ЦСКА София - Заглебие Любин /контрола/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Re: ЦСКА София - Заглебие Любин /контрола/

Мнениеот we are the champions » 08 фев 2013 11:51

3:1 важното е да няма контузии.....

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 08 фев 2013 12:13

jeliotr написа:
Beck's написа:
jeliotr написа:без това са ви закрити мачовете няма да имате какво да коментирате

Света с един мач ли свършва, че няма да има какво да коментираме ? :shock:

няма да се заяждам ама мачовете са за феновете а не за майкала и ешич да си ги гледат.

Напротив точно за йешич са.А ти можеш да говориш глупости и без да си гледал мача.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 08 фев 2013 12:27

Днес трябва да се опитаме спечелим заради Ицо! :)

Светлата дата задължава просто! ;)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

PR_CSKA
Контакти:

Мнениеот PR_CSKA » 08 фев 2013 12:35

Резултата няма значение, важното е да се обиграва отбора. Много ме е яд че няма да можем да гледаме поне една контрола на отбора в подготовката. Другото което ме е яд, че заради това да излезе по евтино подготовката играем само със слаби съперници. Лагера е в Алания, и там се подготвят отбори с ниски бюджети. За това не можем да серещнем силен отбор. Основно силните отбори са или в Анталия и то в Белек. Другите опции са Испания и Кипър. Но предвид липсата на пари в отбора и големите задължения на клуба е оправдаващо до някъде. Важното е като дойде 2 март да бием Литекс.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 08 фев 2013 12:46

PR_CSKA написа:Резултата няма значение, важното е да се обиграва отбора. Много ме е яд че няма да можем да гледаме поне една контрола на отбора в подготовката. Другото което ме е яд, че заради това да излезе по евтино подготовката играем само със слаби съперници. Лагера е в Алания, и там се подготвят отбори с ниски бюджети. За това не можем да серещнем силен отбор. Основно силните отбори са или в Анталия и то в Белек. Другите опции са Испания и Кипър. Но предвид липсата на пари в отбора и големите задължения на клуба е оправдаващо до някъде. Важното е като дойде 2 март да бием Литекс.

Честно казано не смятам, че Заглембие са слаб отбор - факта, че могат да си позволят да разчитат на чужденци и да им плащат заплатите говори сам по себе си.
Ако ги победим в тази контрола ще е добре за момчетата и треньорите, защото една победа ще ни коства адски много усилия.

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 08 фев 2013 12:52

Parmalat написа:
zlatan написа:един непредвидим мач.ЦСКА е пълна загадка,ще играе без Платини,но може да се пробва новия Варела.Тези Заглебие дори не знам в коя Полска дивизия играят.
Иначе ЦСКА вече три мача играе с един и същ състав-всички интересуващи се от футбол го знаем.
Прогноза за мача 1:1 и дузпи.

В елита на полското първенство играят има и двама българи в отбора -Павел Виденов и Александър Тунчев.И двамата минали през ЦСКА.

Забравяш за Тонев , който играе в Лех Познан - поне аз за него знам,че играе в Полша .

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 08 фев 2013 13:08

Полските отбори играят доста стабилно, гледам ги чат пат- много са напред с материала. Аз затова ив казвам, че не сме конкуретно-способни на нито един отбор от нормалните държави. :cry: Вижда се, един Оцелул дето смени и домакина на почивката в средата смачкаха прехваления шампион.

Тези резултати малко ме притесняват ;) http://www.soccervista.com/Zaglebie-Wis ... 19110.html

Последната им загуба е от 3-ти ноември- сериозен отбор са определено!
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 08 фев 2013 15:21

Не виждам, какво значение има дали ще паднем или ще бием. Тези мачове са важни главно за треньорите. Те трябва да изберът най-точните играчи за новото първенство. Имаме доста нови, не забравяйте, че им трябва време да се обиграят. Надявам се на мястото на Платини да играе Чочев, защото досега се представя отлично. Поне така говорят хората, които присъстват на подоготовката. Варела има да наваксва и едва ли го пуснат, но за последната среща ще е на линия със сигурност. Само Спасчо ще пропусне всички срещи, защото не е готов.

Върни се в “ЦСКА”