Апетитните футболисти от ЦСКА кой каквото може да си вземе

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

minchev_1951
Контакти:

Re: Апетитните футболисти от ЦСКА кой каквото може да си вземе

Мнениеот minchev_1951 » 27 юни 2013 09:32

motg написа:От Нефтохимик публично заявиха, че си предоставят лиценза.
Вариант "б" група няма. Или отборът си остава в "А" по старо му този сезон, или аматьорски статут.
Единственият начин да вземат някой футболист от ЦСКА е ако клубът фалира, но не ми се вярва предвид заплатите, които взимат.

..............................

След вариант "лиценз на Нефтохимик" следва - "УЕФА предупреди,че ако БФС отново направи компромис към ЦСКА ще има наказания не само за тях,но може да отнемат и правата на футболния ни съюз.Така УЕФА красноречиво намекна БФС да изхвърли ЦСКА при аматьорите,защото ще попдпука и тях".

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Мнениеот florentin_petre » 27 юни 2013 09:53

Що не коментирате какви бомби гърмят на Уимбълдън, а пак с този ЦСКА. Ех ако вземем да отидем по групите ще закрият маса форуми, вестници и телевизии. Спрете се с глупостите, всички отваряли теми за ЦСКА, но колко от тях са цесекарски. Почва да става по противно отколкото е положението ни. И какво правим ако от следващата седмица всичко е чисто, футболистите си остават в отбора ще си подвием опашките и ще се скрием, колко от вас ще се извинят.
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 27 юни 2013 09:54

Големи мечтатели сте... :)

Хахах, Марсиньо и Венков у Черно море... още мечтатели има. :lol: :lol:

[offtopic]Стига сте правили теми, че като дам новини за ЦСКА от последния час все ви чета глупостите. :P Те журналистите не измислиха толкова новини, колкото потребителите на гонг. :lol:[/offtopic]

Поредни двама играчи са пред трансфер. Това са защитниците Пламен Крачунов и Михаил Венков, пише вестник "Труд".

Те ще се завърнат в Локомотив Пловдив.

:mrgreen:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 27 юни 2013 10:28

dreben23, недей........да няма следобят "Присо в Ботев"
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 27 юни 2013 12:31

В момента не се вижда светлина в тунела, но ако до няколко дни стане чудо боклуците се ометат Стоичков стане собственик и сме финансово стабилни много ще ми е кеф да гледам как всички падат от инфаркти от злоба.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 27 юни 2013 12:33

Да взимат, който искат, пък и играчите вече и сами могат да си тръгнат. Дано го направят и да съдят Титан до дупка. Отделно, като им вземат концесиите за боклука да ги видим тогава, какво ще правят. ЦСКА се изправяла и в по-трудни моменти, най-много чичо Митко да намери новите звезди на българския футбол от Б, В група и школата. Момента е тежък и никой не може да се сърди на футболистите, които ще се махнат. Аз само ще им кажа, че където и да отидат, по-голям отбор от ЦСКА във България няма да намерят. Ще си взимат парите по-често, но ще забравят за трансфери в Европа, а след година ще са пътници, кой откъде е! Примерите са много и от бягството ЦСКА не загуби нищо.

sandi.74
Контакти:

Мнениеот sandi.74 » 27 юни 2013 13:28

Червени_шампиони написа:В момента не се вижда светлина в тунела, но ако до няколко дни стане чудо боклуците се ометат Стоичков стане собственик и сме финансово стабилни много ще ми е кеф да гледам как всички падат от инфаркти от злоба.

Такива чудеса може да стават само в сънищата ти 8-)
[center]Каквото сложиш на зъб и на х.й, живота си е туй[/center]

minchev_1951
Контакти:

Мнениеот minchev_1951 » 27 юни 2013 14:37

Червени_шампиони написа:В момента не се вижда светлина в тунела, но ако до няколко дни стане чудо боклуците се ометат Стоичков стане собственик и сме финансово стабилни много ще ми е кеф да гледам как всички падат от инфаркти от злоба.

......................................

Този откъс от кой фантастичен филм е? :roll:

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 27 юни 2013 15:24

Tommi написа:Спешно ми трябват двама да ми прекопаят лозето. :mrgreen: Засега съм се насочил към Спаско и Джоджо Присо. :lol:

В твойто стадо има достатъчно говеда да ти прекопаят лозето
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Върни се в “ЦСКА”