Коментарите....

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Re: Коментарите....

Мнениеот TheClub » 17 апр 2009 21:30

mike28 написа:Към автора не темата- ако си махнеш червените очила, ще видиш, че това е обичайна практика и за твоите съмишленици, за любимите ти футболисти и треньори и си е нещо съвсем нормално. Кой не обича да се изявява по медиите? Има си едни неща, които се наричат психологическа война има и други неща, като подстрекаващи въпроси от страна на повечето журналисти. да не говорим, че това си е нормална практика не само за Бг, ами и за целия свят- примерно виж как се хапят по медиите Алекс Фергюсън и Рафа Бенитес, примери още много.
По-ми е смешно, когато всеки ден видя поне 3-4 като теб, които се вържат на подобни умишлено пуснати реплики и отварят теми. Това е все едно да пикаеш срещу вятъра- не си струва да му обръщаш внимание. Нито ти ще заобичаш по- малко ЦСКА заради приказките на Батков, нито аз Левски, заради изцепките на Стойчо Младенов, нали?

Че си прав прав си, но скоро думи от ЦСКА по Левски не се чуват. Какви червени очила? Омръзна ми тези това. Все едно кокала и йовов казват тука тия ще ги спукат от бой, ама ние ги бихме... Тъпо не се надявам да се промени де....

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 17 апр 2009 21:30

POPCORN написа:хахах пълни глупости.когато взимат интервюта от играчи на цска и по-главните не са казали дъума за левски.а от лески постоянно говорят за цска хаха

Ми и аз затова пуснах темата.....

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 17 апр 2009 21:40

Няма как да се промени, достатъчно е да се поровиш само из няколко нет портала или из вестниците и ще видиш провокативни изказвания по адрес на Левски и от хора от ЦСКА- повярвай ми- има ги. Въпроса е, че това върви и се търси, съответно повечето журналисти търсят скандала. Няма какво да се лъжем- тези изказвания по медиите целят по- неинтелигентната част от привържениците на отборите ( ама само колко меко го казах,а ? :lol: ) защото те като цяло са по-голям % и се манипулират много по-лесно. За справка- изказването на Батков преди седмица, че ще прати агитката срешу БФС, а вчера пееше друга песен- че феновете ги бият жените им и затова си избивали комплексите на стадиона.
Имаше вчера или онзи ден едно интервю със Стойчо Младенов в Спортал- дооста червен сайт, както всички знаем ( все пак като знам кой е собственика, няма как да е другоядче) и обърни внимание какви въпроси му задават. Глупави, провокативни, насочващи и в крайна сметка важните неща или съществените остават на заден план. Това е, мисля, че ме разбираш, смисъл от подобни теми няма- простотията няма да престане никога в тази държава, просто не сме се научили да си ползваме главите и затова си ни правят на маймуни.

gonzo prezident
Контакти:

Мнениеот gonzo prezident » 17 апр 2009 22:04

абе mike28 ти само критикуваш темите на хората срешнах те в темата на гошо-ти с кви очила гледаш бе човече

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 17 апр 2009 22:06

Никога не съм носил очила, различни от слънчеви. Относно критиките- право е на всеки да пусне тъпа тема, пък мое право е да си я критикувам. ;)

Върни се в “ЦСКА”