mike28 написа:Към автора не темата- ако си махнеш червените очила, ще видиш, че това е обичайна практика и за твоите съмишленици, за любимите ти футболисти и треньори и си е нещо съвсем нормално. Кой не обича да се изявява по медиите? Има си едни неща, които се наричат психологическа война има и други неща, като подстрекаващи въпроси от страна на повечето журналисти. да не говорим, че това си е нормална практика не само за Бг, ами и за целия свят- примерно виж как се хапят по медиите Алекс Фергюсън и Рафа Бенитес, примери още много.
По-ми е смешно, когато всеки ден видя поне 3-4 като теб, които се вържат на подобни умишлено пуснати реплики и отварят теми. Това е все едно да пикаеш срещу вятъра- не си струва да му обръщаш внимание. Нито ти ще заобичаш по- малко ЦСКА заради приказките на Батков, нито аз Левски, заради изцепките на Стойчо Младенов, нали?
Че си прав прав си, но скоро думи от ЦСКА по Левски не се чуват. Какви червени очила? Омръзна ми тези това. Все едно кокала и йовов казват тука тия ще ги спукат от бой, ама ние ги бихме... Тъпо не се надявам да се промени де....