BadBoy написа:Teo написа: В какво се превърна отбора който обичах, това не е моя ЦСКА !!!
Първия абдикирал
Плъховете първи напускат потъващия кораб. Но момчето е право за едно - циркът е голям и веселбата е пълна!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
BadBoy написа:Teo написа: В какво се превърна отбора който обичах, това не е моя ЦСКА !!!
Първия абдикирал
rsk на 11 Фев 2013 20:34
Цирковете ви са забавни, аз много се смея както преди на шейховете, така и на това днес. Вие сте един пътуващ цирк. Не се опитвам да се заяждам и да ви провокирам, вие самите си го знаете.
Red Warrior написа:И аз мисля, че феновете сме най-виновни за случващото се с ЦСКА, включително и аз! След като позволихме на едни пернишки боклуци да се гаврят с клуба вече 5-та година. При това още има фенове на ЦСКА, които подкрепят титаните. С този робски манталитет и клубът ни зле и държавата ни зле!
dreben23 написа:Ами материалният ЦСКА е техен, но истинският не е.
Teo написа:Кой им позволява на подуянци да сторят, без да имат 100 папки с ''ДА'', но за нас тези папки ги има?! Да не би всичко около Армията да е на държавата?! Човек който си постави за цел да направи модерен стадион, го прави, боклуците никога не са искали да инвестират в Армията и да я направят както ние всички искаме, не може отбора на подуяне да прави модерен стадион, а ние още документите не може да си оправим, тръгнали сме да оправяме Армията с седалки и боя.................. Майкъла цял ден му слушам интервютата как не всичко хубаво се правело с желязо и бетон, е брат с боя и седалки ще го направиш по-хубав![]()
!! Ремонта трябва да е от основите, а не след една година пак да ни изгонят от Армията защото боята трябва се смени с нова........................... Нов стадион означава, БУТАМЕ СТАРИЯ И ПРАВИМЕ НОВ !!!!!!!!!!!!!!!
Teo написа:Армията е светлини години пред вашия стадион на който като му сложат 30 бетоновоза и една нова боя с малко желязо си мислите че ви правят феноменален стадион тип Англия, вие докато го направите ние ще дигнем в борисовата градина стадион на 2 етажа с молове и заведения бе.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта