Защото ние живеем в Абсурдистан ..

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: Защото ние живеем в Абсурдистан ..

Мнениеот CSKA 78 » 13 авг 2013 17:11

Sublimie+ написа:
CSKA 78 написа:
И ти си прав!Всичко се прави в "името" на ЦСКА,или с други думи:
Защо да е той,като мога аз да "лапам"(да прибирам парите)!!??

Стига вече другари! Това е клише! Какви пари има за прибиране? Някой може ли да обясни?

Ако си толкова сляп, нека ти припомня накъде гледа вашия-любим-спасител Лупи: към джобчетата на нормалните хора, които от години ходят да гледат мачлетата на ЦСКА. Точно така!

Говори това, говори онова, но всъщност иска да изръси колкото се може повече балами с тея приказки за акции и т.н.

Той, Лупи, е господ-бог на приказките, така че съвсем няма да се учудя, ако и това са шменти-капели и целта на всичко е той и ст. мл. да преперат някой друг лев покрай трансферите...

Пак питам, кога за последно са изплатили заплатите на служителите?

Титаните ли питаш или новото ръководство!!??
Нещо си се объркал,аз не подкрепям Томов(много ми е антипатичен),аз подкрепям ЦСКА!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Mihal31
Контакти:

Мнениеот Mihal31 » 13 авг 2013 22:52

Дори и един процент да е шанса това което е замислено да стане, аз бих участвал, скромно но от сърце, в името на отбора, пък ако ги откраднат моите левчета, халал да са им, за 40 години доста са ме лъгали...

Sublimie+
Контакти:

Мнениеот Sublimie+ » 14 авг 2013 11:16

CSKA 78 написа:Титаните ли питаш или новото ръководство!!??
Нещо си се объркал,аз не подкрепям Томов(много ми е антипатичен),аз подкрепям ЦСКА!

:)
Аз ли да питам ръковдстовото? Нали ЦСКА има журналисти на служба, нали има много "VIP" почитатели, които дават мило и драго за клуба, нали има "няколко милиона" фенска маса?

Теб питам, и другите почитатели, защитници и т.н. на ЦСКА от форума на гонг. Как може иначе да се изкаваш в подкрепа на тоя долен мошеник, Лупи, нали даваш мило и драго за тоя клуб? Кой нормален човек може да се върже още веднъж на глупостите му?

Ти, приятелю, не подкрепяш ЦСКА. Ти подкрепяш мечтата за ЦСКА. Обаче Лупи и неговата сбирщина клакьорки, псевдо фенчета и платени журналистчета няма да я осъществят!

И вместо да му "давате време", по-скоро му го "отнемете". Колкото повече време минава, толкова по-лесно ще ви е да забравите каква е истинската цел на това "ново управление" - да модернизира и реформира клуба; да се очистят всички вредни елементи и практики; да се изчистят всички дългове или поне колкото може повече; да се изгради една съвременна база; да се сформира футболна академия, която произвежда футболисти, а не печели от таксите за тренировки от родителите им; да се активизира фенската маса понеже в момента на стадиона ходят 1000 мазохиста или малко повече кръгли идиоти (сори, но си е абсолютно така).

Между другото, май единствените пари дето са излезли от джоба на "новото управление" до сега, са отишли за "гръмки трансфери" само. И реално нищо, ама нищо не се е свършило и ЦСКА продължава да бъде в същото никакво положение. Може и да участва тая година в първенството, обаче готов ли си да се обзаложиш, че ще го завърши или ще започне следващото?

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 14 авг 2013 11:40

Нека някой от критикарите на сегашното ръководство да дадат някаква по-реалистична алтернатива за момента ,за да я обсъдиме.Излезте с конкретно предложение,което решава проблемите,нещо по-добро,от това ,което е,но да е изпълнимо!Чакам с нетърпение 8-)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Sublimie+
Контакти:

Мнениеот Sublimie+ » 14 авг 2013 12:40

Red joker написа:Нека някой от критикарите на сегашното ръководство да дадат някаква по-реалистична алтернатива за момента ,за да я обсъдиме.Излезте с конкретно предложение,което решава проблемите,нещо по-добро,от това ,което е,но да е изпълнимо!Чакам с нетърпение 8-)

Това са глупости. Всичко е по-добро от гениалните идеи на вашия-велик-спасител Лупи.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 14 авг 2013 13:08

Sublimie+ написа:
Red joker написа:Нека някой от критикарите на сегашното ръководство да дадат някаква по-реалистична алтернатива за момента ,за да я обсъдиме.Излезте с конкретно предложение,което решава проблемите,нещо по-добро,от това ,което е,но да е изпълнимо!Чакам с нетърпение 8-)

Това са глупости. Всичко е по-добро от гениалните идеи на вашия-велик-спасител Лупи.

Добре, кажи едно нещо от всичко по-добро ,в противен случай глупости говориш ти ? :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Sublimie+
Контакти:

Мнениеот Sublimie+ » 14 авг 2013 13:51

Red joker написа:Добре, кажи едно нещо от всичко по-добро ,в противен случай глупости говориш ти ? :!:

Най-доброто, което ЦСКА може да се надява да получи, е собственик(ци), който сериозно мисли как да реши проблемите и работи за това. Както и фенове, които са наясно с това в какъв батак се намира любимия им отбор в момента и са готови да пожертват "предното" класиране само и само отбора да потегли.

Как ти се струва факта, че нито лев от задълженията на клуба не е погасен (освен част от тези към титан :) :) ), заплати не са били плащани от 7 месеца (ако се вярва на разните там вестникари), а в същото време се дават пари за "трансфери"? Или пък, че единствения приход е от дело, което ЦСКА спечели?

Ти какъв си? Трезвомислещ или мислител-фантаст? Това ли е "начинът" или има нужда от алтернатива?

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 14 авг 2013 17:03

Към Sublimie+
Ако предлагаш себе си за собственик, те разбирам напълно,иначе другите неща,които си писал са напълно несериозни! :lol:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]

Sublimie+
Контакти:

Мнениеот Sublimie+ » 14 авг 2013 19:42

CSKA 78 написа:Към Sublimie+
Ако предлагаш себе си за собственик, те разбирам напълно,иначе другите неща,които си писал са напълно несериозни! :lol:

Фън-шуй, а? Четохте ли:
http://topsport.ibox.bg/news/id_789237189

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 14 авг 2013 20:01

Sublimie+ написа:
CSKA 78 написа:Към Sublimie+

Фън-шуй, а? Четохте ли:
http://topsport.ibox.bg/news/id_789237189

Сега, го "четохме",колкото вярвам на Томов,толкова вярвам и на "Топспорт"!

Върни се в “ЦСКА”