ЦСКА ще сложи логото БАТЕ на екипа

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red Hot
Контакти:

Re: ЦСКА ще сложи логото БАТЕ на екипа

Мнениеот Red Hot » 16 апр 2009 10:39

LoveAndPeace написа::lol: Ще бъде наистина смешно.
Но защо да спират до там ?
Махнете петолъчката и я заменете с тракторче или пчеличка. Диктора на стадиона да говори на руски , словенски или хърватски (по избор) , а публиката .............. тя така и така не си подкрепя отбора ще си пее познатото К*Р за .........

Ей уникални безличници сте :D

Не знам дали сме безличници, но освен БАТЕ, аз бих платил да сложат и КАКА...
Men are born to succeed, not to fail!
Henry David Thoreau

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 16 апр 2009 10:40

Red Hot написа:Нещо хумора ви убягва, дали не е защото сте нервни. Хубаво е човек да се смее всеки ден.

Изгубиха си чувството за хумор след мача с ЛОКО СФ! :D :D :D
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 16 апр 2009 10:43

Red Hot написа:
Махнете петолъчката и я заменете с тракторче или пчеличка. Диктора на стадиона да говори на руски , словенски или хърватски (по избор) , а публиката .............. тя така и така не си подкрепя отбора ще си пее познатото К*Р за .........

Точно за това ти говоря :D Като сте такава марка , защо няма да имате спонсор та сега се чудите ква простотия да изпишете ? Най-добре ще е да изпишете едно семпло "АнтиЛевски"

Потребителски аватар
Red Hot
Контакти:

Мнениеот Red Hot » 16 апр 2009 10:45

LoveAndPeace написа:
Red Hot написа:

Точно за това ти говоря :D Като сте такава марка , защо няма да имате спонсор та сега се чудите ква простотия да изпишете ? Най-добре ще е да изпишете едно семпло "АнтиЛевски"

Колкото и да се опитваме до вашата простотия "Аз мразя ЦСКА" няма да стигнем, така че си задай въпрос от кой отбор си?
Henry David Thoreau

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 16 апр 2009 10:47

emil написа:vie pak ciganite ot plovdiv kade se butate mejdu 6amarite.gledaite si tam regionalnoto spor4e s marica i spartak i itaka :D

Убий П......А със мълчание!
:idea: :idea: :idea:
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

brossy
Контакти:

Мнениеот brossy » 16 апр 2009 10:48

Red Hot написа:Столични бизнесмени, които са големи фенове на ЦСКА, са влезли в контакт с новите собственици на шампионите с доста атрактивна оферта, съобщава "Тема Спорт". Те са предложили да платят сериозна сума пари на шефовете на "червените", само и само отборът да излезе с надпис "БАТЕ" на фланелките в дербито с Левски на 9 май.

Целта им е именно в сблъсъка със "сините" да се подиграят за пореден път на вечния съперник за нечувания провал в Европа и отпадането от белоруския тим миналата есен.
:D

Незнам защо това с БАТЕ го приемате като грандиозен провал.Вие никога няма да направите 3 хикса в лигата.Те не загубиха от Юве.А помним вас когато Петко Раванели ви се подигра

Потребителски аватар
goteborg
Контакти:

Мнениеот goteborg » 16 апр 2009 10:50

Само едни жалки хора могат да живеят,благодарение на омразата към някой.Но всичко се връща и един ден някой нов Жиняк пак ще ги потопи в траур и мълчание.Но тях,най-много ги мъчи това,че не могат да преодолеят комплекса си *ЛЕВСКИ*.Пък да слагат на фанелките си,каквото искат...все същото посмешище ще си бъдат!
Save Ukraine!

Потребителски аватар
Red Hot
Контакти:

Мнениеот Red Hot » 16 апр 2009 10:52

emil написа:vie pak ciganite ot plovdiv kade se butate mejdu 6amarite.gledaite si tam regionalnoto spor4e s marica i spartak i itaka :D

Първо пиши на български и второ, Локо Пд 2 би Левски на Герена с 3:0. Прочети имената на играчите и голмайстора от срещата и ще разбереш за какво ти говоря.
Henry David Thoreau

Потребителски аватар
Red Hot
Контакти:

Мнениеот Red Hot » 16 апр 2009 10:52

goteborg написа:Само едни жалки хора могат да живеят,благодарение на омразата към някой.Но всичко се връща и един ден някой нов Жиняк пак ще ги потопи в траур и мълчание.Но тях,най-много ги мъчи това,че не могат да преодолеят комплекса си *ЛЕВСКИ*.Пък да слагат на фанелките си,каквото искат...все същото посмешище ще си бъдат!

Колкото и да се опитваме до вашата простотия "Аз мразя ЦСКА" няма да стигнем, така че си задай въпрос от кой отбор си?
Henry David Thoreau

emil

Мнениеот emil » 16 апр 2009 10:58

добре.нямате проблем

Върни се в “ЦСКА”