За три изиграни кръга публиката ни е донесла назание за едно домакинство и глоба от 8000лв.
Няма друг отбор с такава публика!
ЦСКА ИМА НУЖДА ОТ НАС
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
-
Re: ЦСКА ИМА НУЖДА ОТ НАС
Част от публиката,най-простата като този Бльоки,който ми пише на ЛС пуберските си предупредителни лафове,които сигурно са много вървежни в стадото им.
а уж искаме да помагаме,нека момчето от офанзива да коментира това
Eminem написа:
Срам е този евроидиот ФК Левски! Време е да ни закриват или да ни забранят да играем в ЕКТ
Срам е този евроидиот ФК Левски! Време е да ни закриват или да ни забранят да играем в ЕКТ
-
- Контакти:
Точно сега ли намерихте да издребнявате и да дрънкате глупости. Дори когато отбора върви публиката носи финансови санкции от този размер благодарение на факлите и димките, които използва за хореографиите си. Моля ви се, не се излагайте така. Какво публиката ви е крива? За това, че мача с Локо беше в Сливен и не можахте да отидете на стадиона да ги псувате, че нищо не играят ли? Или е друга причината? Трябва да престанем да гледаме Офанзива или Дучето как ще се издънят, а на мача с Ботев Враца да напълним възможно най-много националния стадион и да подкрепим отбора както само ние можем
всички искаме това,но хората не смеят да идват на стадиона заради тези проблеми в агитката
Eminem написа:
-
- Контакти:
Иначе ходете си на мачове, просто не бъдете в Г където са въпросните хора, които ви карат да не ходите. Те няма как да ви навредят като седите в друг сектор и за мен това е глупаво оправдание.
- baerba1995
- Контакти:
днеска ще ходите ли на контролата?
-
- Контакти:
Не знам дали ще успея да стигна, че до 17ч съм на работа...по-скоро май няма да мога и ще я гледам в спортала
RedForever написа:Иначе ходете си на мачове, просто не бъдете в Г където са въпросните хора, които ви карат да не ходите. Те няма как да ви навредят като седите в друг сектор и за мен това е глупаво оправдание.
Няма как да ме откажат разни офанзивчета, торсиди и прочее да си посещавам сектор Г ....... Когато аз помагах за масовките срещу Атлетико Мадрид и Милан, тези пичове са били по ташкен все още !
-
- Контакти:
Beck's написа:RedForever написа:Иначе ходете си на мачове, просто не бъдете в Г където са въпросните хора, които ви карат да не ходите. Те няма как да ви навредят като седите в друг сектор и за мен това е глупаво оправдание.
Няма как да ме откажат разни офанзивчета, торсиди и прочее да си посещавам сектор Г ....... Когато аз помагах за масовките срещу Атлетико Мадрид и Милан, тези пичове са били по ташкен все още !
Така и трябва