Разликата между последния и Тиаго Силва примерно е от Земята до Луната и обратно в полза на Тиаго....А за португалеца изобщо не искам да говоря.....Еуген Трика го слага в малкия си джоб!

Трябват промени след този мач - няма как Любо да излезе пак с този състав.... :evil:

Тонев и Лазаров според мен ще излязат титуляри срещу Морето, но аз лично много се учудвам, как може само една "мениджърска" война да остави извън отбора Викторзс Морозс, който беше много стабилен през есента и щеше да свърши много работа в средата на терена в мача с левски а и в отаналите мачове също......

А някой припомни и за Пиетробон - как пък в един официален мач не го видяхме става ли това момче за ЦСКА или не - така добре играеше в Пирин!

Следващият мач се явява "Всичко или нищо" за нас, няма място за грешки, защото онези от "Подуене" това чакат...
Трябва да си вземем нашите мачове, не можем да очакваме че Спартак, Миньор или Славия ще направят нещо срешу сините ( ще се зарадвам да ме опровергаят, особено белите които имат сили да бият левски ), само Пирин ще играе фейърплей, но това е чак в последния кръг....

Ще победим във Варна, сигурен съм че ще го направим.....
Този мач е най-важният за нас, всички в отбора го знаят чудесно и ще го вземем тоя мач каквото и да става - ако ще и срещу 14 човека да играем....

Всички на "Тича"!!!
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Потребителски аватар
kalin demona
Контакти:

Мнениеот kalin demona » 14 май 2009 13:53

аз да кажа нещо за нашия отбор не искам да говорите против Иван Ианов замен той е един от най-добрите ни футболисти и го чака големо бъдеще цял полусезон покрива грешките на Котев още помня как го развинтиха Бешикташ и Левски го направиха на смешен че иЧерноморец Руи Мигел-дърво(нашия бижутер) Маркиниос как да играе като го пускат деф халф тва все едно да пуснеш Пирло деф халф УдодЖИ мой да е талант за Вихрен ама за ЦСКА не става нема самоЧувствие за големи мачове Машадо симпатично момче ама нема класа (Т Силва 10 пъти по добър беше) ама в момента нема по добър вариант за отляво с Морето ад пускат Данчо Тонев и Лазаров и ще ги бием ама мн трудно имат най-добрата халфова линия в България

Потребителски аватар
vlado_vdv
Контакти:

Мнениеот vlado_vdv » 14 май 2009 16:03

Не е нужно да гонят чужденците,само защото са чужденци.
Хубаво е добре да се обсъди,кой става и кой не става за отбора ни.
Руи Мигел показва и добри неща този сезон,нека постои още една година и да се види.
Да не повтаряме старите грешки и прибързани заключения,след няколко пропуска.
Маркиньос вече е ясно,че не става.
Машадо ми беше любимец преди,но този сезон е в отчайваща форма.
Винаго треперя,когато пробиват през неговия фланг.
Давид Силва не получава много шансове,за да имам мнение за него.
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/4E/D6/6e0c1dc501344ed6.jpg[/wrapimg] [wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/FF/FC/64e86229cbd8fffc.jpg[/wrapimg]

Върни се в “ЦСКА”