Срещу ЦСКА има над 50 дела във ФИФА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Re: Срещу ЦСКА има над 50 дела във ФИФА

Мнениеот tiamat » 13 юли 2013 08:30

warhead написа:Издънката на Левски с Иртиш може да излезе скъпо и прескъпо на "сините". Шефовете на спрягания за бъдещ спонсор на тима енергиен гигант "Газпром" вече обмисляли да пренасочат инвестициите си. Вариантите били да станат корпоративен спонсор на първенството или …на ЦСКА. За вторият вариант благоприятствали добрите руски връзки на Александър Томов. Той вече бил намекнал нещо подобно в разговор с фенове на ЦСКА. Заради очакваните руски милиони новите шефове на "Армията" не се притеснявали особено за изтичащия договор с настоящия им основен спонсор. "7 дни спорт"

Ето ви отговор,как ще платим разходите по тия дела според същия всекидневник и пак му вярвайте!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Е да, ама тая статия е явно изсмукана - без автор, без източник. Докато първата е интервю със реален човек, направено от реален човек. Плюс, не я пуснах темата, за да се заяждам. Мислех, че ще представлява интерес със някои от нещата, които казва пича. Като например случката с тоя Нилсон Барос (дето не си го и спомням де), Градев, порядките при спортното право и т.н. Ама като не ви харесва, обърнете се към кварталния модератор и да я затваря.

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 13 юли 2013 08:36

ВИЕ СТЕ ИДИ*ТИ , КАК МОЖЕ ДА ВЯРВАТЕ НА ЖЪЛТИЯ 7ДНИ СПОРТ ? ВСЕ ЕДНО ДА ЦИТИРАТЕ УИКЕНД И КЛЮКИ.ЦОМ. МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ ?

ЦСКА получи ли лиценз за евротурнирите ? От УЕФА ли се дава ? ФИФА СЕ ЗАНИМАВА САМО СЪС НАЦИОНАЛНИ ОТБОРИ !

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 13 юли 2013 08:41

tiamat написа:
warhead написа:Издънката на Левски с Иртиш може да излезе скъпо и прескъпо на "сините". Шефовете на спрягания за бъдещ спонсор на тима енергиен гигант "Газпром" вече обмисляли да пренасочат инвестициите си. Вариантите били да станат корпоративен спонсор на първенството или …на ЦСКА. За вторият вариант благоприятствали добрите руски връзки на Александър Томов. Той вече бил намекнал нещо подобно в разговор с фенове на ЦСКА. Заради очакваните руски милиони новите шефове на "Армията" не се притеснявали особено за изтичащия договор с настоящия им основен спонсор. "7 дни спорт"

Ето ви отговор,как ще платим разходите по тия дела според същия всекидневник и пак му вярвайте!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Е да, ама тая статия е явно изсмукана - без автор, без източник. Докато първата е интервю със реален човек, направено от реален човек. Плюс, не я пуснах темата, за да се заяждам. Мислех, че ще представлява интерес със някои от нещата, които казва пича. Като например случката с тоя Нилсон Барос (дето не си го и спомням де), Градев, порядките при спортното право и т.н. Ама като не ви харесва, обърнете се към кварталния модератор и да я затваря.

Леле колко си зле , значи тези смешници не могат да си измислят интервю ? И пак да повторя за глупците , ФИФА се занимава със националните отбори , може да им погледнете сайта .

didayyord
Контакти:

Мнениеот didayyord » 13 юли 2013 08:43

Абе големи глупаци сте всичките. Тоя интригант Пармалат ви върти на пръста си. Само пуска провокацийката и после седи и се наслаждава как сини и червени се избиват, и така се чувства значим. Е..ти комплексара е тоя.

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 13 юли 2013 08:45

Къде се скри авторчето ? Няма ли да каже нещо за ПФК левски II-ри ? За 148-мо им място .

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 13 юли 2013 09:12

DmG написа:ВИЕ СТЕ ИДИ*ТИ , КАК МОЖЕ ДА ВЯРВАТЕ НА ЖЪЛТИЯ 7ДНИ СПОРТ ? ВСЕ ЕДНО ДА ЦИТИРАТЕ УИКЕНД И КЛЮКИ.ЦОМ. МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ ?

ЦСКА получи ли лиценз за евротурнирите ? От УЕФА ли се дава ? ФИФА СЕ ЗАНИМАВА САМО СЪС НАЦИОНАЛНИ ОТБОРИ !

Жлъчката, пази жлъчката ;)

Къде го пише това за националните отбори? Аз това намерих - http://www.fifa.com/aboutfifa/officialdocuments/doclists/disputeresolutionchamber.html

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 13 юли 2013 09:47

tiamat написа:
DmG написа:ВИЕ СТЕ ИДИ*ТИ , КАК МОЖЕ ДА ВЯРВАТЕ НА ЖЪЛТИЯ 7ДНИ СПОРТ ? ВСЕ ЕДНО ДА ЦИТИРАТЕ УИКЕНД И КЛЮКИ.ЦОМ. МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ ?

Къде го пише това за националните отбори? Аз това намерих - http://www.fifa.com/aboutfifa/officialdocuments/doclists/disputeresolutionchamber.html

Глупи ти си пази жлъчката , аз не съм ви влезнал във форумчето на 148 във Лига Европа и не съм пуснал тема от жълт вестник .

Потребителски аватар
M'bolhi
Контакти:

Мнениеот M'bolhi » 13 юли 2013 09:54

Само искам да кажа,че това "интервю" е пълен ФАРС! Милките да са спокойно!

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 13 юли 2013 09:57

DmG написа:
tiamat написа:

Глупи ти си пази жлъчката , аз не съм ви влезнал във форумчето на 148 във Лига Европа и не съм пуснал тема от жълт вестник .

Аз мойта си я пазя, пък ти влизай, добре си дошъл. А отговор?

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 13 юли 2013 10:00

M'bolhi написа:Само искам да кажа,че това "интервю" е пълен ФАРС! Милките да са спокойно!

Защо е фарс?

Върни се в “ЦСКА”