Жалко.Пак ще сме с 9 човека на терена надявах се поне с 10 да сме.
А приятелките не виждам какво могат да се оплакват като никой не смее да им покаже ЧК въпреки че поне последния мач Бандаловски е заслужавал такъв.
БФС на път да взриви ЦСКА - Левски заради Гаджев
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Neron
- Контакти:
Re: БФС на път да взриви ЦСКА - Левски заради Гаджев
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Интересно ми е дали думата на съдията тежи достатъчно, че да го накажат без запис, но каквото и да се случи, трябва да накажат и Локото...
[center]
[/center]

Neron написа:Жалко.Пак ще сме с 9 човека на терена надявах се поне с 10 да сме.
А приятелките не виждам какво могат да се оплакват като никой не смее да им покаже ЧК въпреки че поне последния мач Бандаловски е заслужавал такъв.
То и за Гошо Петков имаше червен картон, но кой да го даде

- Red Warrior
- Контакти:
В Спортала нали има видео на положението, или то не вАжи? Иначе аз съм за сините другарки да играят с всичките си футболисти. Даже да отменят и червеният картон на Рамос съм съгласен, а ние да излезнем със Станко Йовчев и да ги бием. Така униженито ще бъде пълно. 

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- Neron
- Контакти:
Teo написа:Neron написа:Жалко.Пак ще сме с 9 човека на терена надявах се поне с 10 да сме.
Ми да са ги дали ама последните кръгове дават само на Лудогорец и на Левски червени картони.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Neron написа:Teo написа:Neron написа:Жалко.Пак ще сме с 9 човека на терена надявах се поне с 10 да сме.
Ми да са ги дали ама последните кръгове дават само на Лудогорец и на Левски червени картони.
за картона на Гаджев без коментар, удар без топка... сега за тоя срещу Ловеч не мога да го коментирам

- Captain Stottlemeyer
Ivo-Chernomoretz написа:DmG написа:Ivo-Chernomoretz написа:Когато няма доказателства следва да не бъде наказан
При изкарването на директен червен картон , наказанието не е ли 2 мача ? СЪС ИЛИ БЕЗ ДОКАЗАТЕЛСТВА !
Да така е ..
Не, не е така.

П.П. Лично аз предпочитам Гаджев ДА НЕ играе срещу "червените" - ще бъде по-добре за "Левски".

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Captain Stottlemeyer написа:Ivo-Chernomoretz написа:DmG написа:При изкарването на директен червен картон , наказанието не е ли 2 мача ? СЪС ИЛИ БЕЗ ДОКАЗАТЕЛСТВА !
Да така е ..
Не, не е така.При директен червен картон размерът на наказанието "лишаване от състезателни права" се определя въз основа на доклад и / или видеозапис от ситуацията (член 22.1 от Дисциплинарния правилник). Четете младежи, информирайте се....
П.П. Лично аз предпочитам Гаджев ДА НЕ играе срещу "червените" - ще бъде по-добре за "Левски".
Той ще направи силен мач срещу нас, ако играе в средата с Йовов тежко срещу нашия стар Тошко и тоя новия Саша...
- ralka_levskarka
- Контакти:
Teo написа:
за картона на Гаджев без коментар, удар без топка... сега за тоя срещу Ловеч не мога да го коментирам
Не можеш да го коментираш, защото нямаше или по скоро не трябваше да има такъв, но нали е срещу Литекс..
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Те това ако стани,мисля че всичко в това първенство е предрешено.за директен червен картон МИНИМУМА за брой лишаване от съзтезателни права е 2. Няма как да е 1 с или без видео,просто няма как е да само 1.Ако е,правете си му сметката.Ако се получи такова нещо,бфс директно на съд!
ЕДНА БОРБА ЕДНА ЛЮБОВ ЕДИН ОТБОР -ЦСКА