Титлата е червена!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Титлата е червена!
Естествено, че пак има схеми. Лично аз пазарих титлата с Батков и Голямата Перука срещу 36 лв за двамата. Искаха 40 лева, ама се договорихме на 36. Сега Борат е спокоен за издръжката на обора. Колко сено ще купи с тези пари... 

Да ви е честита 32-та, ама честно се замислете...
Не ви ли се струва странно, че преди да играят с вас отборите побеждават с лекота в привидно тежки гостувания?
Освен това в България всичко е възможно, да станеш шампион тук е най лесното нещо, сигурен съм че и с 200 000 лева можеш да купиш една титла, повечето отбори не са виждали заплати от месеци.
Но как ще купите УЕФА, за да ви дадат лиценз не знам!
Защото дълговете си стоят, тук всички си затварят очите и ви оставят на спокойствие, но в Европа не е така. На есен не обвинявайте пак Батков, когато ви изхвърлят!!!
Иначе можете да отваряте шампанското, и не се хабете чак толкова да уреждате мачове, Левски на Велев ще се издъни така или иначе, прекалено разхвърляно играем, за да успеем да спечелим и 15 мача!
Не ви ли се струва странно, че преди да играят с вас отборите побеждават с лекота в привидно тежки гостувания?
Освен това в България всичко е възможно, да станеш шампион тук е най лесното нещо, сигурен съм че и с 200 000 лева можеш да купиш една титла, повечето отбори не са виждали заплати от месеци.
Но как ще купите УЕФА, за да ви дадат лиценз не знам!
Защото дълговете си стоят, тук всички си затварят очите и ви оставят на спокойствие, но в Европа не е така. На есен не обвинявайте пак Батков, когато ви изхвърлят!!!
Иначе можете да отваряте шампанското, и не се хабете чак толкова да уреждате мачове, Левски на Велев ще се издъни така или иначе, прекалено разхвърляно играем, за да успеем да спечелим и 15 мача!
Mehanika написа:аз се чудя на нашите момчета във форума , кво им обръщате внимание на тия рога ??? те все пак мразят ЦСКА , нали си развяваха знаменцето "шумен мрази ЦСКА" хахах
А така, не им обръщайте внимание на рогатите! Смейте им се! Голям страх ги тресе! Те си мислеха, че след лиценза ЦСКА, едва ли не ще бъде закрит и унищожен... Ама не, ЦСКА има най-вярната публика в света и затова винаги ще го има! Сега сме тук и сме по-силни от всякога! Отборът ни е по-силен и по-мотивиран дори и от миналогодишния, който взе титлата с 16 точки аванс. Ще има мнага синя мъка и тишина тази пролет както каза Дучето!
Ей но това му викам голям отбор! Уж нямаме пари за заплати и лиценз, пък купуваме не само нашите мачове, ами и на другите отбори. Говедета говорят за мача със Спартак, така че все едно сме го взели вече... Мача е в събота и пак ще бъдем 4000 във Варна и пак Ултра "спринтьори" Варна ще ни посрещнат с хляб, вода и сол... ШАМПИОНИ СМЕ! НАБИЙТЕ СИ ГО МЕЖДУ РОГАТА!
Последна промяна от CSKA_32 на 19 мар 2009 11:09, променено общо 1 път.
[offtopic]
Ако ти си публика на ЦСКА нямам думи.Ти по време на мачовете си във форума така,че не ми се прави на голям цскар
[/offtopic]
CSKA_32 написа:Mehanika написа:аз се чудя на нашите момчета във форума , кво им обръщате внимание на тия рога ??? те все пак мразят ЦСКА , нали си развяваха знаменцето "шумен мрази ЦСКА" хахах
А така, не им обръщайте внимание на рогатите! Смейте им се! Голям страх ги тресе! Те си мислеха, че след лиценза ЦСКА, едва ли не ще бъде закрит и унищожен... Ама не, ЦСКА има най-вярната публика в света и затова винаги ще го има! Сега сме тук и сме по-силни от всякога! Отборът ни е по-силен и по-мотивиран дори и от миналогодишния, който взе титлата с 16 точки аванс. Ще има мнага синя мъка и тишина тази пролет както каза Дучето!
Ако ти си публика на ЦСКА нямам думи.Ти по време на мачовете си във форума така,че не ми се прави на голям цскар

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Но купата оранж
ева

[offtopic]
Докажи го! Бълха си ти! На всеки мач на ЦСКА съм с отбора. Ти кой си?[/offtopic]
0007 написа:CSKA_32 написа:Mehanika написа:аз се чудя на нашите момчета във форума , кво им обръщате внимание на тия рога ??? те все пак мразят ЦСКА , нали си развяваха знаменцето "шумен мрази ЦСКА" хахах
Докажи го! Бълха си ти! На всеки мач на ЦСКА съм с отбора. Ти кой си?[/offtopic]
Колеги,вече гледаме към №33!!Щом казвате че№32 сме я взели.Благодаря!Мерси!

Над България изгря звезда с името на ЦСКА!
[offtopic]
Се едно и да ти кажа няма да ме знаеш така че.А иначе те виждам по време на някои мачове във форума...[/offtopic]
CSKA_32 написа:Докажи го! Бълха си ти! На всеки мач на ЦСКА съм с отбора. Ти кой си?
Се едно и да ти кажа няма да ме знаеш така че.А иначе те виждам по време на някои мачове във форума...[/offtopic]

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Нали нямаме пари и ще фалираме! Но купуваме мачове не само наши, но и на други отбори?![]()
![]()
Сигурно пак крадете от държавата.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7