Майкъла е новия спортен директор на ЦСКА.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Re: Майкъла е новия спортен директор на ЦСКА.

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 02 окт 2012 16:12

loko1 написа:Не го харесвам като държане, но за да си върнем клубовете, трябва да има хора на които наистина им пука, а той май е от тях?

На този етап изглежда така! Интересно ми е какви футболисти ще дойдат зимата,защото той се изказваше много против мениджърските игрички и докарването на ментета.

SobieskiVanilla
Контакти:

Мнениеот SobieskiVanilla » 02 окт 2012 16:21

Сега остава да се разкарат Присо и част от испано-говорящите футболисти, които да се заменят с юноши, и отборът да тръгне нагоре!

terrorist
Контакти:

Мнениеот terrorist » 02 окт 2012 16:33

Разкарват се Присо, Бенжаюн, Станко, пенсионира се Тошко, на тяхно място се вземат млади и преспективни футболисти, тука ще се разчита на чичо Митко, ако може да се оправи картотеката на Платини, да се "върнат" Сашко Тонев и Мораеш и на Домусчиев ще му се потекът сополите

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 02 окт 2012 16:45

terrorist написа:Разкарват се Присо, Бенжаюн, Станко, пенсионира се Тошко, на тяхно място се вземат млади и преспективни футболисти, тука ще се разчита на чичо Митко, ако може да се оправи картотеката на Платини, да се "върнат" Сашко Тонев и Мораеш и на Домусчиев ще му се потекът сополите

А пари за Тонев и Мораеш? Или ще карате по изпитаната схема? :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
toffees
Контакти:

Мнениеот toffees » 02 окт 2012 17:01

Te, Acaрел Медет имат кинти ;) .
ИзображениеИзображение

terrorist
Контакти:

Мнениеот terrorist » 02 окт 2012 17:05

W84me написа:
terrorist написа:Разкарват се Присо, Бенжаюн, Станко, пенсионира се Тошко, на тяхно място се вземат млади и преспективни футболисти, тука ще се разчита на чичо Митко, ако може да се оправи картотеката на Платини, да се "върнат" Сашко Тонев и Мораеш и на Домусчиев ще му се потекът сополите

А пари за Тонев и Мораеш? Или ще карате по изпитаната схема? :mrgreen:

Силно се надявам да ги няма тия собственици или поне да са си научили урока

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 02 окт 2012 17:10

Майкъла досега не е доказал с нищо, че има място на Армията. За момента той се изявява само, като говорител по-медийте. Много е лесно, отбора пада и започваш да критикуваш до дупка. Досега не съм чул да е предложил нещо та ЦСКА да излезе от блатото. Само си говори, но отговорност никаква! От друга страна Титан няколко пъти не го одобряваха, за което си има някаква причина. Ако е неудобен за тях, значи иска нещата да стават по-нормалния начин. Или поне по-начин различен от досегашния!

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 02 окт 2012 17:55

Според мен това е добра новина за любимия тим.Майкъла може да е всичко ,но е доказал ,че е цесекар и в червата... писна ми всякакви олигофрени с неизвестен произход да се упражняват върху отбора...

Kашчей

Мнениеот Kашчей » 02 окт 2012 18:01

gugushito написа:Според мен това е добра новина за любимия тим.Майкъла може да е всичко ,но е доказал ,че е цесекар и в червата... писна ми всякакви олигофрени с неизвестен произход да се упражняват върху отбора...

Откога феновете на ЦСКА започнаха да вярват на написаното в "Стандарт".. или вярата е според зависи от написаното 8-)

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 02 окт 2012 18:15

Kашчей написа:Откога феновете на ЦСКА започнаха да вярват на написаното в "Стандарт".. или вярата е според зависи от написаното 8-)

[offtopic]Тук съм съгласен - на "Стандарт" лично аз нямам почти никакво доверие.[/offtopic]
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Върни се в “ЦСКА”