Дългът към Сакалиев

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Дългът към Сакалиев

Мнениеот Кашчей » 29 юни 2013 17:28

vaskonti написа:Колко от вас знаят точно какъв е казуса, та вече раздават присъди? А, Кашчей?

Защо питаш мен?
Авторът казва, че Сакалиев трябвало да се срамува, а аз само го попитах защо трябва да се срамува.Ти знаеш ли нещо повече по случая или също смяташ, че Сакалиев трябва да се срамува за нещо, просто така?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 29 юни 2013 20:58

Кашчей написа:
vaskonti написа:Колко от вас знаят точно какъв е казуса, та вече раздават присъди? А, Кашчей?

Защо питаш мен?
Авторът казва, че Сакалиев трябвало да се срамува, а аз само го попитах защо трябва да се срамува.Ти знаеш ли нещо повече по случая или също смяташ, че Сакалиев трябва да се срамува за нещо, просто така?!

Питам те защото добре знаем, че за теб ЦСКА е виновен по презумция, без значение за какво става въпрос. Очевидно е, че според теб претенциите на Сакалиев са справедливи... И не ме питай защо да е очевидно...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 юни 2013 21:06

vaskonti написа:
Кашчей написа:

Защо питаш мен?

Питам те защото добре знаем, че за теб ЦСКА е виновен по презумция, без значение за какво става въпрос. Очевидно е, че според теб претенциите на Сакалиев са справедливи... И не ме питай защо да е очевидно...

В случая не те разбирам.Дори не знам за какви претенции и какви взаимоотношения иде реч.
Ти, като много толерантен и правоверен цесекар, би ли казал защо всеки, който е играл в ЦСКА и си потърси парите трябва да бъде оплют и да му се вменява чувство за вина, че е посмял да изиска това, което му се полага?

В случая атаката ти към мен е непредизвикана и с нищо необоснована, но ти си знаеш де.. нервите не прощават!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 29 юни 2013 21:20

Не знаеш какви претенции има Сакалиев, но се чудиш защо трябва да се срамува? Напълно ли изключваш вероятността да няма право и на 1 лев от тези 2 милиона? Чудя се каква ли заплата трябва да е взимал, колко ли заплати не са му изплатени, че да се натрупа такава сума? Дали е взимал по, примерно, 400к лева на месец?
Та, ако няма право и на 1 лев, не е ли логично да очакваме да се срамува от това, при положение, че го играе големия ЦСКАр? Или е напълно изключено да няма право на тия пари?
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 юни 2013 21:23

vaskonti написа:Не знаеш какви претенции има Сакалиев, но се чудиш защо трябва да се срамува? Напълно ли изключваш вероятността да няма право и на 1 лев от тези 2 милиона? Чудя се каква ли заплата трябва да е взимал, колко ли заплати не са му изплатени, че да се натрупа такава сума? Дали е взимал по, примерно, 400к лева на месец?
Та, ако няма право и на 1 лев, не е ли логично да очакваме да се срамува от това, при положение, че го играе големия ЦСКАр? Или е напълно изключено да няма право на тия пари?

Казах ти вече два пъти, че не знам за какво се говори в този случай, но ти продължаваш.Сега ще потърся малко информация, за да имам представа с какво съм навлякъл гнева на богът олимпийски!?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 29 юни 2013 21:26

Навлече си гнева олимпийски с това, че коментираш, макар и с въпрос, без грам да си наясно с нещата. А въпросът ти не е неутрален, а очевидно отново предполага и вменява вина на ЦСКА.
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 юни 2013 21:31

vaskonti написа:Навлече си гнева олимпийски с това, че коментираш, макар и с въпрос, без грам да си наясно с нещата. А въпросът ти не е неутрален, а очевидно отново предполага и вменява вина на ЦСКА.

Като изключа една доста неясна информация от Дон Бидон, за Сакалиев намерих само това
http://topsport.ibox.bg/news/id_252039850

В никой друг сайт, освен в бидона не се пише за 2 милиона дълг на ЦСКА към Сакалиев.Това на теб говори ли ти нещо?Или отново аз съм виновен, че някой чете през пръсти?!?

Та за какво наистина трябва да се срамува Сакалиев:за измислицата в Бидона, или за това, че от ЦСКА са забравили да платят последен транш към Нефтохимик?..Ако въобще е вярно и това!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 29 юни 2013 23:19

Кашчей написа:

В никой друг сайт, освен в бидона не се пише за 2 милиона дълг на ЦСКА към Сакалиев.Това на теб говори ли ти нещо?Или отново аз съм виновен, че някой чете през пръсти?!?

Та за какво наистина трябва да се срамува Сакалиев:за измислицата в Бидона, или за това, че от ЦСКА са забравили да платят последен транш към Нефтохимик?..Ако въобще е вярно и това!

Явно не правиш разлика в информациите, както и датите. В темата се пита за дълг към Сакалиев от интервюто с Майкъла: http://www.novsport.com/news636971_1003.html към дата 20.06.13г., а ти постваш информация за дълг на ЦСКА към несъществуващия Нефтохимик на Митко Събев от дата 27.03.13г.
Дори и да става въпрос за едни и същи пари, то информацията не е една и съща. Та в случая човекът пита, какъв е този дълг, как е възможен и дали "цесекарят" Сакалиев не се е поувлякъл с искането си. Реално за три сезона в един клуб в България, е почти невъзможно да се получат такива задължения, освен ако не си получавал никаква заплата през цялото време. От тук идва и въпросът за неудобството. НО, както винаги, ти игнорираш всичките други възможности и задаваш поредния си провокативен въпрос : Защо да се чувствал неудобно.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 30 юни 2013 10:04

msm написа:
Кашчей написа:

Явно не правиш разлика в информациите, както и датите. В темата се пита за дълг към Сакалиев от интервюто с Майкъла: http://www.novsport.com/news636971_1003.html към дата 20.06.13г., а ти постваш информация за дълг на ЦСКА към несъществуващия Нефтохимик на Митко Събев от дата 27.03.13г.
Дори и да става въпрос за едни и същи пари, то информацията не е една и съща. Та в случая човекът пита, какъв е този дълг, как е възможен и дали "цесекарят" Сакалиев не се е поувлякъл с искането си. Реално за три сезона в един клуб в България, е почти невъзможно да се получат такива задължения, освен ако не си получавал никаква заплата през цялото време. От тук идва и въпросът за неудобството. НО, както винаги, ти игнорираш всичките други възможности и задаваш поредния си провокативен въпрос : Защо да се чувствал неудобно.

Ама и ти май четеш през пръсти и си интерпретираш така, както ти е изгодно.Това "интервю" с Майкъла го четох в *** (Дон Бидон).Само че на въпросът за тези 2 милиона, той отговаря не с твърдо да, защото няма как да знае, а с "Възможно е!Нищо не би ме учудило".Та за какво трябва да се чувства неудобно Сакалиев?Той някъде да е споменал, че от ЦСКА му дължат пари отпреди 10 години близо?Някъде да си прочел, ти или Васконти, че е завел дело срещу клуба?
И... ви гледам, че сте доста активни и двамата в една тема, за поредната журналистическа измислица, но никакви ви няма в темите за простотиите, сътворени от фенове на ЦСКА вчера.Дали пък не ги подкрепяте :roll:

И понеже тук най-идиотски се филтрира едно име, ще ти го напиша по по-различен начин - Дoн Бaлoн
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 30 юни 2013 12:24

Те не са в случая в качеството си на модератори, но определено е трудно се разправяш с хора, които имат предубеждение към всичко написано от теб.

Сега ще ми е интересно да видя и двамата дали продължават да твърдят, че Сакалиев наистина трябва да се чувства неудобно... заради измислени твърдения в Блитц и Дон Бидон?!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “ЦСКА”