25.06 ЦСКА - Славия /контрола/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Re: 25.06 ЦСКА - Славия /контрола/

Мнениеот botevforever » 24 юни 2013 12:16

Червени_шампиони написа:
Армейци,

Христо Стоичков Ви призовава да подкрепите любимия си отбор и футболисти по време на контролната среща със Славия, която ще се играе на 25.06 (вторник), на стадион „Българска армия”. Проверката започва в 19:00 часа.
До нейното начало ЦСКА София и спортно-техническото ръководство Ви приканват да проявите търпение, за да може представителния тим да се подготвя в спокойна и лишена от странични емоции атмосфера.

Предварително Ви благодарим за проявеното разбиране.posting.php?mode=edit&f=2&p=4845271#

НАПРЕД ЧЕРВЕНИТЕ!
САМО ЦСКА!

Дано никога не ми се наложи да прочета подобен призив от страна на ръководството на "Ботев". :idea: :arrow:
Това е унизително за самото ръководство,но още повече-за феновете.
:oops:

П.П.Бенефис :?: :?: :?:
Последна промяна от botevforever на 24 юни 2013 12:20, променено общо 1 път.
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

Потребителски аватар
ebaef
Контакти:

Мнениеот ebaef » 24 юни 2013 12:18

Слависти приемате ли..? Предполагам ще ни пускат в сектора за гости...

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 24 юни 2013 12:19

ebaef написа:Слависти приемате ли..? Предполагам ще ни пускат в сектора за гости...

би трябвало да приемат.все пак и Славия играят :)
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 24 юни 2013 12:44

Интернет и медийте са за това да събират хората с еднакви интереси. Не разбирам, защо призивите да отидат повече хора на ЦСКА-Славия ви дразнят. Хората, които присъстват на всеки мач ще са си на местата, а тези писания са за тези, които се съмняват и се чудят, какво става с отбора. Нека дойдат и ще видят!Срещата е част от подготовката за новия сезон без значение, в коя група ще сме. Както всяка година има нови момчета в отбора в тези мачове са за тях. Резултата няма значение, а се пробват схеми и разигравания. Ицо е отскоро треньор на ЦСКА и иска да види, кой ще му свърши работа занапред. Трябва да го подкрепим, защото в момента той е всичко за отбора ни.

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 24 юни 2013 15:35

botevforever написа:Говорим за съвсем различни неща,но комунистическата ти главица няма нужния капацитет да го проумее.Едно е да бойкотираш ръководството на отбора,друго е ръководство,зад което стоите с четирите си джоланчета,да Ви приканва на стадиона.
Пак казвам-голям срам!!!
Както и действията Ви в последния месец.
Що се отнася до мнението ти за нас и сравнението с малцинствата-боли ме фара за мнението ти.
Ясно???
П.П.Черньо ще викаш на баща ти.

Хич не си в нещата а и не разбираш,майна....
Най-важната крачка ЦСКА я направи,боклЮците изчезнаха....затова ще подкрепим, най-голямата легенда на българския футбол и на ЦСКА вв този труден за НАС момент!
Вас Сопотчийте като не ви касае ЦСКА къде ходиш да се буташ между големите? :shock:
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 24 юни 2013 18:20

2:1 И всички на "Армията"!
:P
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 24 юни 2013 23:37

да бе деба ... я някой от доносниците да пусне донос че белите да не се разкарват .. :) :) :)

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 25 юни 2013 09:13

Днес, който може нека да дойде на стадиона!
8-)
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 25 юни 2013 11:18

Сигурен съм, че доста хора ще дойдат на Армията, но не заради самия мач, а зада узнаят поне някакви подробности около клуба. Контролите за треньорите, но нас ни интересува цялостната картина и какво ще стане с ЦСКА. Вече няма време и първенството чука на вратата. Дано да се намери изход от ситуацията и да излезем пред пълен стадион срещу Локо Пловдив. Ицо го каза и аз съм склонен да му вярвам. Друг не остана и трябва да се хванем за него. Вече няма място за маневри и провали. Явно ще играем с настоящите играчи, а преди няколко месеца Стойчо почти стана шампион с тях. Няма нищо невъзможно и затова стягаме редиците и чакаме по-добри времена. Трябва да благодарим и на Славия, че изобщо се съгласява да играе контрола с неясен отбор. Благодарности и на нашите играчи, че въпреки ситуацията не са се разбягали още, а чакат бъдещото. Сигурен съм, че и тях ги яде отвътре, както и нас, но ще стиснат зъби за тяхно добро.

SobieskiVanilla
Контакти:

Мнениеот SobieskiVanilla » 25 юни 2013 12:47

Днес последно ще има ли мач, или не?
Признавам си, за пръв път в живота ми, се случва да съм раздвоен дали ми се ходи на мач на Армията (като се има впредвид, че съм ходил даже на Локо СФ - Лугогорец миналата година)...

Върни се в “ЦСКА”