от както е президент на ФК Левски,всяко едно интервю оплюва успехите на ЦСКА,обвинява ни в всичко грешно на този свят и накрая като наглец и лъжец от класа прави следното заключение...Левски е най кристалния и чист футболен отбор в България,Левски е отбора на народа!
Еми на мен ми писна тоя БОКЛУК да го слушам всеки път и е крайно време някой да вземи да му затвори устата,било то феновете чрез транспаранти на стадиона,шефове в ЦСКА или просто футболен деец...стига сме му давали трибуна на тоя гаден и гнусно отвратителен човечец...то в тая скапана държава само такива надменни,лъжливи и нагли хора успяват,на гърба на другия разбира се !!!
И последно да ме прощават гнусно наглите ръководители на ФК Левски а именно изп. директор на клуба Даниел Боримиров , който като говори за ЦСКА и пяна му излиза от устата,Георги Марков НЕ-комуниста предал данни за живота и действиата на свой колеги , благодарениа на,които повечето са лежали в БЕЛЕНЕ а някой дори са намерили смърта си благодарение на чистия ръководител и човек от народа АГЕНТ НИКОЛАЙ и не на последно място ей тоя шопар с мустаците подпухналото и дебеличко личице и калпака...пардон няма калпак,но много ще му утива...както и стъклениците с розово масло както и посещение в австрийска опера по джапанки...ей такива хора надигат вой до небесата за предусещането недай си боже ЦСКА отново шампион,сякаш до сега не е ставало,сякаш миналия сезон и тези 16 точки не са били , какво толкова надига , ЦСКА ще е шампион за 32-ри път...да му втръсне на човек нали !
Ако не бил се сменило водачеството идвало 9-ти май

Ей това да си Левскар е голяма привилегия...не стига,че разбират от правилен футбол в,който да падаш от скиори,трактористи и словашки анонимници не е срамно да те бият като тъпан У дувар в ШЛ и ти да се гордееш с това,ами разбират и от метерологични прогнози ...в тоя ред на мисли,ако левскар ти каже утре ще е слънчево слагай грейката,че те чака голям студ...както когато ти каже,че съперника ти е заводски отбор от изкуствена държава а НИЕ сме ЛЕВСКИ отбора на НАРОДА и ще ги разбием,разбирай ,че срама отново ще е голям...сега се оказа,че и разбират от пророчества...ами чакаме с нетърпение 9-май тогава пак,ще се наслушаме на оправдания...Боли знам,че те боли Ганьо но такава ти е съдбата такъв е отбора дето си избрал , явно Татко Ганьо е бил от четата на Ангел Солаков и баба ЦОЛА та по тая линия и ти си фен на отбора на репресираните от комунизма,който отбор пък съвсем случайно взел,че спечелил 33 отличия в периода 45-89 г. но такъв е живота господин пардон другарю партиен секретар...такъв е живота и ориста на футболен клуб Левски,цял ама цял живот да писка като вдовица за КУРбан чорба,да се оправдава и да омаловажава успехите на съперника си ... а този,които не признава успехите на съперника рано или късно замлъква и се преселва я в Гърция я в Израел ...дай боже ако има справедливост и съдебна система може и като зебричка в Централния Софийски Затвор...