въпрос към феновете на цска: Защо мразите Гонзо?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: въпрос към феновете на цска: Защо мразите Гонзо?
Лично аз освен че съм Левскар, го уважавам най-вече защото е голям мъжкар.Може да вдигне отбора винаги когато има нужда,да нахъсва и мотивира.....това го имат дори и малко треньори в БГ какво остава за футболистите.В чужбина пълен крах,факт който никога не съм отричал както и това че ЦСКА продават много успешно в чужбина,НО за нашето първенство и за Левски Гонзо си е супер играч който може и решава важни мачове,най-вече мачове с червените!
Аз не го мразя специално него.Мразя рогати като теб ,които изписват ЦСКА с малки букви!!!
Лично на мен ми е омразен, защото се лансира като невероятно голям играч и дори беше 2 пъти футболист на България. А реално освен головете му срещу ЦСКА май няма някакви други успехи.
За мен също е доста простоватичък. Още като го гледах как обяснява как е ходил на училище до седми клас и после само футбол.
Иначе си е мъжкар няма спор. И Цеци Красимирова ще го потвърди
)
За мен също е доста простоватичък. Още като го гледах как обяснява как е ходил на училище до седми клас и после само футбол.
Иначе си е мъжкар няма спор. И Цеци Красимирова ще го потвърди

Не бе, пич, ние мразим единствено ПФК Лефски - Подуене и малоумните му привърженици като тебе...а колкото до Гонзо, той е един от малкото, които имат нещо като топки, във вашето стадо.....и колкото и некадърен да е това се оценява и от нас
jeff90 написа:заради тези 15 или.....
toni_montana написа:hlucho написа:Няма такова нещо! Даже му се възхищавам на хъса му за победа!
+1.. евала... ама стигат му 15..![]()
+1
“Прост народ - слаба държава”
да го мразя ли не го мразя заради 15те гола колкото за непокритото му самочувствие и смешната походка която вади всеки мач. Мразя го задето провали шанса бг отбор отново да играе в групите на ШЛ колкото и невероятно да ви звучи много се ядосах като тоя лешпер пренебрегна и вили вуцов и хичо и би дузпата сам. За мен такива своеволия не трябва да се толерират аз ако бях трениор да го бях изхвърлил от левкси досега. Това е велик за вас футболист вкарал най много голове на ЦСКА но в европа си остава кръгла нула защо не вкара на жилина или на БАте сами си отоговорете това е риторитен въпрос
Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.
jeff90 написа:заради тези 15 или.....
Не мразя,нито Гонзо,нито Левски и левскарите просто съм от ЦСКА,Левски е най-големия дразнител за ЦСКА,както и обратното.Много ще се радвам,ако има още поне 3-4 отбора,класни които да направят по интересно и на по-високо ниво нашето родно първенство.Тогава мисля че нашите спорове ще са по-малко.Не сте ли съгласни?
RED_FOX написа:Не бе, пич, ние мразим единствено ПФК Лефски - Подуене и малоумните му привърженици като тебе...а колкото до Гонзо, той е един от малкото, които имат нещо като топки, във вашето стадо.....и колкото и некадърен да е това се оценява и от насjeff90 написа:заради тези 15 или.....
xiAXIaxiaIXaixIAXIax

Според мен темата не е подходяща и интригантска.Всеки фен може да се замисли кой е футболиста който е играл в любимият му отбор и иска по възможност винаги да играе в него и ще си отговори на въпроса кой е ГОНЗО за нас. ОСТАВЕТЕ ГОНЗО НА МИРА
- slavia_forever
- Контакти:
gonzo_fun написа:Според мен темата не е подходяща и интригантска.Всеки фен може да се замисли кой е футболиста който е играл в любимият му отбор и иска по възможност винаги да играе в него и ще си отговори на въпроса кой е ГОНЗО за нас. ОСТАВЕТЕ ГОНЗО НА МИРА
Гонзо е обществена личност и е третиран като такава. Както виждаш, има и положителни и отрицателни мнения за него. Защо интригантстване? Човека му е чудно, какво толкова мразят Гонзо. И на мен темата наистина, ми се струва не толкова значителна, но от друга страна, чак интригантска е малко пресилено.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]