Morgause написа:"Новата звезда на ЦСКА"... още ли има такива наивници бе... тцтцтц. Тоя десен крак няма, ако му дойде късмета да нацели топката както трябва с левия, току виж стане нещо. Посредствен играч.
Марсио де Соуза Грегорио Жуниор
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Марсио де Соуза Грегорио Жуниор
- blue avalanche
- Контакти:
Morgause написа:ЕМИЛ написа:Заместника на Жуниор Мораеш
ХАхахахах, скоро няма да имаме играч като Мораеш. Той беше способен да бие цялото първенство сам! Жалко, че отиде в Металург, заслужаваше по-голям отбор от нашия.
Само дето не можа да бие цялото първенство сам.Той едно Септември(Сим) не можа да бие,та...
blue avalanche написа:Morgause написа:ЕМИЛ написа:Заместника на Жуниор Мораеш
ХАхахахах, скоро няма да имаме играч като Мораеш. Той беше способен да бие цялото първенство сам! Жалко, че отиде в Металург, заслужаваше по-голям отбор от нашия.
Само дето не можа да бие цялото първенство сам.Той едно Септември(Сим) не можа да бие,та...
Ако беше играл повече от 10 минути можеше да ги бие.Веднага след като влезе след негова асистинция вкарахме....
А иначе за този симпатяга, ако можеше да играе и с десния крак щеше да е още по-добре.Едно е ясно по-добър е от Платинита,Варели, Делевци и бидони.
Янис Зику написа:http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bwy1367775144s.jpg
Тия мухльовци освен да ме наемат за скаут..
Любимец... на тези които все още гледат футбола в ЦСКА. А това не са истинските фенове на ЦСКА. Истинските фенове са на стадиона и викат с/у Титан. Тези, които правиха същото преди 3 години.
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА
Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:
ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!
ОРИГИНАЛЪТ!
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА
Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:
ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!
ОРИГИНАЛЪТ!
- dreben23
- Контакти:
По-добър е като качества от Мораеш... в лъскането на калеврите на Роналдо от Коринтианс, но ще го опропастим с неадекватни смени.
Мораеш кога е търкал папуците на Роналдо ми кажете!
Всеки играч, който дори е нюхал мръсните гети на Феномена пак е по-добър от всички останали дето ни ги водят в първенството, все пак попива талант!
Шегувам се, определено има качества Марсиньо, но Жуниор Мораеш е само един на света!
Харесва ми старанието с което играе това момче. 3 мача - 2 гола, заслужава си фен темата! 
Шегувам се, определено има качества Марсиньо, но Жуниор Мораеш е само един на света!
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Има разлика между Мораес, който си беше на върха на атаката, а Марсиньо е градивен играч, прави пасове, но и вкарва голове. Кажете ми колко гола извън полето има ЖМ? Защото на Марсио за сега всички са му такива. Това, че и двамата са бразилци не трябва да ни дава база за сравнение. Играч с играч трудно може да се сравнява.
- we are the champions
- Контакти:
Тоя преди не беше ли в Черно Море ?
Момчето има качества, но Милен не го използва на правилната позиция според мен. Ако до края на сезона покаже добри игри може и да го оставим в отбора.
- dreben23
- Контакти:
we are the champions написа:Тоя преди не беше ли в Черно Море ?
Ти пък- онова беше Легендата на Порто Жардел!
[offtopic]Жардел беше много голям, аз като дете му се кефех много. Много се изкефих като игра в Черно море след пенсиониране!
***САМО ЦСКА!***