Миро Манолов се завръща на "Армията"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Kasperle
Контакти:

Re: Миро Манолов се завръща на "Армията"

Мнениеот Kasperle » 21 апр 2009 13:11

blue lagoon написа:Миро Манолов е фундаментален футболист! :o Заслужава си да се скарат Цска и Тича за него! Има 987 гола тази година! :mrgreen:

E друго си е Пеньо с 13454-те гола тоя сезон.
Изображение

Super_Mario
Контакти:

Мнениеот Super_Mario » 21 апр 2009 19:58

Не съм го гледал от началото на новия полусезон, но в края на миналия беше в много добра форма. Е, все пак говорим за мачове срещу не много добри отбори, но показваше постоянство. Според мен е по-добре да си остане в Черно море, защото не е достатъчно класен за отбори като Левски и ЦСКА. И все пак, няма нищо лошо в това да го вземат в ЦСКА, но не ми се иска да стане, както с повечето перспективни, ако може да го наречем така, футболисти в българското първенство - купуват ги, а после ги правят скамейки, или ги пращат да се обиграват в някой далеч по-слаб отбор. По-добре да си помислят дали имат спешна нужда от него. Той също трябва да реши дали е готов да замени титулярното място в Черно море за удобната скамейка на "Българска армия". :)

plamak
Контакти:

Мнениеот plamak » 21 апр 2009 23:13

Взимайте го по-бързо още сега. Голям отбор ще направите с него, защото е голям чорбар, ама е куц бе.

Върни се в “ЦСКА”