ЛЮБО ПЕНЕВ ПОЕ ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Re: ЛЮБО ПЕНЕВ ПОЕ ЦСКА!

Мнениеот emarkon » 04 мар 2009 23:50

квото да се говори сега ще е напразно...коментарите утре и след бела

Потребителски аватар
zdravomir
Контакти:

Мнениеот zdravomir » 04 мар 2009 23:59

ЯВНО ОТВАРЯТ ПЪТ НА МЛАДИТЕ ,ТО НА ШУРОБАДЖАНАШКА ЛИНИЯ МАЛКО,АМА НИЩО ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ,ТАЗ ГОДИНА С ЧИЧОВОТО И 2 НЯМА ДА СТЕ :D :D :D

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 05 мар 2009 00:04

Честито??? :roll:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
hypodil
Контакти:

Мнениеот hypodil » 05 мар 2009 10:06

Малииииии, става весело при вас :mrgreen: Иначе да попитам, при всяка загуба ли си сменяте треньорите :roll:

Потребителски аватар
lpfc-on-line
Контакти:

Мнениеот lpfc-on-line » 05 мар 2009 13:13

Ами ако ша праат така, да се помислят кой да викат щот след 3 седмици са на Лаута :D Всъщмост аз харесвах Пената и не знам защо ЦСКА го смениха. Той е един от най дорбите треньори в България :roll:
ЛокомотивПловдивЗавинаги!
Цъкни ТУК

Потребителски аватар
vencicska
Контакти:

Мнениеот vencicska » 05 мар 2009 13:18

Той целият отбор е за смяна ,не само Пенев.Мързи ги даже и да ходят по терена. :(

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 05 мар 2009 17:53

Трогателно е колко са "загрижени" сините привърженици за нашия отбор... :D

Да видим наистина кой ще се смее последен... :roll:

Искам да кажа малко за уволнението на Пената...
Той е бил уволняван 3 пъти от ЦСКА и всеки от предните 2 беше огромна грешка, смело мога да кажа че и третото е такава...

Дори нещо повече - ОГРОМНА ПРОСТОТИЯ :evil:

Съжалявам, че използвам тази грозна дума, но положението е такова - вместо да се поучат от малоумията на един мустакат президент, "Титан"-ите решиха да не останат по-назад и да покажат кой кара влака...

Никой не може да ме убеди, че това уволнение не е било планирано поне 2 месеца предварително - не става така снощи бил звъннал В. Живков на Любо и той плеснал с ръцете и приел... :shock:

Изображение
При предното уволнение, което помня много добре пак имаше смяна на власта - Илия Павлов сдаде точно на Любо Пенев на едно много драматично-задкулисно общо събрание на ЦСКА, където ветераните и фен клуба застанаха зад Любо, а Павлов уволни Пената, но...само за един ден, защото Любо го върна на работа....

При първото "уволнение" пък имаше ситуация подобна на сегашната - на някои от така наречените "звезди" нещо не им се играеше под негово ръководство и решиха да бойкотират, като за 3 кръга изиграни от началото на тогавашното първенство ЦСКА беше на последно място и Пената трябваше да напусне...

В този смисъл искам да кажа, че Димитър Пенев НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ УВОЛНЯВАН ОТ ЦСКА.

Когато отборът под негово ръководство не върви и не играе добре - той сам ще си тръгне...

Недопустимо е подобно отстраняване на един от хората, който заедно с Паро Никодимов е дал толкова много на ЦСКА не само като играч но и като треньор!

С този си ход новите собственици показаха, че не разбират абсолютно нищо от управление на солиден футболен клуб и според мен си създадоха не малко противници сред червените привърженици....

Що за малоумник трябва да си, за да уволниш институцията Димитър Пенев само след един слаб мач на отбора му...

Това е все едно да станеш собственик на Байерн Мюнхен и на 2-рия месец да се изцепиш че уволняваш Бекенбауер или пък да отидеш ( преди години ) в Киев и да уволниш Лобановски....или пък да станеш собственик на "Оксер" и да изпъдиш Ги Ру... :evil:

УНИКАЛНА ПРОСТОТИЯ, нямам думи... :evil:

Д.Пенев щял да работи на друг пост в клуба - от какъв зор? :roll:

Да продължава да замазва мегапростотиите на Томов и сие... :?: :| Няма начин, поне според мен....

Вчера си взех отпуск с угрозата да ме изпъдят от работа само и само да ида да викам на стадиона и после слушам изявления от рода на "И ние храним семейства"... :evil:

Не знам те какво хранят, ама аз си дадох последните 50 лева и останах без глас а на терена нашите цял мач не можаха да пробият повече от 2 пъти отбор, който се защитаваше с 10 човека... :evil:

Но нямам намерение и да слушам обидите и псувните по адрес на футболистите от някакви 14-15 годишни пикльовци дето ми се наричат фенове....

Когато станахме шампиони с 16 точки разлика, на връчването на титлата на "Армията" имаше 20 000.... Тогава е лесно да си червен фен, но сега... ? :roll:

Вчера имаше 500 човека, повечето от които след края на редовното време вместо да подкрепят отбора го освиркваха и псуваха... :evil:

Аз съм започнал да ходя на мачове на ЦСКА от 1989г. и никога не съм си позволявал да псувам някой червен играч, въпреки че много пъти ми се е искало да го направя...

А Любо - щом са го избрали заслужава кредит на доверие, въпреки че чудесно знам, че много хора сега ще спрат да ходят по мачовете на отбора и аз самия съм един от тях....

Изображение
Освен това е рожба на школата ни, поне знае какво значи да носиш червената фланелка - мисля че съвсем скоро абсолютно всички в ЦСКА ще разберат за какво иде реч...

Любо може да е всякъкъв, но със Стоичков изяждаха тревата заради победата на ЦСКА....
Изображение

Успех на новия треньор, нека покажем на останалите кой е шампиона! :evil:
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 06 мар 2009 02:45

Angoff написа:Ако Любо Пенев е смешник...то какво да говорим за кокала???

Смятам,че Любо Пенев ще е временен наставник...едва ли някой,ще рискува с подобни действия...все пак първенството тепърва почва...силно се надявам да върнем Стойчо Младенов .

Добре ще да е някой да обясни причините за отсраняването на Димитър Пенев,въпреки,че може би си е привишил правата на треньор...но ако са решили Титан да правят промени,може би е за добре . Ще чакаме утре пресконференциата да чуем обяснениата,но е хубаво Титан да ударят с твърда ръка и следващия да е Томов...но е УЖАСНА грешка спрямо целите в първенството да махнем Пенев....но ако се правят коренни промени в отбора съм ЗА,да прежалим първенството за сметка на бъдещето на отбора...

Щом харесваш Стойо си ми ясен!Този човек е голям простак!Защо за една част от червените фенове е важно да се псуват ''говедата'',да се говори за някакви животински стадиони,да се удря по масата?Този човек купува наведнъж по 20 скъпи чужденци и пренебрегва тотално юношите на клуба!Да не говорим,че в Европа се олива тотално!Антифутболът му е виден за всички!Не ви ли е неприятно,че си тръгна през лятото,в най-важния,тежък момент за клуба ви?
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 06 мар 2009 14:59

acmilan написа:...Този човек е голям простак!Защо за една част от червените фенове е важно да се псуват ''говедата'',да се говори за някакви животински стадиони,да се удря по масата?Този човек купува наведнъж по 20 скъпи чужденци и пренебрегва тотално юношите на клуба!Да не говорим,че в Европа се олива тотално!Антифутболът му е виден за всички!....

Този човек, който ти пределно понятно защо така оплюваш - не си спомням да има загуба като треньор от състава на Левски... :roll:

Същия този миналата година ви смачка с 16 точки разлика, която щеше да е още по-голяма ако Славия не ви беше полегнала в последния кръг...
А в сезона 2002/2003 година ви заши една тройка на "Армията", която отиваше и на повече ако не беше решил да смени Мукаси с Бадема 15 мин. преди края а после пролетта стана шампион се сещаш на кой стадион.... :D

Затова си гледайте отборчето и не се занимавайте с 31 кратния шампион на България... :evil:

Жалки смешници, като няма какво да кажат и като латерни повтарят как комунистите бутали нашия отбор... :evil:

Колкото бутаха нашия, токова и вашия - да ви припомням ли че 20 от всичките ви титли са по онова време...Е, какво - да кажа и аз че са подарени от комунистите ли и са нелигитимни ли:?:

Няма да кажа такова нещо, защото уважавам труда на всички футболисти, не само на тези от нашия клуб...

Затова ли ни разформироваха отбора през 1985г. - щото ни подпират :?:

Нямаше да помиришете титла бая време - добре че ни спряха тогава с административни средства и разбиха отбора който Манол Манолов беше започнал да прави... - но както често става - има Господ и после знаем кой беше шампион и то с какви разлики при положение че се даваха само по 2 точки за победа...

86 гола в нападение имаме през 1989г. - и те ли комунистите са ги вкарали?

Или може би те са уредили да играем полуфинал в евротурнирите с Барселона :?:

Едно стъпало, оставащо недостижимо и до днес за някои "евробойци".... :roll:

Не говорете за неща, които са ставали преди да сте били родени, щото много здраво се излагате.... :evil:

И нещо за днешната пресконференция на Любо Пенев - хареса ми в общи лини как тръгва, ясно е че има визия за това какво трябва да се прави, трябва време и разбиране от страна на всички, които обичаме ЦСКА.
Сигурен съм, че резултатите няма да закъснеят, Любо е лидер и това ще го разберат скоро всички...Човека го каза ясно - "Имаме много работа" а аз знам, че той е човек който работи и не му харесва да е "медийна звезда", разтягаща локуми....

С феновете напред :!:
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Потребителски аватар
berbatov
Контакти:

Мнениеот berbatov » 06 мар 2009 17:14

И на мен ми хареса пресконференцията (tank 's GONG ;) . Малко ще ми е мъчно за Пената-направи отбор от нищото,спечели две купи с лекота,добра зимна подготовка и селекция,но Титанците май не си поплюват.. Не искат и да чуват за разбеснели се ултраси. Дано чичовото си подобри отношенията с чичото, макар ,че и двамата са легенди и са с твърд характер,и дано си помагат взаимно. А за спортнотехническата- не се притеснявам изобщо, сигурен съм че ще мачкаме
;)
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Върни се в “ЦСКА”