В чест на Тодор Янчев

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Re: В чест на Тодор Янчев

Мнениеот Заклет Левскар » 16 яну 2013 09:25

гражданин от село написа:Я прочети коментарите след всеки наш мач и ще видиш,че от година доста "подобаващо" го изпращат огромната част от ронещите сълзи сега по Тошко.

Колко точно и ясно казано !

Жалко, сега няма кой да задържа излишно топката, да греши безброй пъти на мач и да бави всяка ваша атака.
Най-много ще ми липсва унилата му, почти разревана физиономия след равен или загуба.
Газ при Гонзо, Тоше..... :mrgreen:
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
magichko
Контакти:

Мнениеот magichko » 16 яну 2013 11:16

Тошко никога не си е тръгвал и няма да си тръгне от ЦСКА ! Той е живата легенда и няма как да си тръгне ! Неговото сърце винаги ще е на армията , скоро ще бъде и той там на голям пост ! Сигурен съм , че целия стадион всеки мач ще изригва с едно мощно ТОООООШКО ЯНЧЕВВВВВВ !!!
[center]Изображение[/center]

ENTOMBED
Контакти:

Мнениеот ENTOMBED » 16 яну 2013 11:37

Corwin написа:Когато за един футболист не можеш да чуеш лоша дума от противникови фенове, значи е велик. Тодор Янчев е един от тези футболисти :)

Я пак. Този ми е в челото на най-противните играчи, играли някога в ЦСКА.
По принцип всеки техен играч ми е противен, но има десетина, които направо не мога да понасям. Янчев е един от тях.
ZYKLON
Това е Левски ! Радост, сълзи и съдба за много хора. И надеждата за нещо по- добро и по- велико

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 16 яну 2013 12:50

Тошко не беше фин техник и артист на терена, но притежаваше сърце и харизма на победител. Играч от старата школа и на 36 години се справяше по-добре от повечето младоци. Вярно, че годинките му натежаха и с тях дойдоха и грешките, но това не може да заличи десет години вярна служба на ЦСКА. В близките 20 години няма друг играч останал верен на клуба си толкова време. Можем да му кажем едно голямо благодаря и да го поставим в пантеона на славата редом до другите големи звезди на ЦСКА. Тошко го заслужава, а аз съм сигурен, че съвсем скоро ще го видим пак на Армията, но този път като началник или треньор.

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 16 яну 2013 12:54

ENTOMBED написа:
Corwin написа:Когато за един футболист не можеш да чуеш лоша дума от противникови фенове, значи е велик. Тодор Янчев е един от тези футболисти :)

Я пак. Този ми е в челото на най-противните играчи, играли някога в ЦСКА.
По принцип всеки техен играч ми е противен, но има десетина, които направо не мога да понасям. Янчев е един от тях.

Съвсем честно ти казвам, че ти си първият, когото аз виждам да го плюе (извън чорбарите, които го плюха колко слабо играл напоследък).

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 16 яну 2013 13:20

drughi написа:Харесва ми. Мъжко момче. Такива играчи са нужни на българския футбол. Жалко, че се отказва.

+1
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 16 яну 2013 13:43

Стига рев и сълзи. Трябва да гледаме напред. Един ден ще си направи бенефиса с ЦСКА и всичко ще е тип-топ. Винаги ще давам за пример Раул и освобождаването му от Реал Мадрид - Тошко никой не го е изгонил, та да се вайкаме - човека сам си взима решението и нищо друго няма значение.
Той завинаги ще остане в историята на ЦСКА и сърцата на феновете, а това не е малко признание.

allez_les_blues
Контакти:

Мнениеот allez_les_blues » 16 яну 2013 14:08

Миии-голем цесекар бил Тошко....маке! Едно време щеше да иде в Левски, ама бай Люпко Петрович се отказа да го вземе, и тогава Тошко се озлоби и стана голем цесекарин...ае моля ви се! :mrgreen:
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 16 яну 2013 14:20

allez_les_blues написа:Миии-голем цесекар бил Тошко....маке! Едно време щеше да иде в Левски, ама бай Люпко Петрович се отказа да го вземе, и тогава Тошко се озлоби и стана голем цесекарин...ае моля ви се! :mrgreen:

Може да отидеш на някакъв преглед!Всъщност възможно е да си говориш глупости по принцип :? !

Потребителски аватар
topchaki
Контакти:

Мнениеот topchaki » 16 яну 2013 15:37

Тоя пък не спря да плаче.Не бе плакане не бе чудо

Върни се в “ЦСКА”