Газпром сменя Левски с ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Газпром сменя Левски с ЦСКА

Мнениеот dreben23 » 13 юли 2013 11:12

Абсолютно- тея въобще не дават пари на никой, подобна фирма не е повод за празник за страни от третия свят. ;)
Ей го Просинечки какво казва... :cry:
Бившият хърватски национал Роберт Просинечки отправи сериозно предупреждение към настоящите и бъдещите ръководители на ЦСКА, които очакват сериозно финансиране от руската компания "Газпром".

Специалистът, който допреди две седмици бе начело на Цървена звезда, разкри страховити детайли от престоя си на стадион "Маракана" в Белград, като не скри, че клубът е в уникална финансова криза.

В същото време пък от сдружението "ЦСКА Възраждане", които имат амбициите да поемат "армейския" клуб, разчитат на финансиране именно от "Газпром", а лично премиерът Бойко Борисов разкри, че е говорил с президента на руската компания Алексей Милер за спонсорски договор с ЦСКА.

"Ситуацията в Цървена звезда е направо страшна, нито един от 215-те служители в клуба не е получавал заплата в последните седем месеца! Цървена звезда ще се изправи на крака много трудно, защото е в много лошо финансово състояние. Спонсор на клуба е "Газпром" - фирма, която е с чиста печалба от 4 милиарда долара за миналата година, но руснаците не дават пари. Просто не можех повече да издържам на подобно безпаричие, затова се махнах", разкри Просинечки в пространно интервю за хърватския всекидневник "Ютарни лист".
Последна промяна от dreben23 на 13 юли 2013 11:20, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 13 юли 2013 11:14

К'вото искат да правят. Писна ми от това иди ми - дойди ми. Но ББ наистина е много нагъл след ВТБ да лобира и Газпром да стане спонсор на Левски. Натири всеки, който си пожела, но зависещите от общините на ГЕРБ титани не успя да изгони от ЦСКА. Само заради това никой цесекар не трябва да гласува за Тиквата! По-добре Реформаторския блок!
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 13 юли 2013 11:18

motg написа:Само че Газпром дават смешни пари на Звезда. Миналата година се оплакваха, че бавят траншовете с години. Газпром за големите е различен от Газпром за малките.
Единственият път за развитие пред клубовете в България е да станат публични, акционерни дружества и да се самоиздържат.

Какво ще рече смешни пари? Малко? Та ние всички сме бедни като църковни мишки и всеки лв е добре дошъл.
А относно информацията за мен това е поредната партенка за да има интерес към сайта.

Потребителски аватар
No Pyro No Fun
Контакти:

Мнениеот No Pyro No Fun » 13 юли 2013 11:19

Adramelech написа:
No Pyro No Fun написа:
todor76 написа:Издънката на Левски с Иртиш може да излезе скъпо и прескъпо на "сините".
Шефовете на спрягания за бъдещ спонсор на тима енергиен гигант "Газпром" вече обмисляли да пренасочат инвестициите си.
Вариантите били да станат корпоративен спонсор на първенството или ...на ЦСКА. За вторият вариант благоприятствали добрите руски връзки на Александър Томов.
Той вече бил намекнал нещо подобно в разговор с фенове на ЦСКА. Заради очакваните руски милиони новите шефове на "Армията" не се притеснявали особено за изтичащия договор с настоящия им основен спонсор.
Многозначителен бил и фактът, че на пресконференция при посещението на шефа на "Газпром" Алексей Милер у нас журналистите били предупредени да не заадават възпроси за Левски.

"7 дни спорт"
http://sporta.bg/?load=Football::Articl ... id=1063446

Нека това сложи край на темата.

Много избирателно го карате. Когато 7 дни спорт, напишат нещо против ЦСКА - а у, говежда медия, не им вярваме, а сега се хващате, като удавник за сламка и то на същата медия, на която не вярвахте до онзи ден :lol:

Аз не им вярвам точно затова съм го написал.
Изображение

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Мнениеот dindan » 13 юли 2013 11:21

sobieski101 написа:Престанете с тези спекулации, Газпром още отдавна каза че спонсорира само сини клубове.

Като Цървена звезда
http://euro2012.gong.bg/article/id/1463 ... vezda.html

Изображение
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 13 юли 2013 11:24

Газпром дават по 4.5 милиона евро на Звезда, което за нашите отбори хич не е малко. Да, за Шалке и Зенит парите са 100 пъти повече, но такива са реалностите. Не знам, кой непрекъснато пуска тези новини за Газпром, но не вярвам да станат спонсор на Левски или ЦСКА. Те са грамадна компания и досега да са го заявили многократно. Това, че на нас ни се иска е друг въпрос! Руснаците дори само да вземат първинството ни пак ще е делавера за българският футбол.

Потребителски аватар
M'bolhi
Контакти:

Мнениеот M'bolhi » 13 юли 2013 11:27

Аз не знам какви пари дават,но знам,че не спонсорират само сини клубове,както твърдеше един фен по-горе.

Потребителски аватар
nicromanser
Контакти:

Мнениеот nicromanser » 13 юли 2013 11:32

не е добре за футбола ни газпром да дойде в ЦСКА или в левски. по-добрия вариант е ако имат желание да станат генерален спонсор на първенството и да дават пари на всички колкото и по малко да е
[center]ЕДИН ГОСПОД БОГ И СИНА МУ ИСУС ХРИСТОС
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ
[/center]

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Мнениеот patron » 13 юли 2013 11:36

Не вярвам да е истина това, но ако стане ще е поредният удар срещу геренци, които до преди няколко дена живееха в приказките :mrgreen:
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

minchev_1951
Контакти:

Мнениеот minchev_1951 » 13 юли 2013 11:44

Ако някой си мисли, че Газпром не са разузнали какво направи преди години Сашко Томов с ЦСКА, явно не е в час! :shock:

Върни се в “ЦСКА”