Защо мразим противниковия отбор?!?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Re: Защо мразим противниковия отбор?!?

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 11 апр 2013 21:23

Всеки един футболен клуб различен от "моя" ми е безразличен. Между приятелите ми цесекари си е любимо занимание да се "ядем" един-друг на тема футбол :lol: За омраза и дума не може да става ;) Омразата е тук във "виртуалния свят" и сред лумпените ходещи на стадиона с единствената цел да счупят, нападнат, откраднат....
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 11 апр 2013 21:25

омразата води до главоболие ;)
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
Gesha1986
Контакти:

Мнениеот Gesha1986 » 11 апр 2013 21:27

лично аз не мразя ЦСКА
а ако има някаква омраза тя е благодарение на медии и журналисти които създават напрежение и болни мозъци го разпространяват ако мога така да се изразя
едно време седяха сини и червени един до друг,а сега разделено с жандармерия ... всичко това е в резултат на манипулация и глупав народ!

Потребителски аватар
jeliotr
Контакти:

Мнениеот jeliotr » 11 апр 2013 21:29

ще ти кажа защо мразя отбора цска.Двадесет години да ти набиват в главата че цска е най добрия отбор в цяла европа.И още нещо докато има журналисти като Г.А. Ефрем Димитров .Зарков винаги ще има омраза
Мразя журналиста Г.А.

Потребителски аватар
Gesha1986
Контакти:

Мнениеот Gesha1986 » 11 апр 2013 21:30

Parmalat написа:Левски и ЦСКА са ми протвни,защото са подпирани от съдиите,феновете им обиждат със скандирания"Селяни" и "Селяни умрете"противниковите агитки.Другото,което ме дразни е,че съсипват младите таланти за сметка на Жоао Силва или Присо например.Ако играят чесно,оправят си политиката и станат по-културни, и 90% от съставите са им българи може и да ги заобичам.

тези които те обиждат ги накажи с мълчание
аз от доста време когато ходя да гледам мач на Левски си сядам в централния сектор независимо с кого и каде ...

Потребителски аватар
talpata
Контакти:

Мнениеот talpata » 11 апр 2013 21:31

Като малък не мисля,че съм мразил цска,но когато започнах да разбирам за какво е създаден този отбор и какви методи използва,за да се величае комунистическия строй и заради това се ощетяват други отбори и хора,ми станаха противни,а и това вечно изкривяване на истината за разни събития ме кара да ги мразя от сърце. :twisted:

Потребителски аватар
Gesha1986
Контакти:

Мнениеот Gesha1986 » 11 апр 2013 21:32

jeliotr написа:ще ти кажа защо мразя отбора цска.Двадесет години да ти набиват в главата че цска е най добрия отбор в цяла европа.И още нещо докато има журналисти като Г.А. Ефрем Димитров .Зарков винаги ще има омраза

ето това потвърждава че журналистите са на преден план ..всичко се получава от тях,а те се командват от някои които има изгода да има омраза,никакво уважение към противника и анархия по терените на България

Потребителски аватар
krasimilkov
Контакти:

Мнениеот krasimilkov » 11 апр 2013 21:32

Защото се казват Марек и Локо Пд!!!

haha

Мнениеот haha » 11 апр 2013 21:32

Мразя Левски и ЦСКА заради факта, че винаги са били бутани и подкрепяни и заради уникалната наглост, която винаги излиза от тези 2 клуба.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 11 апр 2013 21:37

Не мога да кажа, че ги мразя - не ми е присъщо това чувство, но са ми антипатични поради няколко причини.
1. Това, че са комунистическо творение и начина по който са постигали успехите си през първите 40 години от съществуването си. Приказките, че е имало подкрепа и за Левски за някакво лично успокоение на феновете на ЦСКА и за да се очерни и името на Левски. Да-имало е намеса, не само в Левски, а изобщо във всичко и във всеки клуб, но отбора на партията винаги е бил само един и той се е казвал ЦСКА. Не е случаен и факта, че след обединението със Спартак на мачовете на Левски се е скандирало "Левски оле, нищо общо с МВР"-това обединение никога не е било прието от феновете на Левски и почти веднага след падането на комунистическия режим Левски-Спартак си става отново Левски.
2. Присъствието на фенове на ЦСКА на мач на Левски срещу чуждестранен отбор изразявайки явната си подкрепа за противника навръх националния празник на България. Това е меко казано кощунство и не може да бъде счетено за нормално от един нормален човек. Мачът е Левски-Ливърпул игран през пролетта на 2002 или 2003 година, не помня вече коя точно беше, но там някъде.
3. Зарята която правеха при головете на Барселона в мача от ШЛ Левски-Барселона. Отново чуждопоклонничество и изразена явна подкрепа за чуждестранен отбор. Вярно е, че много левскари също са за чуждите отбори когато ЦСКА играе мачове от евротурнирите, но никога това не е било изразено така пряко и непосредствено, както това се случи в горе изброените случай.

Върни се в “ЦСКА”