Този ЦСКА ни трябва!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: Този ЦСКА ни трябва!

Мнениеот Pichichi » 20 окт 2012 22:13

Селекцийката ни е под всякаква критика, това че бихме Левски не променя факта че поне половината
ни футболисти не стават за ЦСКА а другата част са на прилично ниво но само за БГ стандартите.
Като цяло имаме 3/4-ма по интересни футболисти (единият от които няма права да играе) и много плява.
Аз досега не съм видял нищо от този прехваления Анисе дето 9 месеца се занимаваме с него !!!
Вратарчето ни за мен е загадка макар днес да имаше няколко сигурни хващания.
В защита горе долу бива ама от халфовете и нападателите само Палтини и Карачанака ми харесват.
Какви са тези и какво търсят в ЦСКА : Бенжелюн,Нилсон,Тенгариня,Кириакидис,Присо,Тасио,Саша.
Т.Янчев какво търси още на терена ?
Нюаджи може да се окаже талант и удар въпреки че Младенов твърдо казваше че не го иска!!!
ЦСКА трябва да стане отбор а не на всеки 6 месеца да е селекцийка !!!
Последна промяна от Pichichi на 20 окт 2012 22:26, променено общо 1 път.

SobieskiVanilla
Контакти:

Мнениеот SobieskiVanilla » 20 окт 2012 22:24

Pichichi написа:Селекцийката ни е под всякаква критика, това че бихме Левски не променя факта че поне половината
ни футболисти не стават за ЦСКА а другата част са на прилично ниво но само за БГ стандарите.
Като цяло имаме 3/4-ма по интересни футболисти (единият от които няма права да играе) и много плява.
Аз досега не съм видял нищо от този прехваления Анисе дето 9 месеца се занимаваме с него !!!
В защита горе долу бива ама от халфовете и нападателите само Палтини и Карачанака ми харесват.
Какви са тези и какво търсят в ЦСКА : Бенжелюн,Нилсон,Тенгариня,Кириакидис,Присо,Тасио,Саша.
Нюаджи може да се окаже талант и удар въпреки че Младенов твърдо казваше че не го иска!!!

Като цяло, имаме още доста игра да покажем, за да се наречем добър отбор. Но за някои неща не мога да се съглася с теб, и ще кажа своето мнение.
Тошко Янчев на инвалидна количка да е - трябва да играе. Най-малкото, защото дава кураж на останалите. Все едно Рома без Тоти - половин отбор. И докато там имат Де Роси като втора фигура след Тоти, то в ЦСКА втората фигура се губи.
За Присо съм съгласен - ако не беше той, Левски отиваха на тройка. Но виж, Тасио... Почти 2 метра, влачеше Пелето като турист - раница. Мощен физически, стига да има кой да му я подава, ще ниже доста голове. Учудващо за мен Саша Лукас направи хубав мач, Черни - също. Въобще, днес Стойчо ги нареди по неговият си начин - за 0:0, пък то вкарахме, и контролирахме мача.
Имаме основен проблем, който за съжаление не може да се оправи, защото тези неща се учат на първа тренировка при 7-8 годишните - подаванията и спирането на топката са ужасни при някои играчи.
А, и не на последно място, защото все пак е важно - не може вратарят ни да е левичар, пък на два пъти защитници му върнаха топката на десния крак. Малката перука е синя легенда, ние от такива нямаме нужда :)

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 20 окт 2012 22:43

Имате право да се радвате на победата. Честита да ви е. Ако свалите обаче розовите очила ще видите, че и двата отбора са страшно слаби. Победи по-малко слабия в момента. Истината е, че единствения отбор в България в момента, който играе приличен футбол е Лудогорец. Титлата ще бъде отново в Разград и то напълно заслужено. Това е реалността, другото е запалянковска заблуда.
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 20 окт 2012 22:47

Pichichi написа:Селекцийката ни е под всякаква критика, това че бихме Левски не променя факта че поне половината
ни футболисти не стават за ЦСКА а другата част са на прилично ниво но само за БГ стандартите.

Колега не се излагай!Саша беше най-добрият на терена днеска.Всяко единоборство беше негово.Адски много се бореше, тичаше покриваше и тн :)Игра със сърце !
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 20 окт 2012 22:49

bilyaletdinov написа:Осъзнай се ! Двата отбора са много , ама много далеч от истината . Ако имахте силен отбор щяхте да бието този Левски с разлика . Ако ние имахме силен отбор щяхме да ви бием с разлика . Това е ..

Абе, осем кръга се брояхте за силни! Изведнъж слаби станахте! Може само да се радвате, че в атаката на ЦСКА игра Присо, а не Платини! Сега изобщо нямаше да имате мнения във форума! :roll:
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
Олимпий_Тамперев
Контакти:

Мнениеот Олимпий_Тамперев » 20 окт 2012 22:55

ЧЕСТИТО НА ДИСЦИПЛИНАРНАТА И СПОРТНО-ТЕХНИЧЕСКАТА КОМИСИИ В БФС !!! БЛАГОДАРИМ ВИ, ДАДОХТЕ СВОЯТА ПОДКРЕПА ЗА ДНЕШНАТА ПОБЕДА !!! БЕЗ ВАС ЩЕШЕ ДА Е ПО-ТРУДНО !!! :) :) :)

Изображение
Последна промяна от Олимпий_Тамперев на 20 окт 2012 23:07, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 20 окт 2012 22:57

petrof написа:Имате право да се радвате на победата. Честита да ви е. Ако свалите обаче розовите очила ще видите, че и двата отбора са страшно слаби. Победи по-малко слабия в момента. Истината е, че единствения отбор в България в момента, който играе приличен футбол е Лудогорец. Титлата ще бъде отново в Разград и то напълно заслужено. Това е реалността, другото е запалянковска заблуда.

Чудесно! Такава прогноза предвид временното класиране всеки може да направи! Чисто математически Лудогорец са с най-много точки и естествено имат най-големи шансове за титлата! Интересно ми е да видя какво ти е било мнението преди мача Миньор-ЦСКА?
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 20 окт 2012 23:05

Абе вие много бързо забравихте за титаните :? То не бяха закани , то не беше - "вън боклуците" , то не беше рев и сега изведнъж ... станали големия отбор. Бяхме супер зле в тоя мяч , ама много зле - заслужено ни бихте , ако бяхте добър отбор обаче трябваше да ни качите на черешата - щото нашите играха като за загуба с 4-5 на 0 :!:

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 20 окт 2012 23:24

kokic1986 написа:Абе вие много бързо забравихте за титаните :? То не бяха закани , то не беше - "вън боклуците" , то не беше рев и сега изведнъж ... станали големия отбор. Бяхме супер зле в тоя мяч , ама много зле - заслужено ни бихте , ако бяхте добър отбор обаче трябваше да ни качите на черешата - щото нашите играха като за загуба с 4-5 на 0 :!:

Ами толкова си можем бе, баце, 1:0 ама от сърце! На пролет ще сме по-силни, тогава си пожелай повече! :mrgreen:

Потребителски аватар
astra
Контакти:

Мнениеот astra » 20 окт 2012 23:43

сините пак налазиха темата за ЦСКА. Гледайте си БФС-то и отборчето, че днес ако беше платини отивахте на 3-4 гола, а съдията трябва да му целуват оная работа, то бива картони за ЦСКА и спестени за сините ама това си беше от явно по - явно. Левски освен 2 атаки до 10 мин нямаха нищо смислено , а Стойчо си избъзика много ако , но някой хора не разбират от футбола и е по - добре да не пишат глупости , а да приемат минималната загуба като подарък от ЦСКА. :)

Върни се в “ЦСКА”