Ганчев: Единственото ми условие бе ЦСКА да започне на чисто
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Ганчев: Единственото ми условие бе ЦСКА да започне на чисто
ГГ ни предаде два пъти за една година, а предатели в ЦСКА нещем, имаме си достатъчно гробокопачи в момента!
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!
- Red Warrior
- Контакти:
За съжаление и на нас ни се случи "Казанска афера", но в ролята на Артур беше Дришата и боклуците взети заедно. Това беше продаване на евроучастието на ЦСКА на Караибрахим Бей - Цветан Василев. Индикации имаше и преди това. Всички се чудехме защо Литекс взима толкова класни футболисти за "Б" група, какъв е смисъла да почваш нов проект, като си изградил вече един - Литекс. Мен ме съмняваше тази работа до последно! Но чак такава ГАВРА с ЦСКА не очаквах. 

Последна промяна от Red Warrior на 26 юни 2013 13:35, променено общо 1 път.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
DANS написа:Ганчев се изплаши че Мафията БСП69ДПС сдава властта, за съжаление авантюрата на Ганчев завършва със съсипията на ЦСКА, искаше "на чисто" ПОЛУЧИ ГО вече няма ЦСКА, какво още иска тариката от Микре!
Знаеш ли, ти си някакъв платен политически драскач. Пак ще те попитам, ти наясно ли си, че твоят любим Боко Мутрата е лично отговорен за това, че даваше концесиите на титаничните боклуци, само и само да се разсипе клуба. И успя! Недай си боже тиквата да се върне на власт, че от титаните стават непоклатими. Не че нещо друго ще се случи, просто това, което е необходимо да се случи, ще се забави във времето.
Единственият проблем на ЦСКА се казва Титан. Много е прав Гриша Ганчев!
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8
- Drunken_Master
- Контакти:
Г*ведата кфо ги е*е за ЦСКА ? Да спрат да мучат !
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

mistreated написа:Hrabar написа:Не милиони, боклуците не заслужават и 2 лева с които да се покрият техните дългове. Много е прав Гриша Ганчев.
Добре, причината за невзимането на дружеството на Титан я разбрахме. Защо обаче излъга и за другото? Защо не иска клубът да започне на чисто, било то във В група, Б група или А група с друг лиценз?
Как така не иска? Някой ни спира ли? Гриша Ганчев ни спира да започнем от В група ли? Не можем да започнем от В група защото титаните до последно ще ни душат.
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
Цскарите директно в ефир казаха, че искат ЦСКА да фалира и да направят нов клуб и законите още не са ги погнали.
patron написа:ГГ ни предаде два пъти за една година, а предатели в ЦСКА нещем, имаме си достатъчно гробокопачи в момента!
По-малоумно мнение няма! С какво те е предал Гриша Ганчев? Че не иска да се занимава с титаничните боклуци ли?
Red Warrior написа:За съжаление и на нас ни се случи "Казанска афера", но в ролята на Артур беше Дришата и боклуците взети заедно. Това беше продаване на евроучастието на ЦСКА на Караибрахим Бей - Цветан Василев. Индикации имаше и преди това. Всички се чудехме защо Литекс взима толкова класни футболисти за "Б" група, какъв е смисъла да почваш нов проект, като си изградил вече един - Литекс. Мен ме съмняваше тази работа до последно! Но чак такава ГАВРА с ЦСКА не очаквах.
Много точно си си отговорил на ГЛАВНИЯ въпрос! КОЙ ИМА ИНТЕРЕС? Отговора е: Цветан Василев!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха 
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!!

Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!!

- mistreated
- Контакти:
Hrabar написа:mistreated написа:Hrabar написа:Не милиони, боклуците не заслужават и 2 лева с които да се покрият техните дългове. Много е прав Гриша Ганчев.
Добре, причината за невзимането на дружеството на Титан я разбрахме. Защо обаче излъга и за другото? Защо не иска клубът да започне на чисто, било то във В група, Б група или А група с друг лиценз?
Как така не иска? Някой ни спира ли? Гриша Ганчев ни спира да започнем от В група ли? Не можем да започнем от В група защото титаните до последно ще ни душат.
Нещо не ме разбираш май. Нали искал клуба "на чисто". Защо не взе лиценза на Етрополе или Нафтата, или не прехвърли Литекс в София, както беше решил да прави? Какво общо с този провал имат Титан?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
-
- Контакти:
Калигула написа:Това е невъзможно! Цялата история на ЦСКА е пропита с мръсотия ,че трябва векове да минат за да започне на чисто.
............................................
Как за Италия /Ювентус, Милан/ и Шотландия /Глазгоу Рейнджърс/ беше възможно, а за българския ЦСКА е невъзможно???