Angoff
И с Галка няма да има проблеми. Убеден съм, че няма нещо, което не би продала. Пък и не мисля, че би искала космически суми за някой нейн играч. Дните и в Локомотив са преброени и ще се опита да измъкне каквото може още. Например, ето виж трансфера на Милиев, той е един най-перспективните играчи на Локо Пловдив, но въпреки това без свян го разкара, когато Левски и даде това което искаше.
Кой младок от А група става за ЦСКА?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- a boy named goo
- Контакти:
Re: Кой младок от А група става за ЦСКА?
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
От посочените определено бих заложил на Иван Стоянов,но лично аз харесвам играта на Тодор Тимонов от Ботев Пловдив,някой ако има наблюдение може да си каже мнението за него.....има мн добър поглед върху играта и е добър изпълнител на статични положения...
Замен само,Стоянов никой друг нестава за ЦСКА.

http://www.youtube.com/watch?v=xzFwACkPDi0&feature=related
-
- Контакти:
RED_FEN написа:Замен само,Стоянов никой друг нестава за ЦСКА.![]()
![]()
луд ли си Спас е мн добър !!!
даксон не е лош
аз съм за Спас Делев!
Тимонов ? ЗИМАЙТЕ ГО ! Пари ще ви дадем само да го земете ! Халал да ви е !

Katochimoto!
Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .
Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .
- el_ninho17
- Контакти:
Тихомир Танков от Белите орли е мн добър 

Защо пък Спас Делев да идва при вас? Да не сте много големи, а? Защо не си извадите някой свестен футболист от вашата школа,а само гледате да откраднете някой от по-малките клубове?
Като ни взехте голмайстора за есенния полусезон(Пиетробон) какво направихте с него? Разкарвахте го наляво надясно, ту в Мездра, ту пак в Благоевград, после в Беларус го пращахте, само и само да не може момчето да играе футбол. Господ обаче гледа и ви наказа на четвъртфинала, като ви прати Спаско. Сега и него искате да отмъкнете, ама може само да пиете по едно Пиринско за негова сметка.
Да ви припомням ли ситуацията с Бербатов? Измъкнахте го за жълти стотинки, а на всичкото отгоре го псувахте като каруцари след всеки пропуск. Сега обаче тръбите наляво и надясно, че си бил ваш. Ваш е друг е път. Научил се е да рита топката в Благоевград, а не на Панчарево или на 4-ти километър.
Крайно време е да се спре с тази тенденция провинциалните отбори да са люпилнята за таланти, а след това "грандовете" да ги съсипват! Имате си школи, инвестирайте си в тях, вместо да гледате в чуждия двор.
п.с.
Не приемайте това за заяждане. Истинските фенове ще разберат смисъла на това,което съм написал. То не се отнася само до ЦСКА
Като ни взехте голмайстора за есенния полусезон(Пиетробон) какво направихте с него? Разкарвахте го наляво надясно, ту в Мездра, ту пак в Благоевград, после в Беларус го пращахте, само и само да не може момчето да играе футбол. Господ обаче гледа и ви наказа на четвъртфинала, като ви прати Спаско. Сега и него искате да отмъкнете, ама може само да пиете по едно Пиринско за негова сметка.
Да ви припомням ли ситуацията с Бербатов? Измъкнахте го за жълти стотинки, а на всичкото отгоре го псувахте като каруцари след всеки пропуск. Сега обаче тръбите наляво и надясно, че си бил ваш. Ваш е друг е път. Научил се е да рита топката в Благоевград, а не на Панчарево или на 4-ти километър.
Крайно време е да се спре с тази тенденция провинциалните отбори да са люпилнята за таланти, а след това "грандовете" да ги съсипват! Имате си школи, инвестирайте си в тях, вместо да гледате в чуждия двор.
п.с.
Не приемайте това за заяждане. Истинските фенове ще разберат смисъла на това,което съм написал. То не се отнася само до ЦСКА
- spartak_varna-lazio
- Контакти:
pirin_blg написа:Защо пък Спас Делев да идва при вас? Да не сте много големи, а? Защо не си извадите някой свестен футболист от вашата школа,а само гледате да откраднете някой от по-малките клубове?
п.с.
Е,все някой трябваше да им го каже!БРАВО!
Не спори с глупака!Първо ще те свали до нивото си и после ще те бие с опит!
Николай Нейчев от юношите на Спартак Плевен много е кадърно момчето.