22ри кръг Етър - ЦСКА 14април 17:00ч.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Udoji90
- Контакти:
Re: 22ри кръг Етър - ЦСКА 14април 15:00ч.
"Етър" през пролетта подобриха формата си, но все пак си мисля, че срещу водещите отбори трудно ще взимат точки. Като добавим и факта, че мачът на практика е на неутрален терен, победата е логичен завършек в двубоя, стига да няма подценяване.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
astra написа:Ако днес СТ.Младенов водеше ЦСКА - биехме разград с разлика, но при това недуразомение Радуканов казвам ,че в Сливен ще бием адски трудно с 1 гол разлика.
1-2.
Абе ти нормален ли си?! Какво щяхме да бием със Стойчо? Той е бита карта! Евала на Миленката! Отбора започва да играе добре, технично с много подавания!А резултата от тоя мач е 0:5/6.Стига с тоя Стойчо, видяхме го миналия сезон!
7:2
[offtopic]цигани, не бъдете като селяните!хвърляйте боклука в кофите!вие поне знаете един чужд език, за разлика от тях.бъдете европеидни![/offtopic]
ЦСКА*** написа:astra написа:Ако днес СТ.Младенов водеше ЦСКА - биехме разград с разлика, но при това недуразомение Радуканов казвам ,че в Сливен ще бием адски трудно с 1 гол разлика.
1-2.
Абе ти нормален ли си?! Какво щяхме да бием със Стойчо? Той е бита карта! Евала на Миленката! Отбора започва да играе добре, технично с много подавания!А резултата от тоя мач е 0:5/6.Стига с тоя Стойчо, видяхме го миналия сезон!
Като си го видял тогава защо си против него?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
-
- Контакти:
ФК ФЕЙЗИ само петни името на Болярския град, и на автентичния ЕТЪР. Това уродливо явление е обида за Велико Търново и гавра с марката "ЕТЪР" дала на БГ-футбола Балъков, Трифон Иванов, Киряков, Цанко Цветанов...въобще нормално ли е турчин да е собственик на отбора на Старата столица на България-Патриарх Евтимий и цар Иван Шишман сигурно се обръщат в гробищата егати! 

[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]
- redhooligan
- Контакти:
Мисля,че мачът ще е доста труден. Етър ще се затворят във тяхната половина и ще играят на контра атака,когато имат такава възможност.Прогнозирам победа със един гол.
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!
redhooligan написа:Мисля,че мачът ще е доста труден. Етър ще се затворят във тяхната половина и ще играят на контра атака,когато имат такава възможност.Прогнозирам победа със един гол.
Литекс ги отнесоха на ходом Етър... трудно ще бъде докато вкараме първи гол след това ще се отвори мача и ще бутнем още някой.
0:3
От Париж, та до Иртиш всеки вика: "Я ги виж!" и от черното море чак до седмото небе те са вечно номер ДВЕ. Те не са кат' Левски патриоти, а са евро-азиатски идиоти. Но в едно са най-добри - да откриват нови географски ширини!
- mertezaker
- Контакти:
Абе не знам за Стойчо, но Миленката ми се вижда слаб треньор и не знам къде видя тази добра игра?