Обвиниха Томов в присвояване на 3,5 милиона евро

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

genatelo
Контакти:

Re: Александър Томов

Мнениеот genatelo » 04 апр 2008 21:59

Аз съм привърженик на Левски и искам да кажа някой неща които ме вълнуват.Ако си мислите,че Лупи се интересува от вас хората,които си давате сърцето за Любимия отбор ЦСКА жестоко се лъжете.Той се интересува единствено от ЦСКА КАТО ПЕРАЧНИЦА ЗА МРЪСНИТЕ СИ СДЕЛКИ.Възможно е някой от вас да не си спомнят,но този човек е бивш вицепремиер от едно правителство докарало хората в тази територия/умишлено не споменавам думата Държава,защото тук отдавна няма Държава,а просто територия/до просешка тояга.Заради този човек,неговата партия и ДС./ вашите баби и дядовци бащи и майки гаснат бавно и умират по улиците,защото не могат да си позволят мед.помощ и други елементарни човешки нужди.Нима си мислите,че този човек изведнъж ще забрави всичко това и ще се загрижи за вас истинските хора.....съмнявам се.RONALDO 7,НА теб искам да кажа,че няма нищо срамно да си турски отбор.За съжаление ЛЕВСКИ не е такъв,нито пък ЦСКА.На мач на ЛЕВСКИ от първенството ходят по 2,3000 души.докато на последния в турското първенство има средно по 15000 души.Турските отбори печелят купи на Европа и бият наред в Шампионската лига пред 80 000 свои фенове,докато моя любим отбор и твоя събират по знаеш по колко и не могат да се противопоставят на средняци като Тампере и Тулуза например.Затова Левски не може да бъде турски отбор,а много би ми се искало.....повярвай ми.

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 04 апр 2008 23:56

Турските отбори бият наред с по 10 бразилци в отборите си , навремето ЦСКА са играли 1/2 финали с 11 българи и са биели наред евро колосите , в чийто състави са личали футболисти от цял свят ! Мен лично не би ме сгрял успеха на Фенербахче ако бях турчин и в отбора ми имаше само 2-ма турци . Футбола в момента представлява следното - най-добър е най-богатия и точка . Турците никога няма да са пред нас в нито един спорт в света , защото не могат да родят талантите на България , Сърбия или Румъния да речем .
Последна промяна от River Plate на 07 апр 2008 12:31, променено общо 1 път.
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

Потребителски аватар
Evchi
Контакти:

Мнениеот Evchi » 05 апр 2008 01:45

ЦСКА винаги ще си остане едно комунистическо отроче без сериозни успехи в евротурнирите пре последните 15 год !!!!!!!!!!!1
а леффски за почти 100 годишна история?
какво са постигнали? 1-17 в ШЛ?

леффскари четете вниманелно!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ЦСКА - 30 пъти шампион на България(след месец 31), носител на 10 Купи на България, 13 Купи на Съветската армия и Суперкупа на България за 1989 и 2006 г., 2 пъти полуфиналист за КЕШ, 1 път полуфиналист за КНК. Играе мачовете си на стадион „Българска армия“. Клубът е основан на 5 май 1948 г., като още същата година става за първи път шампион на България. Това е най-успешният български футболен отбор на всички времена.

Единственият български клуб АС23(един от бащите на ЦСКА) постигал двуцифрена победа над Левски - на 22 януари 1939 г.,в среща от турнира за Коледната купа на вестник "Спорт",АС23 разгромява сините с 11:4 и то насред тяхното игрище и пред синя публика/вестник "Спорт",брой 1556 от понеделник 23 януари 1939 г.,стр.1 и 3/.

Потребителски аватар
Evchi
Контакти:

Мнениеот Evchi » 05 апр 2008 01:49

извинявам се за пропуска но има и още един резултат през същата година 9:3 над Левски/1939/

Потребителски аватар
last_thracian
Контакти:

Мнениеот last_thracian » 05 апр 2008 08:41

genatelo написа:Аз съм привърженик на Левски и искам да кажа някой неща които ме вълнуват.Ако си мислите,че Лупи се интересува от вас хората,които си давате сърцето за Любимия отбор ЦСКА жестоко се лъжете.Той се интересува единствено от ЦСКА КАТО ПЕРАЧНИЦА ЗА МРЪСНИТЕ СИ СДЕЛКИ.Възможно е някой от вас да не си спомнят,но този човек е бивш вицепремиер от едно правителство докарало хората в тази територия/умишлено не споменавам думата Държава,защото тук отдавна няма Държава,а просто територия/до просешка тояга.Заради този човек,неговата партия и ДС./ вашите баби и дядовци бащи и майки гаснат бавно и умират по улиците,защото не могат да си позволят мед.помощ и други елементарни човешки нужди.Нима си мислите,че този човек изведнъж ще забрави всичко това и ще се загрижи за вас истинските хора.....съмнявам се.RONALDO 7,НА теб искам да кажа,че няма нищо срамно да си турски отбор.За съжаление ЛЕВСКИ не е такъв,нито пък ЦСКА.На мач на ЛЕВСКИ от първенството ходят по 2,3000 души.докато на последния в турското първенство има средно по 15000 души.Турските отбори печелят купи на Европа и бият наред в Шампионската лига пред 80 000 свои фенове,докато моя любим отбор и твоя събират по знаеш по колко и не могат да се противопоставят на средняци като Тампере и Тулуза например.Затова Левски не може да бъде турски отбор,а много би ми се искало.....повярвай ми.

А вие Левски сте чисти ,като "капка вода"...?! На кое ведомство беше вашият отбор преди 10.11.1989 г. а? На МВР , милицията и ДС...На репресивният апарат на БКП...Колко хора е затрило тогавашното МВР, сигурно никога няма да излелзе на бял свят/от моето семейство има 1 убит/!!! Та не ми се правете на светци...и да ти кажа, относно "мръсните пари", колкото повече се приближаваме към Европейския съюз, толкова повече се увеличва шанса прокуратурата да се позанимае с някои от вашите шефове...И друго- армията винаги е била надеждата на народа, а милицията/полицията- никога!
Последна промяна от last_thracian на 05 апр 2008 13:45, променено общо 1 път.
thracian

genatelo
Контакти:

Мнениеот genatelo » 05 апр 2008 12:10

Навремето,навремето,навремето ....1939 какво ви става бе хора.Сега сме 2008 и аз живея сега,аз искам да се радвам сега искам да изживея подобни емоции каквито изживяват турските фенове сега.Какво ме топли какво е ставало 1939година.А що се отнася до чужденците напълно съм съгласен с теб приятелю.И на мен ми се иска в ЛЕВСКИ ДА ИМА 11 българи,но сам знаеш,че това е невъзможно за съжаление.

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 07 апр 2008 12:30

Това е абсолютно възможно , стига да има желание , вижте как сръбските грандове , имат по 8-9 сърби в състава и са на нашето ниво , трябва да развиваме ДЮШ с парите които сега даваме за средни футболисти от Бразилия , Португалия или Африка .
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

georgi bancov
Контакти:

Мнениеот georgi bancov » 08 апр 2008 09:47

Какво го обсъждате лумпи :D

Потребителски аватар
silver_sky_boy
Контакти:

Мнениеот silver_sky_boy » 09 апр 2008 21:28

CSKA FOREVER THE BEST Bulgarian football club.Показали сме го срещу всички грандове.Кой сега е номер 1 CSKA е номер 1.

georgi bancov
Контакти:

Мнениеот georgi bancov » 11 апр 2008 21:42

silver_sky_boy написа:CSKA FOREVER THE BEST Bulgarian football club.Показали сме го срещу всички грандове.Кой сега е номер 1 CSKA е номер 1.

Пей си чобраските песни.
Аз заедно със всички останали сини фенове сме в настоящето и се радваме на най-добрия отбор в България - ЛЕВСКИ СОФИЯ.
А вие си продължавайте както си знаете :twisted:

Върни се в “ЦСКА”