ЦСКА - Зимна селекция и подготовка 2012/2013

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

CSKA Sofia 1948
Контакти:

Re: ЦСКА - Зимна селекция и подготовка 2012/2013

Мнениеот CSKA Sofia 1948 » 03 ное 2012 14:35

Така ,ето какво мисля аз за селекцията:
-на първо време да се отървем от ненужните,а те не са малък процент от отбора.Говоря за играчи като Родригес,Макенджиев,Станко,Кириакидис,Пакурар,Бенжалюн,Нилсон Антонио и КАПИТАНА Тошко Янчев

Наистина ли искаш да се отървем от Пакурар???Не се базикаш нали?Та той е един от най-добрите ни футболисти, които имаме, това че не играе редовно, не значи че е слаб, просто имаше контузия.

Зимата задължително трябва да бъдат освободени:
Макенджиев,Йовчев,Кириакидис,Бенжалюн,Нилсон и Коце Стоянов.
Последна промяна от CSKA Sofia 1948 на 03 ное 2012 14:42, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
clever_
Контакти:

Мнениеот clever_ » 03 ное 2012 14:36

пак ще взимате накуп,и ще решавате кой става и кой не в последния момент.
ама с Майкъла може нещата да стават по друг начин,знае ли човек. :)
ако трябва да говоря честно,може би Миланов трябва да иде в ЦСКА,ако след това иска да играе в наистина голям отбор.
[wrapimg=]http://28.media.tumblr.com/tumblr_ltvtcznubR1r5tf4so1_500.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/tumblr_lph31fvh071qg1df8o1_500.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Артилериста
Контакти:

Мнениеот Артилериста » 03 ное 2012 14:42

За мен трябва да имаме поне 2 силни състава:
==================Вл.Стоянов================ Към 2-та състава добавям и Скиорили,който не сме го видели и най-вероятно Станко :!:
=Бандаловски==Попов======Крачунов==Венков==

===========Саша==========Г.Илиев==========

=================Анисе=====================

==Мишо Александров==========Карачанаков===

================ПЛАТИнИ==================

=================Черни====================
==юноша=======Коце Стоянов=Грънчов=юноша=

============Велев=========Златински========

=================Нюанджи=================
==Присо=========================Сержиньо==

================Тасио=====================
Последна промяна от Артилериста на 03 ное 2012 14:49, променено общо 1 път.
"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"

CSKA Sofia 1948
Контакти:

Мнениеот CSKA Sofia 1948 » 03 ное 2012 14:43

Артилериста, ако махнеш Коце Стоянов ще е добре, този трябва мигновенно да бъде освободен от ЦСКА !

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 03 ное 2012 15:03

Златински може да дойде, но ни стават много футболистите на този пост! На мене ми се иска да вземем Стефан Велев, Игнасио Варела и Радослав Кирилов! Трябват ни още едно крило и ляв защитник! Трябва да освободим Бенжалюн, Станко и Кириакидис!
И отбора ще изглежда нещо такова:

......................................................................................Черни(Макенджиев)--------------------------------------------------------------------

Бандата(Родригез)---------------------------------------Апата(Грънчов)--------------------------------------Крачунов(К.Стоянов)-------------------Венков(нов)

--------------------------------------------------------------Саша(Тенгариня)----------------------------------Велев(Златински,Тошко)-------------------------------

Присо(Анисе,нов)--------------------------------------------------------------Варела(Скиорили, Пакурар)-------------------------------------------Нуяджи,(Карачанака, Сержиньо)

-------------------------------------------------------------------------------Платини( Тасио, Ради Кирилов)-----------------------------------------------------------------

Това е примерно защото Анисе, Кирилов, Скиорили и Нуяжи могат да играят и по двете крила и в центъра! Пакурар пък може да играе като опорен хал, което прави много прекалено много халфовте...

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 03 ное 2012 15:19

Уоу ... Мишо Александров ...не сте сериозни нали ? Интересно как говорите за играчите все едно са свободни агенти ... :)

urkoto

Мнениеот urkoto » 03 ное 2012 15:37

Кефи ме наистина как се подхвърлят едни имена у въздуха, особено това на Г. Миланов - футболист който струва колкото цялата разпасана команда на Стойчо + нелицензирания стадион + личните автомобили на Титаните :mrgreen:

Но няма лошо, все пак мечтите са безплатни :mrgreen:
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 03 ное 2012 15:42

urkoto написа:Кефи ме наистина как се подхвърлят едни имена у въздуха, особено това на Г. Миланов - футболист който струва колкото цялата разпасана команда на Стойчо + нелицензирания стадион + личните автомобили на Титаните :mrgreen:

Но няма лошо, все пак мечтите са безплатни :mrgreen:

Един Миланов може да дойде под наем например, както М'Боли, с цел продажба в по-елитен клуб и вдигане на цената. А и това са само примерни варианти, никой не казва, че ще стане, същата е работата и с Мишо Александров.

Стефан Велев пък не е толкова недостижима цел, да не говорим за човек като Георги Илиев, който макар и на възраст си играе на много високо ниво в последните години.

И още нещо. Черни никой няма да го бара!! :P
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/972/6460972z.png[/wrapimg][/center]

AlexBg20
Контакти:

Мнениеот AlexBg20 » 03 ное 2012 15:46

Според мен трябва да направим всичко възможно да вземем Тодор Неделев от Ботев Пловдив (което според мен е почти невъзможно,де)...Също така,ако можем да вземем и Ради Кирилов+Александър Цветков от Литекс и други играчи не ни трябват.Футболистите от Локо Пловдив ще покажат пълния си потенциал през втория полусезон,аз очаквам много от Сержиньо и Тасио.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 03 ное 2012 15:48

Карачанаков за съжаление приключи с футбола за 1-2 години напред- много малко футболисти се връщат след подобна контузия и показват добрите си изяви от преди. Започват да стават предпазливи и по-малко се раздават да не им се случват вече такива неща. И във футбола здравето е на първо място, още повече след някоя по-тежка контузия. За жалост ще видите, че всички по-големи футболисти са такива, защото се опазват от тежки контузии с малки изключения. Трябва да му се търси добър заместник засега, а после нищо не се знае... изцяло си зависи от него. :)

Като Присо няма да намерим друг, но пък може и да не се наложи- Скиорили ще се справи. За лявото крило обаче определено трябва добро попълнение. ;) Другите вече съм ги споменавал, няма да се повтарям. :)
Последна промяна от dreben23 на 03 ное 2012 15:48, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “ЦСКА”