ЦСКА вкарва Пифа в трансферната листа

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Re: ЦСКА вкарва Пифа в трансферната листа

Мнениеот hlucho » 08 май 2009 12:34

Браво! Този полусезон Пифа, не е това, което беше! Може да ви прозвучи еретично, но лично на мене Беконо ми допада повече, като вратар!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 08 май 2009 12:42

hlucho написа:Браво! Този полусезон Пифа, не е това, което беше! Може да ви прозвучи еретично, но лично на мене Беконо ми допада повече, като вратар!

За мен Беконо е като бомба със закъснител, никога не знаеш каква грешка ще направи. Вярно е, че има наистина чудовищен рефлекс, но за напечени мачове просто няма психика. Освен това на нас ни трябва вратар, който е уверен в центриранията в наказателното поле, по този начин и защитата би се чувствала значително по-добре. ;)
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 08 май 2009 12:46

a boy named goo написа:
hlucho написа:Браво! Този полусезон Пифа, не е това, което беше! Може да ви прозвучи еретично, но лично на мене Беконо ми допада повече, като вратар!

За мен Беконо е като бомба със закъснител, никога не знаеш каква грешка ще направи. Вярно е, че има наистина чудовищен рефлекс, но за напечени мачове просто няма психика. Освен това на нас ни трябва вратар, който е уверен в центриранията в наказателното поле, по този начин и защитата би се чувствала значително по-добре. ;)

Определено! На Пифа леко ръст не му достига! Пък и вече годинките са му повечко! Мисля си, че Акалски и добър вариант! Необходим ние вратар като Лукич!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 08 май 2009 12:47

.cskara. написа:Защото говорим сега за вратарите.А за събличането-тренирал съм 7 години футбол,а съм се занимавал съшо и със други спортове.

Вярно е че става дума за вратари, но като гледам какъв си капацитет защо да се ограничаваш...
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

vinagi_4erveni
Контакти:

Мнениеот vinagi_4erveni » 08 май 2009 12:53

[offtopic]A MOGE I TODOROV OT LITEX[/offtopic]

Пиши на ирилица!!!

miki85
Контакти:

Мнениеот miki85 » 08 май 2009 12:55

Ходя на всеки мач домакински мач на ЦСКА болно ми е да гледам как тоя късоглед пиф се мъчи на вратата трябва ни стоиностен вратар. Мача с черноморец му беше най-силния ама пак извади късмет. Неможе вратаря на ЦСКА да пуска ефтини голове от 30 метра поне 5 преброих този сезон не искам да си ги спомням. След като се върна от гърция не е същия все едно друг човек играе за отпадането за купата е виновен само пифчо че му нанизаха гол от 30 метра после и нито една дузпа не хвана. Аз съм за Ставрев трудно ми е да си помисля как локото ще пуснат акалски но Ставрев си е класа. Наистина Беконо сбърка предишния мач с Левски ама не забравяите и друг факт някои да го е виждал как пази аз от 5 месеца не съм го виждал в игра може и да е подобрил рефлексите си :roll:
Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 08 май 2009 13:04

a boy named goo написа:много полезен в европейските турнири

Слушам и не вярвам на очите си Цска в европейски турнир.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
.cskara.
Контакти:

Мнениеот .cskara. » 08 май 2009 13:40

На мен много ми харесва Господинов от Славия.Вярно,не е много млад,но е един от най-добрите вратари в първенството.

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 08 май 2009 13:47

Neron написа:Цска в европейски турнир.

Потърсете в раздела "Научна фантастика"
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

drizhelev
Контакти:

Мнениеот drizhelev » 08 май 2009 14:13

Аз предлагам да вземем Гошо- вратарчето.

Върни се в “ЦСКА”